E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.161
Hatta bazen benim çekmecemdeki iç çamaşırlarımı kafasına takıp salona geliyor..1 er tanede elinde :)
Allahdan bugüne kadar hiç misafire denk gelmedi..biri oldu zaman odanın kapalı olmasına dikkat ediyorum i-rezil oluruz alimallah...:)
fonsiyon merhaba,
bebeğinin gelişimi geride kalmış biraz evet:çok üzgünüm:
doktoru bir beslenme programı uygılmaıyormu??[/QUOTE
ben yurtdisinda yasiyorum.doktor yabanci doktorumuz degistirecegiz.bize kalorili yiyecekler yedirin dedi,beslenme programi vermedi.ama süt,bal,yumurta beyazi vermiyorum.onun haricinde ne yiyorsak onu veriyorum.:QUOTE]
canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum öncelikle takvim varsada ben göremiyorum işyerinden.
ama sanırım yaşını gelmediği için o saydıklarını vermiyorsun.
bol bol kaşık maması falan vereceskin sanırım ama zaten belli bir süre sonra o farkı kapatacaktır.sen kendince bir program yap bencede ..ceviziçi fındıkiçi ver bebeğine.sağlıklı ve besleyici olsun..
mavili mavice monpetit soytarı dream miror ali's mother semiha jege ekinnaz mev*can anneyim ben
mirror hakketen alemsin nerden buluyorsun bu yazıları süpermiş.
hasta bebişler varsa geçmiş olsun kızlar ya kaç gündür muhabbet edemedik adam akıllı...
fonksiyoncum valla yapılması gerekenleri sen yapıyorsun canım. üzülme sen hakeretleri falan iyiyse takma kafana derim ...önemli olan sağlıklı olması..
mavili ruze naz a geçmiş olsun canım yaaa şimdi okudum. benimde hasta olcak diye ödüm kopuyor. kayınvalidem iyi bakıyor ama sürekli beinm yaptığım şeylere söylenir oldu. şaka maka kızmaya başladım. boğazını aldı bebek o mama yedirirkende alıyor ben darılmasındiye hiç telaş etmiyorum pat pat pa t vuruyorsırtına sarsıyor. dün mama yerken yine boğazını aldırdı yavaşça doğrulttum hemensırtına patır kütür vurmaya başladı yavrum şaşırdı napcanı burnundan geldi. ben evde yerkende bazen boğazını aldırıyor ama şimdiye kadar hiç burnundan gelmemişti. dün kucağıma yatırdım bende uzandım yanı benim üstümde yatıyor kız yatmak istemedi nazlandı biraz. öyle yatarmı karnının üstüne dedi bana.anne dedim sende gündüz yüz aşağı yatırıyorsun aynı şey dedim .hem gece hatice ceren hep böyle uyuyor yatıroyorumm göğsümün üstüne bende uzanıyorum ana kız sarılıyoruz. öyle yapmasam çocuk kokumu falan unutacak zaten dellenmeye başladım yine. beni iplemiyor kız. onlara daha çok tepki veriyor tepem atık yani....
nadiye sanada geçmiş olsun.. hemen ilaç almaya başla aman kuzuna falan geçer Alla korusun.
anneyim ben yakışıklı oğlunun fotolarını nere ye ekledinkız nerden bakcaz?
canım boşver kaynoşunu sende ilk döenmleri yaşıyorsun bende bebğimi herkesten kıskanırdım beni unutacak sanırıdım hele bir yaşına gelsin bak senden başkasını görmeyecek gözü ben tecrübeli bir anne olarak söylüyorum akşam 4-5 saat birlikte yim ancak tüm gün bakanlara ben gelince dönüp bile bakmıyorsırnaşık şey
canım sorunda sevdiği şeyleri bile istememesi domatese bayılırdı şimdi istemiyor muz yoğurt elma bunları çok sever ama malesef yemiyor
olmassa istanbulda başka bir dr daha gösteririm canım iyi olur dimi
acil şifalar canımmm
hastaneler inanılmaz kalabalık hep çoçuk kulak ve boğaz enfeksiyon şikayetleri var
naz daha iyi canım ama iştahsı bugünlerde hiç bişi yemek istemiyor
canım bence şimdi yememesi normal kasma düşlün ege bir ay aç kaldı ya ALlah korusun tabikide 1 kilo verdi yemiyordu bende zorlamadım ama illaki acıkacak cadı oz amanda en sevdiğini ver baktın iyileşmiyor buraya gelince iyi bir doktora götürürsün canımcım.
delü garu hiç güleceğim yoktu keyfimi yerüne getürdün danam
geçende bana mailden yoladıkların süperdi
delüsün işte delü başka yok bunun açıkmamasıııııııııısırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::sm_cool::QUOTE]
sırnaşık şeysengözlerimebaksanab beğendin dimi danacınmmmmmmmmm bende çok güldümmmmmmmmmmmmmmm damadını fotoları gelkdimi maille danam sana haber vir dedik demiiiiiiiiiiiiii:mymeka:
bende bendeeeeeeeeeeeeeee:):):):)))))))))))))))))
yan yana geldiklerini düşünsene...
1 taneyken 2 oluyorlar ve hareketler aynı...
yaramazlıkdan tut öpüşmeye kadar...
yerim ben o sıpaları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?