Bebeklerimiz ve Biz

......Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.

Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

'Uzanabildiği tek su kaynağının tuvalet olduğunu biliyorsun, değil mi?'

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever: 'Babalar en son duyar' boşuna söylenmemiştirALINTI.

[Bya bune arkadaşlar ya mj kaçtane olmuş anlamdim ya
sitenin yavaşladiğindan olsa gerek
şimdi kime bildirmem gerekiyor acaba digerlerinin silinmesi için[/B]

kadir geceniz mübarek olsun kızlar, hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum
ettiğimiz tüm dualar kabul olur inşallah

benim kuzumda halen grip
bide aşıya götürdüm, 1 yaş aşısını yaptılar
nadiye senin kuzunada geçmiş olsun cnm

ayrıca gönderdiğin yazı çok güzelmiş, ne kadar da doğru:))

canımcım çok sağol amin inşallah bu mübarek günün hayrına tüm bebeklerimiz şifa bulur demek istiyorum önceliklee çok bebeğimizi hasta çünkü:1no2:
naza çok sveindim demek kulaklar temiz,
üzerine gitme oz aman iştahsızlık geçer bir süre sonra Nazım ne kadar uzak kalabilirki domatesden:jeyyar:

ben bişey göremedim:uhm:

kandil mesajım neden cıkmıyor acaba:1no2:benneyaptımki:sm_confused:
kandiliniz mubarek olsun

seninde canım kandilin mübarek olsunnnnna.s.

kızlar öyle çok işim var ki
bi yandan ev temizliyorum
bi yandan bavul hazırlıyorum

zeynep uyandı şimdi
yemeğini yedirdim
cadı şimdide kaşığı dişlerinin arasında sıkıştırmayı öğrendi, kaşığı geri alamıyorum ağzından:))

Zehracım kolay gelsin cnm
mavilim sizede çok çok geçmiş olsun inş.
nadiye cnm sizede çok geçmiş olsun..
bugün herkesde bir yoğunluk söz konusu...
evde olan hatunlara bile full çekiyor :)

Zehra cım ben burdan hiç bir şey yapamadığım için öyle bir problem olup olmadığınıda bilmiyorum
maalesef...
Bu günde akşam olmadı yaaa saat yerinde sayıyor sanki..!

zehara ben denedim oluyor..ama baya geç çıkıyor..site çok ağır onunla alakalı sanırım..kime rep verdiğimide unutuyorum..durmadan hata veriyor..başkalarına rep ver diye..

sen nasılsın zeyno nasıl..durmadan yürüyordur o şimdi..benim yaramazda yürümeyi deniyor direk popo üstü..
soytarım sen nasılsın canım..denom nasıl..

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun dilekleriniz kabul olsun ,2 gündür yoktum bayram temizliği bitti dünde iftara misafirim vardı bugün kendime tatil ilan ettim ama k.k. bugün bende çok yavaş onun için şöyle bir sefasını süremedim akşam oldu şükür,

zehracım banada enson berfinsena saat:15,51 de rep vermiş cnm
sende bir sorun var sanırım..
İyiyis mev.can denomda en son gördüğümde gayet iyiydi..yaklaşık 8 saattir görmüyorum
Senin kızın nasıl İyileştimi annesi..?

Mavice sikma canini
k.walidenlere siz gelmeyecesiniz diye biz plan yaptik dersin..
Kiymetli kaynin eşi ve k.walidenle yaparlar bayram kahvaltisini sizde
annenlere gidersiniz..!

ahhh be canım herkes senin kaynanan gibi değilki.. ben o kahvaltıya gideyim bu bayram beim burnumdan gelir... öyle çaktırmadan çakırmadan seni delirtiyorki usta maşallah bu konudakötükedihüso annemle konuştum az önce saolsun o bari anlayış gösterdi ama kahvaltı yapar yapmaz gelicem dedim... tamam dedi.. annem ya canım benimmmm

canımmm bunlar öyle bildiğiniz tip medeni insanlardan değilller.. bunlar önce oğlan tarafı sonrasının canı çıksın diyenlerden .... alt katımda oturuyorlar vay bizi ezdi geçtide işte kaybı gelmiş tınmadıda ayyyhhh görmek bile istemiyorum ama işte eşimi hatırı var arada onun için katlanıyoruz... neyse şimdi daha ii yim ama sanırım bu kezde şifayı buluyorum genzim yanıyor...:çok üzgünüm:

selma kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, hayırlara vesile olur inşallah bütün dualarınız kabul olsun yavrularımıza sağlık sıhhat versin ya rabbim inşallah...
hasta kuzularda çok çok geçmiş olsun...

zehracım sağol seninde kandilin kutlu olsun canım.
zeynebede çok çok geçmiş olsun.ısır kuzuyu yanaklarından acıtmadanŞeniz
hadi kolay gelsin bende yarın yapacam bavul işini akşam 6 uçağıyla gidiyoruz bizde izmireee:1rolleyes:

Kızlar merhaba ,
ben error falan vermeden hepinizin tek tek Mübarek Kadir gecenizi vede Ramazan Bayramınızı kutlamak istiyorum şimdiden.
Umarım eşiniz vede çocuklarınızla Çok güzel bir bayram geçirirsiniz.
Hasta olan bebeklkerimizde bugünün hayrına sağlıklarına kavuşurlarrr:Saruboceq:
hepinizi ve bebeklerinizi tek tek öpüyorum,
sevgilerimlea.s.a.s.

kızlaar topiğe girmek sorun oldu vallaii

bizim planlar değişti pazar sabah gidiyoruz
yarın evde kocişle çoklarla keyif yaparız artkkk

hep kadınlar alttan alsın demiiii gıcığım bu işlere benklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…