Bebeklerimiz ve Biz

saman altından su yürüten cinsten gelinim, karda yürüyüp izini belli etmeyenden, eli yanmış ama bide ağlamamış da, gururuna da yedirememiş, allah korusun canım ya, tam hareketli dönemleri, ne yapacakları bellli olmuyor ki, çok dikkatli olmak lazımkaydirigubbakcemile

bavul hazırlamak güzel de, dönüşte onları yıkayıp, ütüleyip yerleştirmesi var, pek meşakkatli, kaç bavul oldu canım, arabada almıyor bizim eşyaları giderken, bi de geniş araç aldık sözde, her defasında az eşya götüreceğim diyor, yine birsürü eşya oluyor

zeynep inşallah yolda uyur canım ya, izmirden gelirken arda hiç durmamış, huysuzlanmıştı, çok zor oyle olunca, oysa berkanım bebekliğindne beri pek sever yolculuğu, aynı emir gibi uyur, etrafına bakınır, ama arda öyle değil

emme yazdım heee

gizoş artık koca kız oldu, korur kendini, ama yine de dikkatli olmak lazım, hiç belli olmuyor çocukların ne yapacağı, allah korusun bebişlerimizi:Saruboceq:

işlerini bitirmişsin ne güzel, alışverie çıkacaksın, oruçluyken çok zor oluyor, gizoşu da götürecek misin canım, arda yı geçen götürdüm, hiç rahat vermedi

canım zehranın dediği gibi ister kumaş, ister kot pantalon, üstüne badi, mevsimlik kazak yeter be tatlım

merhaba kızlar

hulyacim werilmis sadakanız warmış cnm

zehracım sizede gecmiş olsun cok,
gercekten hangi saniye ne yapacaklari belli olmuyor

Deroş kucukken de bizim basımıza gelmişti,
kahwaltı sofrasındayiz bende sandalyede deroşu kucagıma aldım ,ben bi şeye uzanırken o da gitti parmaklarını çay dolu bardagın içine soktu,allahtan bişey olmadı.......

acaip yagmur war kızlar
oyle cok yagıyorki maşallah aman yagsın .... susuz kalmayalım...

bayram alışwerişi yapanlara kolay gelsin
ben bişey almayacagım kuzuya bir suru giydiremedigim seyler war onlardan ayarlayacağım.
keza kendime de.. ama dun akşam gezerken begendigim bi suweteri alıwerdim,gri triko ,mawi gömlekle yada siyah gömlekle cok guzel olur...

bu arada herkes bebişinin resmini ceksin bayramda yukleriz sonra '' bayram cocukları '' olarak :))))

kuzu uyuyo babamiz sirkete gitmek zorunda kaldi acil bişe cıkmış,o gelsin ben cıkacagım , kuaförlük işlerim war biraz....

ay yorluldum yazarken
optum herkesiiii

yok canım gizemi kardeşime bırakktım bende ondayım şu anda berkayla kendime alacam ymurda var rahat edemiyom kardeşim aldı gizoşaablamı bekliyom calışıyor daha akvaryuma gidecez bayrampaşada

hepinize iyi haftasonları diliyorum..berfeyi uyuttum son sürat temizlik yapıyorum...çokom geçmiş olsun..allah korumuş canım...
tatarım zehram jegem sizler nasılsınız..bebekler hastaydı nasıl oldular...
berfe gün gün iyiye gidiyor...

kızlar berfe emzik emen bi bebekti..
gün gün emziğe daha çok düşmeye balşaldı..bu yüzden yaşı gelip aklı ermeden emziği bırakması için..dünden beri emzik vermiyorum..uykuya dalarken çok problem yaşıyoruz..öyle ağlıyor ki anlatamam..irademi kaybetmemek için emziği çöpe attım..
benim için dua edin de bir an önce unutsun..o ağladıkça içim gidiyor...

selam herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ebrarın ateşi var bir inip bir çıkıyor doktor bir sürü ilaç verdi
yarında yola çıkıyoruz inşallah iyice artmaz yolda bayramdada
herkese hayırlı bol gülücüklü bayramlar

monpetitcim canım geçmiş olsun ebrarımıza, umarım tez vakitte iyileşir meleğimiz
bayramda nereye gidiyorsunuz tatlım, aman yolda dikkatli olun, ebrarımız daha da üşütmesin
şimdiden iyi bayramlar canım, seni ve meleğini öpüyorum tatlım

jegecim fikrıini çok beğendim tatlım, bayram çocukları topiği güzel olur

mevcancım sen bilirsin de emziği bırakması için çok erken değil mi tatlım, daha on aylık kuzun, benim büyük oğlum üç yaşına kadar emmişti, gerçi bizim ki de biraz abartıydı ama, en azından yaşına girsin, sonra kendileri bırakıyorlar zaten

selam çoko burdura gidiyoruz siz karar veremediniz mi hala
yarın iftardan sonra çıkıyoruz yola eşim çalışıyor hafta sonları 5 günlüğüne gidiyoruz yoks benim diğer pazarteside tatil 10 gün yani

selam çoko burdura gidiyoruz siz karar veremediniz mi hala
yarın iftardan sonra çıkıyoruz yola eşim çalışıyor hafta sonları 5 günlüğüne gidiyoruz yoks benim diğer pazarteside tatil 10 gün yani

iyi yolculuklar tatlım, biz evdeyiz bu bayram, 4 kişilik bir bayram yapacağız bu sene
şimdiden iyi bayramlar tatlım, ebrarımızın bayramlıkları ile resmini çekersin annesi
bayram dönüşü görürüzkaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız ben hıç ıyı degılımesım operasyon sırasında gece tepeden duşmuş kafasında dıkış ve burnunda kırık oluşmuş bayramdada yok esım yanımda bu bayram yalnızız bu arada ben daha tasınamadım lojmana bıraktı esım esyaları ben daha gıtmedım kayınvalıdemndeyım

sibelcim geçmiş olsun.allah beterinden saklamış bence.sıkma canını.bu günlerde gelip geçecek.canın oğlun ynında ya bu günlerin tadını çıkarmaya bak.

herkese selam diyeceğim ama topikte kimse kalmamış.herkeste bir yolculuk telaşı,bir temizlik alışveriş telaşı başlamış.yola giden arkadaşlarıma hayırlı kazasız belasız yolculuklar diliyorum.alışveriş yapanlara bereketli güzel alışverişler diliyorum ve temizlik yapanlarada kolay gelsin diyorum.

ben kaç gündür giremiyordum siteye.idrar yollarımda acayip yanma,kasıklarımda acayip ağrı vardı..doktoruma göründüm.bir kaçtane yumurta kisti olduğunu ve o kadar önemli olmadığını söyledi.bir kaçtane antibiyotik.bir ağrı kesici ve bir fitil verdi.ilaçlarımı kullanıp adet gördükten sonra tekrar kontrole çağırdı.ama bugün iyiyim hemen ilaçların faydasını gördüm sanki.

bebişlerimiz yine hasta.hepsine allahtan şifa diliyorum.çok zor bebekler hasta olunca yaşam duruyor sanki.

geçmiş olsun canım allah daha beterinden korusun
semihacım çok geçmiş olsun tatlım
herkese iyi geceler

semihacım geçmiş olsun canım...
sibelcim eşinede çok geçmiş olsun..
monpetitim sanada iyi yolculuklar canım..
yola giden diğer arkadaşlarda hayırlı yolculuklar diliyorum..şimdiden bayramınız kutlu olsun diyorum...

canım benim çok geçmiş olsun allah beterinde korusun
aslan gibi oğluşun var yanında üzme kendini inşallah herşey istediğin gibi
olur canım iyi bayramlar şimdiden oğluşunla
ebrarımada geçmiş olsun canım dikkat et yollarda iyice hasta etme canım
sanada iyi bayramlar canım ailenle
danamm hoşgeldin özlettin kendini canım
çok geçmiş olsun ahh ah o ağrıyı iyi bilirim allah beterinden saklasın acil şifalar
ilaçlarını kullanmayı ihnal etme.şimdiden iyi bayramlar canımmmmmmmmm
semihacım geçmiş olsun canım...
sibelcim eşinede çok geçmiş olsun..
monpet
yola giden diğer arkadaşlarda hayırlı yolculuklar diliyorum..şimdiden bayramınız kutlu olsun diyorum...

sanada iyi bayramlar şimdiden ailenle güzel bir bayram geçirmen dileğiyle

ve diğer arkadaşlarım

hepinize sağlıklı güz<el bir bayram diliyorum
şimdiden bayramınız mübarek olsun ailelerinizle güzel mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle

bende sabah kısmet olursa istanbula gidiyorum
arada ceee derim size öpüyorum hepinizi ve bebişleriniziiiŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ebrara çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum yavruna...

eşine çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inş.

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum...

kızlar yarın yola çıkıyoruz bayram için memlekete gidiyoruz
şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.
inş. sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz hepinizi öpüyorum.

günaydın arkadaşlar
nasılsınız hasta olanlara çok geçmiş olsun
tatile gidenlerede ii yolculuklar bayrmınız kutlu olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…