Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

10 dk dan beri sayfaların açılmasını bekliyorum
kimler var geçmişe bakamadım sayfalar açılmıyor
kimler varsa hepinizi çok öpüyorum
ŞenizŞenizŞeniz
sabahtan berü mutfaktayım 1 de ezgiyi okula yolladım nazı uyuttum bi bakayım dedim
tül yıkıyorum cam silicem çok işim var.cumartesi istanbula gidicez bir aksilik olmassa tabi:lepi:

herkese mutlu günler diliyorum..yavaştan yavaştan bayram temizliğine başladım..berfe bi taraftan hasta çok zorlanıyorum valla..kuzum bi düzelseydi ya...

site yine göçmüş sanırım..sayfalar bi türlü açılmıyor..o yüzden geçmişe bakamadım pek..hasta bebişlere acil şifalar dilerim....

ekinnaz, mevcan hoşgeldiniz kolay gelsin iş yapıyormuşsunuz
ben neden oturuyorum bilmem iş güç beni bekliyor
uykum var yattım bilgisayarla uğraşıyorum tembel tembel

heee yakışıklı vede ÇEKÜCÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ sırnaşık şey nan senin alişin:lepi: dünürün artıkın duyarsa bu konuştuklarımız ne yaparız bilmemlaelaelaelaelae
babası kime demiş dana sen yokmuydun yanında 20 rekat namaz kılacam dirkennn:mymeka:lülülülülülü

site sorunlu hayatım valla bu arada sana diyim kime diyim ben hiç pas vermiyon hadi bakalım zehra hanım öyle olsunnnn:dilcikar:
gözümden kaçıyor sanmsengözlerimebaksanab
inşallah bebeklerimiz sağlıklı ve bol neşeli bir bayram yaşarlar canım:Saruboceq:

Bende kuzucuğuma dün gömlek aldim ön tarafi nakişli...
Teyzesi ve anneannesi mini kot etek ve kafise mor ceket almişlar...
( giyim sponsorlari) :):):):)
mücümün dediği gibi
sağlikli bol neşeli ve bol kazançli ( el öpmeyi öğrendi neticede..çantamizda hazir... :) bayram olur. Inş.

Danacım hoşgeldin ,Şeniz
oo çok iş var seninde bu tembellikle nasıl olacak bilmiyorum bir elin kk da bir elin işteeeeeeeeeee:mymeka:lülülülülülü

herkese mutlu günler diliyorum..yavaştan yavaştan bayram temizliğine başladım..berfe bi taraftan hasta çok zorlanıyorum valla..kuzum bi düzelseydi ya...

sanada kolay gelsin mevcana.s.
ama bence berfeye odaklansan daha iyiolur yerim işini yani

ohhhh güle giysin denocuk kıyafetlerini
maşallah sponsor çok sizde bende almıyorum valla ne yalan söyleyim alnıyor bizdede çok hediyeeeekaydirigubbakcemile2
bizde el öpmeyi öğretiyorum danam a ama öpmeyip elimizi yanağıylaokşuyor danaaaa:roflol::roflol: ama oda sayılır artıkın:jeyyar::jeyyar: bizde bereketli geçmesini umuyoruz el öpme açısındansırnaşık şey:jeyyar:

Teşekkürler mü teyzesi...
Valla sponsorsuz olmuyor şekerim yapacka bişey yok :):):)
bencede o da mahbuldur...bu senelik böyle idare etsinler..seneye tam öper
denoda anca öpüyor alnina koymuyor...
Benim kizin işi gücü öpüşmek bayilir öpüşen kokalaşan insanlara bakmaya
hemen oda uzatiyor dudaklarini.. :):):))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…