Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar nasılsınz dünden bu yana
ben çok kötü girip oldum boğazim ve başi çok ağryor
korkyorum inşallah kızıma geçmez ben zor dayanıyom o mınıcık yavrular ne yapsin
hasta olan tüm bebişlere ve annelere çok geçmiş olsun

saol canım..ama çok üzülüyorum..kızsam olmuyor...söylesem anlamıyorlar...
ben cumartesi de çalışıyorum cnm...
yarım gün...
sonra başlıyor tatil...iyileşir inşallah...bugünde aynı olursa akşam acile götüreceğim canım...

merhaba canım..çok geçmiş olsun...
doktora gitsen bi ilaç alsan canım

Herkese Günaydın canlarım güzel bir gün olur umarım hepimiz için
Bizim gecemizde pek iyi sayılmazdı saat 1 di sanırım gözümü açamadım ağladı diye babası yanıma getirmiş
birazda konuşunca uykusu kaçtı prensesin evin içinde kolandık durduk bi salona bi mutfağa..
ille süt ısıt bana su ilede kandıramadım en sonunda süt ısıttım yarım saat sonra uyandı..işkence olsun
diye vermemezlikden değil akşam balık yemişti bişey olur diye vermek istemedim sütü ama kazanan taraf deniz hn. oldu...

cnm evde var kullaniyorum zaten her ilacida içemiyorum kızım henüz emdiği için
başka ilaç kullanamiyorum
cnm senin kuzunada allah şifa versin

Elif cim izin alma fırsatın varsa bir dr a götürsene canım 2 gecedir ateşli yavrucak
allah korusun daha ilerlemeden hastalığı tedaviye başlaman lazım...
kıyamam ben ruzeye grip kulak ağrısı ve kaşıntısıda yapıyor belki ondan gekiştiriyordur canım..

Nadiye;
Sanada geçmiş olsun arakadaşım...
Bence sende biran önce önlemini alsan iyi olur bebeğine geçmesin emziriyorsan maske takmanda fayda
var.
Acil şifalar diliyorum büüüütüüüün hastalara..!

izin vermezler canım..ancak gece acile götürebilirim...
çok işim var aksi gibi..arayacağım birazdan bakalım nasılmış kuzum...
hem hastane de uzak...
eşim olmadan da gidemeem..of yaaa...:1no2:

kızlar hepinize günaydınlarrrrrrrrr

elifcim geçmiş olsun ruzemize çocuklar hasta oldumu insanın neşesi kalmıyor
inşallah bayrama kadar düzelir canımm

nnadıye sanada geçmiş olsun canım ıhlamur kaynat iç canım iyi gelir
biranönce düzelirsin inşallahh

müü danam günaydın canım.gelinin beni çok üzüyor
inan kahvaltı yaptıramıyorum kaçgündür yemek görünce kaçıor
hala huzursuz gibi hasta gibi neşesi yok başka bir doktora dahamı götürsem gece çığlıklarla uyanıyor
hiç böyle yapmazdı

yelizcim günaydın canım demek deno hanım dediğini yaptırdı
maşallah sütü seviyor dimi canım naz pek isteyerek içmiyor
ben devam mamasını veriyordum bıraktırdım süte başladım ama iştahlı içmiyor

günaydın nadiyecim çok geçmiş olsun sanada sanırım bebekler değil sadece hasta olan:çok üzgünüm: bugün.
canım bence ilaca başlarsan kızına geçmez çok temas etmemeye çalış ben bir kutu maske aldım açıkcası eve son hastalığımızdan sonra maske takıyorum hastalanırsam egeye nefesim gitmesin diye

ah canım hep aynı ne desen büyükler anlamıyor kendi bildikleri işte hep doğru:a015:
cumartesi öğleden sonra özgürsün o zaman sende canım.
ama bence ötür ruzeyi hemen bak dünde varda hafif hafif ilerlemeden bence hemen tedbirini al derim ben.
görümcenin çocukları ile yine aynı ortmada mı olacaklar bugündeCADIARZU

canım günaydın,hoşgeldinŞeniz
denoda uykusuz bırakmış seni demek sütü içtikten sonra uyumadımı peki??
hay Allah noluyor bu belere böyle bizde 2 gecedir birlikteyiz yani bişeyi yok gibi sadece anni diyip çağırıyor alıyorum yanımda sabaha kadar.sabahta uyandı peşimden ağladı hüngür hüngür parmağımı tuttu böyle gelince işe çöok üzülüyorum bende

Mavilim o zaman söyle k.validen le görümcen götürsün canım..
akşama kadar bekleyeceğine gidip bir an önce tedaviye başlasınlar..( bence)

ekinim sevmezmi sevmediği şey yokki benide önüne yoksalar kemiklerimi ayırıp yer valla :)
canım sütün içine bebe bisküvisi veya bal denedinmi yada nesguik belki öyle hoşuna gider..?
( ben 3 tane bebebisküvisi atıyorum büyük biberona)

Mücüm yanlış yazmışım şekerim dedim ya tel girince araya mesaj uçuyor :)
Uyudu canım sütü içince...bide bana kıçını dönüp babasına sarılıp uyudu cimcime..

Allahdan bizde öyle vedalaşma sahneleri yok cnm çok zor olurdu benim içinde..
Biz beraber çıkıyoruz evde..beni durağa bırakıyorlar baba-kız onlar yola devam..arabada olduğu halde
bazen benide bırakmıyor iniyim..evden dışarı çıksam kim bilir nasıl ağlar..

saolun kızlar...bi konuşayım bakayım...
hemen aramak istemiyorum..kızım uyuyorsa telefonun sesine uyanır...
birazdan arayacağım...
ekinnazcım offf diyorum valla...
yaz geri gelsin kuzulaeın iştahı açılsın hastalıkları gitsin...
geçmiş olsun canım..ruzede ağzına lokma koymuyor...
çok zor valla çok zor

canım günaydınŞeniz
nazın bu aralar yemeemsi normal bırak bence daha yeni yenşi kendine geliyordur ne isterse onu yesin hiç zorlama canım bence ya:çok üzgünüm: en sevdiği neyse onu ver bence.
bizde sabahları normal süte geçtik geceleride devam sütü vetiyorum aptamil juniorfisfisfis
ege sütten daha çok yoğurdu seviyor günde yarım kilo yoğurt yiyor tahminen:hooray:

izin vermezler canım..ancak gece acile götürebilirim...
çok işim var aksi gibi..arayacağım birazdan bakalım nasılmış kuzum...
hem hastane de uzak...
eşim olmadan da gidemeem..of yaaa...:1no2:

ne kötü bir durum ya izin vermemeleri canım aradığjnda durum iyi değilse git hiç birşey kızından önemli olamazyasakkelime

çok teşekür ederim ihlamur içtim cnm ama fayda etmiyor
nasıl bir salgın anlamadım ve herkesde boğzdan şikayetci
senin yavruların nasıl oldu cnm inşallah düzelmişlerdir:teselli:

bencede yeliz haklısın elifim kayınvaldenler götürsün güvenemezmisin sengözlerimebaksanab akşam acilde ne kadar iyi bakabilecekler:uhm:

canım hııı bende dedim sütü içip yinemi uyumadı diye takıldım.
bak sen ya babaya sarıldıı haaaa bende sarılıp uyudum bütün gece oğluma valla özlemişim beraber yatmayı gerçi artık havalar soğudukça daha çok alırım koynuma artıkın ısıtmak için bebeğimikaydirigubbakcemile2
valla bende sırf dramatik vedealaşmalar olmasın diye sabahları nasıl sessizkalkıyorum ama arada bir yakalanıyorum işte:a015:

canım kontrol eder dimi kayınvalden sık sık ateşi varmı diye falan
senin evdemi bakılyor ruze şu anda:uhm:

herkese günaydın güzel bir gün diliyorum

mavilim canım çok geçmiş olsun bencede en kısa zamanda bir doktora götürün kıyamam ya nasıl dayanıyorlar tez zamanda acil şifalar diliyorum tatlım

nadiyecim sanada çok geçmiş olsun canım dediğin gibi inşallah meleğine bulaşmaz...

ekinimm sen nasılsın canım naz nasıl daha ii dir umarım öpüyorum tatlım

zehracım günaydın balım zeynep nasıl oldu off ya bebişler hep hasta rabbim tez zamanda geçerini versin

mirrorwomen ve soytarı sizlerede kolay gelsin

mavice sanada günaydı cnm saol..
neymiş o oğluşlarına verdiğin karışım de bakayım..

hımmm manisa turgutluda bir bal çiftliği var organik balla polen arı sütü ve tam adını bilemediğim tomtist midir nedir... bir karışım hazırlatıyoruz.. zaten ne tür bir durum için istediğini söylüyorsun ona göre hazırlanıyor... izmirdeki bir tüp bebek merkezi var oraya bile sperm sayısı düşük baba adayları için karışım hazırlıyorlar... benim kız kardeşimin eşi kullandı bu karışımları( tabi durumları için özel hazırlanıyor) neticeye inanamadık :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…