Bebeklerimiz ve Biz

ay bu site deli etti beni..
neyse bahaneyle bende salonumu temizledim bugün..camlar perdeler..
ay biz bu kadın milletinin çilesi ne yaww..

berfe hasta diye işim bu saate kaldı.oh ne güzel ben halen burda..
evde yemek yok herüff kescek beni..
hadin ben kaçtım muck...

:ecrin_bebek:merhaba arkadaslar,uzun süredir kulube gelemedim,kizim 10 aylik oldu,ama boyu fazla uzamadi,kilosu da 6,500-67 cm...yemek yiyor,ama su pek icmiyor,sizce ne yapmaliyim,yeni ciger yedik,yeni gece devam sütüne baladik,cok nadir emziriyorum.bir akil verir misiniz?

selam canını sıkmak istemem bebeğininde geçmiş dönemlerini bilmiyorum ama biraz geriden takip ediyorsunuz sanki
doktorunuz ne diyor kilo ve boyu için
neden çok nadir anlamadım emmek mi istmiyor:uhm:
herkese iyi geceler kk da yine sorun var galiba çok yavaş

vallahi canım bende anlamadım :uhm:

birer günlük nezle gibi birşey oldular evdeki ilaçlardan kullandım çok şükür ikiside ii ler şimdi benim kullandığım bir ballı polenli bir karışım var çağatay o çağatayın bağışıklık sistemini bayağı güçlendirdi.. yakında çağanada başlıyacağım.. meleğinede ii uykular canım

bebegim 2,660 dogdu,cok hareketli,doktor cok iyi dedi,sonra defterimize kilosunu yazacakti,bakti kilo az almis,kalorili yiyecekler yesin dedi,fazla emzirmiyorum,daha cok yemek yediriyorum,aslinda yemekte yiyor.simdi geceleri devam sütü iciriyorum,ama suyu sevmiyor sanirim,fazla icmiyor.meyve suyu cok iciyor,onun yerine.yalniz hic oturmuyor,hep emekleme,hep ayaga dikiliyor,tutunarak ayakta dikiliyor.büyügünü cok yapiyor,bazen günde 4 kere olabiliyor.annem de ben de kücükken minyonmusuz,ama bilmiyorum.bu aralar sabah kahvaltisi yumurta sarisi,pekmezli cevizli yagli ekmek,keci peyniri veriyorum,öglen corba yada yemek,meyva yediriyorum.bol meyve suyu iciyor,yogurt yediriyorum.baska yedirebilecegim seyler?tesekkür ederim simdiden.

fonksiyon canım tahıl grubndan vermiyormusun pilav,makarna bebek ekmeği gibi
biz artık ne yiyorsak veriyorum tabii çok tuzlu ve salçalı değil
sadece kahvaltısını ayrı yapıyordum ondanda sıkıldı şimdi iz gibi ekmekle yemek istiyor hepsini ayrı ayrı vermeye başladım

sağol canım yaptınmı alışveriş bugün çıkcaktın galiba

evet canım gittim ama saolsun benim sıpalar anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler kız kardeşim geldi çağanla ilgilenirim diye nerdeeee... benim yabani gidermi kimseye... çağatay desen her çarşıda aynı terane oyuncak oyuncak oyuncak... neyse sağlıkları yerinde olsunda

fonksioncum dediğin gibi belki genetikdir sana çekmişir minyon bir kız olacaktır sağlıklı olsunda.. benim oğluşumun yediklerini büyük yemiyor büyük maşllah yaşıtlarının iki katı ama küçük büyüğe gözüm alıştı ondanmı nedendir bilmek hep minicik geliyor gözüme.. sen sıkma canını sağlıklı olsun gerisi boş.. öpüyrum canım ii gecelr ben kaçar herkese kesintisiz uykularrrrra.s.

tesekkür ederim,ne yiyorsak onlarda veriyorum,aslinda tatilden döndük bu aralar SIK yediremiyordum,tekrar basladim,söylediklerini daha cok yedirecegim,tesekkür ederim,aslinda bizim kiz biraz daha kücük,arkadaslarin cocuköari kizimdan kücük ama nerdeyse onu gectiler,kiyaslamiyorum,sadece endisem yeterli beslemiyor muyum diye kaygim var?ama tesekkür ederim.iyi geceler...

günaydın kızlar............
günaydın dreamcım...
bende güzel bir gün diliyorum....

kızım aynı..dün gittiğimde yanıyordu..şurup verdim..gece uyuturken yine ateşliydi..fitil atıp yatırdım..
tam 6 saat sonra yine ateşlendi..kulaklarını nasıl çekiyo kopartacak sanki..
burnu akıyor...diş miş değil..görümcemin çocuklarından geçti kesin...
yine şurup verdim zorla uyudu..sabah da uyuyordu bırakıp geldim...
allahım iyileşsin bir an evvel ya...
çok zor geliyo çok....
kızıyorum görümceme kaynanama dikkat etmediler..o kadar söyledim dikkat etmediler...

Herkese günaydın,
Güzel bir gün diliyorum,
Elifcim ruzeye çok çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşir.üzülme sende bol bol kızınlailgilen bak yarında son bayrama kadar iyileştirirsin kızını.
bu arada bence hemen bir doktora götürmekte fayda var canım:çok üzgünüm:

fonsiyon merhaba,
bebeğinin gelişimi geride kalmış biraz evet:çok üzgünüm:
doktoru bir beslenme programı uygılmaıyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…