Bebeklerimiz ve Biz

tesekkür ederim Nergiscim,saglikli sükür,su ana kadar hic hasta olmadi maasallah,coookhareketli.tesekkür ederim tekrar.

Nergisssss ?????
Soytari canim soytari...
Hayir bir tane soytari ve koca kk ya onuda kariştirmaniza şaşirdimmm :):):):):):
şaka şaka... öpüyorum minik kuzucuğunu

merhaba guzeller
kuzum uyudu
onun daginiklarini toplayip anca gelebildimmm..
cok karistiriyor her yeri ozellikle kapali dolap cekmece ws.
bazi dolaplari kilitliyorum ama sık sık acmam gerekiyo bazen unutuyorum ,acik buldu mu daliyo...ozellikle ayakavbi dolaplari , o ayakabilari tek tek deniyo,içlerine oyuncaklarini koyuyo
oof oof walla ,heryerden bişiler cıkıyo:)camasır makinesinin icinden sulugu mesela :)))
tam sıpa walla
dun aksam dısarı cıktık,burda bir alışweriş merkezinin ramazan etkinlikleri kapsamında grupca oyunlara katıldık,Derin'in orda bir kagit helwa yiyişi war görmeniz lasimdi,ama onu yerken oyle keyifli ki gıkı cıkmıyor,eli yuzu gözu heryeri kagıt helwa :) cok sewdi,fotosunu çekmeyi unuttum ama

bizde durumlar boyle tamgaz hareket..hayatımız ekşınlarla :) doluuuuuu :) ne guzellll

herkese tünaydın...temizliğe devam ediyorum..berfeyi ihmal etmemek için her gün azar azar yapıyorum..bayrama biter inşallah:)))
ruze kızımızda hasta olmuş..onada çok geçmiş olsun...
berfe bugün biraz daha iyi..ama halen gözü akıyor...

jegecim görüyonmu yaramazı..demek çok dağıtıyor ortalığı...oh ne güzel bi gün geçirmişsiniz...keşke resimnini çekseydin helva yerken:))
soytarım sen nasılsın bacum..
topicte kimler varsa herkese kocaman öpücükler..sayfalar zor açılıyor..geriye dönemiyorum..
akşam berfenin 1 2 resmini koydum..dün çekmiştim..
aslında bir sürü resim ekledim ama kk o kadar ağırki hiçbiri olmamış..

Hatta bazen benim çekmecemdeki iç çamaşırlarımı kafasına takıp salona geliyor..1 er tanede elinde :)
Allahdan bugüne kadar hiç misafire denk gelmedi..biri oldu zaman odanın kapalı olmasına dikkat ediyorum i-rezil oluruz alimallah...:)

Slm Mev.can sanada kolay gelsin şekerim...

yahu gercekten aynı model bu ikimizin sıpalarıııııııııııııııııııııı
sen yazdıkça sok oluyorum:)

:):):):)))))))))))))))))
yan yana geldiklerini düşünsene...
1 taneyken 2 oluyorlar ve hareketler aynı...
yaramazlıkdan tut öpüşmeye kadar...
yerim ben o sıpaları...

kızlar ya sinir oluyorum 2 saattir sitedeyim ama msj yazmak , göndermek çok zor

zeynebi yıkadım, yarın aşı yaptırcaz
sağlık ocağından aradılar 1 yaş aşısına getirmediniz diye
hasta dedim ama ateşi yoksa yapazrız dediler

Aynen zehracım sürekli Error veriyor..!
Sıhhatler olsun zeynoya şifa niyetine olsun aşısı..
ne duyarlı hemşireler varmış öyle...
Bişey olmaz diyorlarsa götürürsün sende şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…