Bebeklerimiz ve Biz

konu dişten açılmışkene alt 2 köpek dişle berabe benim kuzununda oldu 16 tane dişi

maşallah egeye demek noo demeyi öğrendi sıpa

senin öksürük ne alemde mücüm..daha iyisindir umarım

canım tahmin edebiliyorum nasıl olduğunusengözlerimebaksanab kızlar babalarına erkekelerde analarına aşık oluyorlar:teytey:
valla kışta geldi bir fırsatta buluşsak iyi olursengözlerimebaksanab

ah ah zaten...şimdi başıma birde bu çıktı..oğlu çok fena valla.aynı sizin yaşadıklarınız gibi canım..kızıma kendi oyuncağını bile vermiyor..
ağlıyor yırtıyor ortalığı...

geç oldu ama değdi canım sonunda...

saol canım..aradım canım uyuyormuş şimdi ateşi de yokmuş şükü...
inşallah çıkmaz akşama kadar...
kuzucum ya...
allahım onlardan alıp bize versin hastalıkları...

sevilcim...ireme çok geçmiş olsun canım..
şu topikte artık hastalıktan başka bişey konuşulmaz oldu...

konu dişten açılmışkene alt 2 köpek dişle berabe benim kuzununda oldu 16 tane dişi

maşallah egeye demek noo demeyi öğrendi sıpa

senin öksürük ne alemde mücüm..daha iyisindir umarım

canım maşallah valla son 4 dişimiz kaldı desene ikimzinde onlarda çıkarsa rahatız bu sene sonun a kadarkaydirigubbakcemile2
canım öksürüüğüm kalmadı gibi birşey inşallah yarında oruca başlamayı düşünüyorum tekrardan.
hergün bir tabak fındık yiyorumkafamçokkarıştı kendime bakmaya karar virdimgamyoncuiremsu

canım çıkmaz o zaman inşallah valla onların hasta olması bizi perişan ediyor :çok üzgünüm: böyle böyle bu güzellerin kocaman fotolarınıda koyabilecekmiyiz ilk okula başladıkları zamanları kreş günleri falan ayyyyyyy heyecan yaptım:dance:

AYNEN ÖYLE MÜCÜM
HERGÜN BİR AVUC FINDIK İYİ GELİR..:) TABİ YERSENİZ...

MAVİLİM RUZEM HEMEN HEMEN DENİZİN YARISI KADAR..AY OLARAK..
DENİZDE RUZE KADARDI...GELDİMİ PEŞ PEŞE GELİYOR DİŞLER BİR BAKTIM AĞZI BEMBEYAZ
İNCİLERLE DOLU...İNSAN ÖNCE YADIRGIYOR...SONRA ALIŞIYOR

kıslar herkese merhaba.. nasılsınıs keyifle nasıl iyisinizdir inşallah. ben bu aralar pek takılamıyorum. öpüyorum bebişlerinzi. inşalah hasta olan yoktur. eğer varsa acil şifalar diliyorum. gülümseme yüzünüzden eksik olmasın. benim böcek iyi. ben idare eder. bayrama alcak bişi bulamadım.. kızım tamamda ben?? stresliyim yane.. hadi görüşürüz. geçmişe bakamıyorm korkuyorum bakmaya anam mübarek ne yazıyorsanız... yetişmek mümkün değil.

selam datlum berfinsena gelin dedi bizde geliriz dedik yevrüüümm bayram ziyareti yani:CüvCüv:dünürüm zeyno doğru biliyosun şekerimkaydirigubbakcemile2

kızlarrrrr dün oğlumun alt damağından bir tane dişi patlamak üzereeeeee beyazlamış çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))

ayşegülcüm hadi gözün aydın cnmmmmmmmmm

direk daldım konuya bende
emiri okula bıraktım, zeynebi de uyuttum
azcıkta evi toparladım
zeynep uyananana kadar keyif yağcam sizinle

selam datlum berfinsena gelin dedi bizde geliriz dedik yevrüüümm bayram ziyareti yani:CüvCüv:dünürüm zeyno doğru biliyosun şekerimkaydirigubbakcemile2

valla ben bilmem zeynepte yok ortada yoksa senin oğlan paylaşılamayan damatmıkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

kızlarrrrr dün oğlumun alt damağından bir tane dişi patlamak üzereeeeee beyazlamış çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))

ay gözümüz aydın hadi kız hemen bir horoz neyin varsa kesin hemen

azcıkta evi toparladım

hoşgeldin danam yinemi uyudunuz ana kız yoksam bu saate kadarsırnaşık şey diyecektim iş yapmışsın aferün canım.kaydirigubbakcemile2

azcıkta evi toparladım

sağol bebişim kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin
çok sevindim sorma yahu 14 aylık oldu danam dişsiz dişsiz geziyornaniknanik

valla ben bilmem zeynepte yok ortada yoksa senin oğlan paylaşılamayan damatmıkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

ay gözümüz aydın hadi kız hemen bir horoz neyin varsa kesin hemen

valla nirde benim dünürüm yahuuu duymasın oğlumun talibi çok canımm yakuşuklu erkek dimi amasırnaşık şey

sağol bebeeeemm valla horozumuzda yok ne kessekki CADIARZU
babası dişi çıksın 20 rekat namaz kılacam demiş şutarafagitti

ya kızlar kaç defa yazıyorum bi msj ısorun mu var yine
geçmişi okuyum dedim açamıyorum sayfaları çok yavaş

hasta bebeişlerimize çok geçmiş olsun diyorum
umarım bayrama hasta girmez hiçbiri
zeynep de dahil:))

inciniz hayırlı olsun ayşegülcümmmmmmmmmmmm..siteye yazı yazmak işkence..bütün hevesim kırılıyor valla ya

inciniz hayırlı olsun ayşecim

dream slm cnm naber zeyno nasıl oldu...?
ben size bir kaç ilaç var demiştim ya bağışıklı sisitemini güçlendirici..denizin dr una mail attım
onları sordum bir de grip aşısını sordum daha cvp gelmedi gelirse sizede bilgi veririm..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…