Bebeklerimiz ve Biz

kizim 10 aylik,resimlerinden bakabilirsiniz.soytaricim tesekkür ederim,gec oldu ama,normal mama istemiyor,yemek yemek istiyormus.sadece devam sütü veriyorum gece,biraz da emziriyorum.
buyrunbenim74 ne güzel siir.aslinda satirlarda daha cok aci var.bunlari yasatan insanlar nasil vicdan var?neyse böyle seyler yasanmasin umuduyla...

Herkese Günaydın
Güzel bir gün diliyorum..
Kadir Gecemiz Mübarek olsun..Allah ım Dualarımız İyi Dileklerimizi Kabul etsin...Bütün Dünyada
Barış Olsun..Bütün İnsanlar Sağlıklı Mutlu Başarılı Huzurlu olsun..Bebeblerimizin Sağlıkları içlerinden
Gülücükleri Dudaklarından Sevgileri kalplerinden Eksik olmasın... Allah ım Herkesin Gönlüne Göre versin.
a.s.

Herkese günaydınlar diliyorumŞeniz
Mübarek Kadir gecemzi hayırlara vesile olsun inşallah bütün dularaımız kabul olsun:Saruboceq:
güzel sohbetleri diliyoruma.s.

mevcan ve esma valla iki dü-nür resimleri ne güzel döşemişsiniz dün datbase erroro olduğu için bakamadım doğru dürüst pek güzeller ikiside maşallah
yalnız mevcaaaaaaaaaaaa bu berfenin resimleri.22/11/2008 de nasıl çekildi danacımmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
bir bak makinanın tarih ayarlarına ileride aaaaaaaaa berfe burda şu kadar aylık derkene yanlış diyecen mutemelen:1closedeyes:

Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar. Mübarek kadir gecesinin hayırlara vesile olması dileğiyle.
Rabbim bu müberek gecenin yüzü suyu hürmetine açtığımız ellerimizi boş çevirmesin Amin

Slm mücüm ve sevilcim nasılsınız..sevilcim irem nasıl oldu cnm..?
Denomu uyutmak için herzaman olduğu igi bizim yatağa uzandık..ama denomdan önce ben uyudum sanırım.. sabah 7di kalktığımda...iyi geldi kaç akşamdır geç yatıyordum sürekli..
Bu hafta karşıdayız yine..diğer kuzenimin kızı ilk yaşına giriyor...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar nasılsınız
ben temizlik yapıyom bi bakayım dedim sizlere

mavice kız mesaj attım bakmadınmı daha yorumunu bekliyommmmm

herkese günaydın ve güzel bir gün

tüm arkadaşların kadir gecesi hayırlara vesikle olur inşallah....

off ya off akşam sinirlerim bozuldu ve hala miğdem ağrıyor kayınvalidem hazretleri bayramda evimizi şereflendirecekmiş bunamı kızdın derseniz... biliyorsunuz konyaya kaynımın bebişine bakmaya gitmişlerdi 1 hafta önce konuştuk hayır bayramda gelmiyeceğiz burada geçireceğiz dediler bizde buna göre annemlerle görüştük 9 yıldır evliyim ilk kez bir bayram kahvaltısını annemlerle yapacaktık annecim ne kadar sevinmişti... ehh sadece kendi değil tabi kaynımlarda maaile geliyorlar...SİNİRLERRRRR GICIKLAAAAARRRR...... daha aneciğime söyleyemedim üzülecek biliyorum... allahım şu nübarek gece yüzü suyu hürmetine sabır istiyorum sabırrrrkötükedihüso:çok üzgünüm:

Mavice sikma canini
k.walidenlere siz gelmeyecesiniz diye biz plan yaptik dersin..
Kiymetli kaynin eşi ve k.walidenle yaparlar bayram kahvaltisini sizde
annenlere gidersiniz..!

millet günaydın nasılsınız iyi misiniz bebişleriniz nasıl
hepinizin kuzuların ayrı ayrı öpüyorum
herkese hayırlı cumalar hayırlı kandilller diliyorum
beni şu mübarek günde çıldırtan müşterilerimi Allah a havale ediyorum.. ve diğer canımı sıkanları.. bana zarar vermek isteyenleri...
stresliyim agresifim asabiyim...

KADIR GECENIZ MÜBAREK OLSUN arkadaslar.mavice canim üzülme,esinle konussan bu durumu,siz beraber mi oturuyorsunuz kayinvalidenle?

İrem fena değil tatlım burnumuz hala akıyor gecede tıkanıyor popomuzda iyileşmedi daha bugün kontrolümüz var idrar tahlili yapılacak inşallah önemli birşey olmaz.
Oh ne güzel uyumuşsun kuzunla
Bence hayattaki en güzel şeylerden biri onlarla yatmak birde irem uyuyana kadar yanaklarımı saçlarımı okşuyor içimin bütün yağları eriyor günün bütün yorgunluğu gidiyor.

canım merhaba ,
iyiyim ama bir yorgunluk varki sorma sapır sapır dökülüyorum ben-tatlicadiarzu- gece ege bira aksiydi yine:bbo:
kuzenin kııznın yeni yalşı kutlu olsun canım..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar nasılsınız
ben temizlik yapıyom bi bakayım dedim sizlere

mavice kız mesaj attım bakmadınmı daha yorumunu bekliyommmmm

günaydın canım kolay gelsina.s.

tünaydın kızlar....
kadir geceniz bugün mübarek olsun...
rabbim hayırlara vesile etsin...
tüm dualarınız kabul olsun inşallah...

biz hastaneden geliyoruz...
kızım ağır boğaz enfeksiyonu olmuş..antibyotik verdi..hemen içirdim akılsız kafam işe geldim...niye geldin dediler...
birazdan geri gideceğim...
çok ağladı kuzum gece..eridim bittim...
allahım kuzularımıza iyilik ver yarabbim

Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar. Mübarek kadir gecesinin hayırlara vesile olması dileğiyle.
Rabbim bu müberek gecenin yüzü suyu hürmetine açtığımız ellerimizi boş çevirmesin Amin

canım selam nasılsın?
depresyondamısın sevilcim lütfen daha iyi olduğunu düşünüyorudm ben 9 günlük tatili düşün ve bomba gibi ol bencehihoyyyt
irem nasıl iyimi??

canım anlamadım yani gelecekse kendi evine gelmeyecekmi bunlar sen niye planını bozuyorsunki anlamadım kızım o kadarda hakkın yokmu paşalar gibi git kocanla sen annenlere kalbinide kırma kadının zaten hastaydı yanılmıyorsam yelizin dediğ gibi onlarda kendileri yapsın kahvaltılarınıkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…