- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.181
Slm mücüm ve sevilcim nasılsınız..sevilcim irem nasıl oldu cnm..?
Denomu uyutmak için herzaman olduğu igi bizim yatağa uzandık..ama denomdan önce ben uyudum sanırım.. sabah 7di kalktığımda...iyi geldi kaç akşamdır geç yatıyordum sürekli..
Bu hafta karşıdayız yine..diğer kuzenimin kızı ilk yaşına giriyor...
Slm mücüm ve sevilcim nasılsınız..sevilcim irem nasıl oldu cnm..?
Denomu uyutmak için herzaman olduğu igi bizim yatağa uzandık..ama denomdan önce ben uyudum sanırım.. sabah 7di kalktığımda...iyi geldi kaç akşamdır geç yatıyordum sürekli..
Bu hafta karşıdayız yine..diğer kuzenimin kızı ilk yaşına giriyor...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar nasılsınız
ben temizlik yapıyom bi bakayım dedim sizlere
mavice kız mesaj attım bakmadınmı daha yorumunu bekliyommmmm
Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar. Mübarek kadir gecesinin hayırlara vesile olması dileğiyle.
Rabbim bu müberek gecenin yüzü suyu hürmetine açtığımız ellerimizi boş çevirmesin Amin
herkese günaydın ve güzel bir gün
tüm arkadaşların kadir gecesi hayırlara vesikle olur inşallah....
off ya off akşam sinirlerim bozuldu ve hala miğdem ağrıyor kayınvalidem hazretleri bayramda evimizi şereflendirecekmiş bunamı kızdın derseniz... biliyorsunuz konyaya kaynımın bebişine bakmaya gitmişlerdi 1 hafta önce konuştuk hayır bayramda gelmiyeceğiz burada geçireceğiz dediler bizde buna göre annemlerle görüştük 9 yıldır evliyim ilk kez bir bayram kahvaltısını annemlerle yapacaktık annecim ne kadar sevinmişti... ehh sadece kendi değil tabi kaynımlarda maaile geliyorlar...SİNİRLERRRRR GICIKLAAAAARRRR...... daha aneciğime söyleyemedim üzülecek biliyorum... allahım şu nübarek gece yüzü suyu hürmetine sabır istiyorum sabırrrrkötükedihüso:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?