Bebeklerimiz ve Biz

deliii niye geldin bencede hemen geri git ve kızına kendin bak bugün:mymeka:
çok çok geçmiş olsun canım ya nasılda demekki canı yanıyor yavrunun gece mahvolmulyur canım sana çok ihtiyacı vardır ruzenin şimdi hadi bencede git hemen:teselli:

KADIR GECENIZ MÜBAREK OLSUN arkadaslar.mavice canim üzülme,esinle konussan bu durumu,siz beraber mi oturuyorsunuz kayinvalidenle?

fonksiyon seninde kadir gecen mübaerk olsun duaların kabul olsun inşallah.:Saruboceq:

canım sakin ol bence çok streslisin kadir gecen mübarek olsun öncelikleeeeee.hatice cereni öp benim içinŞeniz

kızlar mrblar..
herkezin cuması ve kadir gecesi müb. olsun.
tüm dualarınız kabul olsun inş..

kızlar çok yorgunum, uykusuzum yığınla işim var..yapmaya halim yok..
bir haftadır misafir ağırlıyorum..
Albina da hafif nezle oldu...önceki gün çok bitkindi ama dün ve bugün iyi...
bu gecede saat 3 te uyudu.. ve sıksık katıla katıla ağlıyarak uyandı.. şimdi uyuyor kuşum..

saol mirrorum niye geldim bilmiyorum valla..
gerçi bu aralar eve çok gittim eşim gel bişey demesinler dedi..onun için geldim..kıızım uyuyormuş..o uyanmadan gideceğim hemen...cumadan gelsinlerde...
o kadar ağladı ki anlatamam...
kuzum benim....inleye inleye...anne olmak ne kadar zorrr

canım merhaba,
hoşgeldinŞeniz
yorulmuşsundur ne yptın öyle canım ya çok misafirin gelmiş-tatlicadiarzu-
Albinayada çok geçmiş olsun aman dikkat bütün bebekler hasta valla
bende hemen şurup veriyorum hafif aksiyonu olunca egeninsengözlerimebaksanab

Canım olacak o kadar senin daha yeni bebeğin var haliyloe böyle şeyler olacak herkesin bebeği oldu aynı yollardan onlarda geçti senin kızın evde hasta orada olma normal değil zaten.bir daha bu yaşlarına gelemeyeceğimize göre bu zor zamanlarda yanında olmak lazım bebelerin sevgi en bğüyük ilaç unutmasengözlerimebaksanab
yavrum benim kıyamam ya nasıl demekki hastalanmışsa çocuğu sarsmış yavrum benim..git uyandığında seni görsün canım nasılda mutlu olacak baksüprizzzzz

kızlar tünaydın hepinizin mubarek kadir gecesini kutluyorum...allahım bu gece edilecek bütün dualarımızı kabul eder inşallah diyorum...

haklısın bitanem ben çıkıyorum şimdi..hoşçakalın ...öpüorum hepinizi...
birbirimize dua edelim bu gece..ben dualarımda sizi hiç unutmuyorum sizde bni unutmayın ...allaha emanet olun...

mavilim canım çok geçmiş olsun ruzeye..umarım bir an önce düzelir..bak biz halen tam anlamıyla atlatamadık..
mavicem sanada kolay gelsün bacum..bu kaynana milleti hep böle bacum..
zeynebim sanada geçmiş olsun canım..havalar gerçekten çok soğuk..dikkat etmek lazım..

kızlar güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim..
teyzeleri kızım kocaman oldu..kanepeye dayıyoruz bi uçtan bi uca durmadan sıralıyor..diğer kanepeyede gitmeye çalışıyor..yürüycem zannediyor..kütt popo üstü düşüyor...

arkadaşlar benim kızımda hasta oldu
çok hapşiryor ve gece hiç uyumadı burnuda fena akıyo
şimdilik şurup verdim ama bakalım inşallah geçer
hepinze geçmiş olsun yavrullarımızı allah daha kötü hastalıktan korusun
bu mübarek günde amın
sevgiler

allahım bu ne ya..hasta olmadık bebek kalmadı nerdeyse..
nadiyecim geçmiş olsun canım..ihml etme bence bi hastaneye götür..ben hastalandığı gün götürdüm..doktor salgın var aman dikkat edin..erken müdahele her zaman iyiidr dedi..

slm kızlarrrrrrrr
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun
hayırlara vesile olsun inşallah allah tüm dileklerinizi kabul etsin
yavrularımıza sağlık sıhat versin rabbim inşallahh
amin

nazı yine dr götürdüm .çok evhamlıyım galiba 3. dr çok iyi ilgilendi kulaklarında hiç bir prblem yok dedi
allaha şükür
bebekler dönem dönem iştahsız olabilir dedi bunu hemen hastalığa yormamak gerek dedi dişlerde geliyor birazda ondan huysuz sanırsam

haklısın bitanem ben çıkıyorum şimdi..hoşçakalın ...öpüorum hepinizi...
birbirimize dua edelim bu gece..ben dualarımda sizi hiç unutmuyorum sizde bni unutmayın ...allaha emanet olun...

haid canım güle güle git.
Ben bayramını kutlayım canım o zaman bugün son benim artık yarın gidiyoruz bir daha giremem kk ya.
Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorumŞeniza.s. Ruzeye ço0k çok geçmiş olsun tekrardan:1hug:

kızlar tünaydın hepinizin mubarek kadir gecesini kutluyorum...allahım bu gece edilecek bütün dualarımızı kabul eder inşallah diyorum...

tesekkürler canımŞeniz cümlemizin inşallah:Saruboceq:

slm arkadaşlar kadir geceniz mübarek dulariniz kabul olsun
........hayırlı cumalar sevgiler.

sağol arkadaşım :Saruboceq:

çok çok geçmiş olsun bu aralar azami dikkat etmek lazım bebelere sanırım ben artık yeleğini hiç çıkamıyorum üzerinden egenin:sm_confused: o kadar korkuyorumki hasta olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…