- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.221
slm kızlarrrrrrrr
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun
hayırlara vesile olsun inşallah allah tüm dileklerinizi kabul etsin
yavrularımıza sağlık sıhat versin rabbim inşallahh
amin
nazı yine dr götürdüm .çok evhamlıyım galiba 3. dr çok iyi ilgilendi kulaklarında hiç bir prblem yok dedi
allaha şükür
bebekler dönem dönem iştahsız olabilir dedi bunu hemen hastalığa yormamak gerek dedi dişlerde geliyor birazda ondan huysuz sanırsam
kandil mesajım neden cıkmıyor acaba:1no2:benneyaptımki:sm_confused:
kandiliniz mubarek olsun
Mavice sikma canini
k.walidenlere siz gelmeyecesiniz diye biz plan yaptik dersin..
Kiymetli kaynin eşi ve k.walidenle yaparlar bayram kahvaltisini sizde
annenlere gidersiniz..!
canım selam nasılsın?
depresyondamısın sevilcim lütfen daha iyi olduğunu düşünüyorudm ben 9 günlük tatili düşün ve bomba gibi ol bencehihoyyyt
irem nasıl iyimi??
canım anlamadım yani gelecekse kendi evine gelmeyecekmi bunlar sen niye planını bozuyorsunki anlamadım kızım o kadarda hakkın yokmu paşalar gibi git kocanla sen annenlere kalbinide kırma kadının zaten hastaydı yanılmıyorsam yelizin dediğ gibi onlarda kendileri yapsın kahvaltılarınıkaydirigubbakcemile2
kadir geceniz mübarek olsun kızlar, hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum
ettiğimiz tüm dualar kabul olur inşallah
benim kuzumda halen grip
bide aşıya götürdüm, 1 yaş aşısını yaptılar
nadiye senin kuzunada geçmiş olsun cnm
ayrıca gönderdiğin yazı çok güzelmiş, ne kadar da doğru:))
kızlar öyle çok işim var ki
bi yandan ev temizliyorum
bi yandan bavul hazırlıyorum
zeynep uyandı şimdi
yemeğini yedirdim
cadı şimdide kaşığı dişlerinin arasında sıkıştırmayı öğrendi, kaşığı geri alamıyorum ağzından:))
canımmm bunlar öyle bildiğiniz tip medeni insanlardan değilller.. bunlar önce oğlan tarafı sonrasının canı çıksın diyenlerden .... alt katımda oturuyorlar vay bizi ezdi geçtide işte kaybı gelmiş tınmadıda ayyyhhh görmek bile istemiyorum ama işte eşimi hatırı var arada onun için katlanıyoruz... neyse şimdi daha ii yim ama sanırım bu kezde şifayı buluyorum genzim yanıyor...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?