- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.261
cnm allah korumuş, çok geçmiş olsun yevruum
geçen sene küçüktü, gidemiyodu sobaya, bu sene çok zor olacak senin için:bbo:
artık her yere eli uzanıyo, bakıcınada sıkı sıkı tembihle cnm benim
iyi bari korkulan olmamış:1hug:
aldım cnm gelinine her hava şartına uygun kostüm koydum bavuluna
kocişinkinide hazırladım bi tek benimki kaldı hazırlanacak
geçen hafta eltimler iftara geliyolardı bana
itara 1 saat falan var, bende börekleri pişiriyodum
tabi telaştan hiç görmemişim, zeynep sen git fırının ayarını 250 dereceye getirkaydirigubbakcemile2, bide elini azcık yakmış ama hiç ağlamadı, onu sonradan gördüm, yanık olduğunu:çok üzgünüm:
böreklerin 3 tanesinin üstü kömür gibi olunca anladım ben kokudan zeynebin işi olduğunu
ay canım ya kıyamam gizoşumda cok yanardı ya bende bugun yaktım sobayı bakıyor alevlerine
yapışmadı ama daha cok yanınca ne yapacaz bakalım gerci artık buyudu anlıyor istegini belirtiyor yapışmaz heralde artık umarımmmmmCADIARZU
gizoş artık koca kız oldu, korur kendini, ama yine de dikkatli olmak lazım, hiç belli olmuyor çocukların ne yapacağı, allah korusun bebişlerimizi:Saruboceq:
işlerini bitirmişsin ne güzel, alışverie çıkacaksın, oruçluyken çok zor oluyor, gizoşu da götürecek misin canım, arda yı geçen götürdüm, hiç rahat vermedi
canım zehranın dediği gibi ister kumaş, ister kot pantalon, üstüne badi, mevsimlik kazak yeter be tatlım
selam çoko burdura gidiyoruz siz karar veremediniz mi hala
yarın iftardan sonra çıkıyoruz yola eşim çalışıyor hafta sonları 5 günlüğüne gidiyoruz yoks benim diğer pazarteside tatil 10 gün yani
slm kızlar nasılsınız ben hıç ıyı degılımesım operasyon sırasında gece tepeden duşmuş kafasında dıkış ve burnunda kırık oluşmuş bayramdada yok esım yanımda bu bayram yalnızız bu arada ben daha tasınamadım lojmana bıraktı esım esyaları ben daha gıtmedım kayınvalıdemndeyım
geçmiş olsun canım allah daha beterinden korusunslm kızlar nasılsınız ben hıç ıyı degılımesım operasyon sırasında gece tepeden duşmuş kafasında dıkış ve burnunda kırık oluşmuş bayramdada yok esım yanımda bu bayram yalnızız bu arada ben daha tasınamadım lojmana bıraktı esım esyaları ben daha gıtmedım kayınvalıdemndeyım
canım benim çok geçmiş olsun allah beterinde korusunslm kızlar nasılsınız ben hıç ıyı degılımesım operasyon sırasında gece tepeden duşmuş kafasında dıkış ve burnunda kırık oluşmuş bayramdada yok esım yanımda bu bayram yalnızız bu arada ben daha tasınamadım lojmana bıraktı esım esyaları ben daha gıtmedım kayınvalıdemndeyım
ebrarımada geçmiş olsun canım dikkat et yollarda iyice hasta etme canımselam herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ebrarın ateşi var bir inip bir çıkıyor doktor bir sürü ilaç verdi
yarında yola çıkıyoruz inşallah iyice artmaz yolda bayramdada
herkese hayırlı bol gülücüklü bayramlar
danamm hoşgeldin özlettin kendini canımsibelcim geçmiş olsun.allah beterinden saklamış bence.sıkma canını.bu günlerde gelip geçecek.canın oğlun ynında ya bu günlerin tadını çıkarmaya bak.
herkese selam diyeceğim ama topikte kimse kalmamış.herkeste bir yolculuk telaşı,bir temizlik alışveriş telaşı başlamış.yola giden arkadaşlarıma hayırlı kazasız belasız yolculuklar diliyorum.alışveriş yapanlara bereketli güzel alışverişler diliyorum ve temizlik yapanlarada kolay gelsin diyorum.
ben kaç gündür giremiyordum siteye.idrar yollarımda acayip yanma,kasıklarımda acayip ağrı vardı..doktoruma göründüm.bir kaçtane yumurta kisti olduğunu ve o kadar önemli olmadığını söyledi.bir kaçtane antibiyotik.bir ağrı kesici ve bir fitil verdi.ilaçlarımı kullanıp adet gördükten sonra tekrar kontrole çağırdı.ama bugün iyiyim hemen ilaçların faydasını gördüm sanki.
bebişlerimiz yine hasta.hepsine allahtan şifa diliyorum.çok zor bebekler hasta olunca yaşam duruyor sanki.
semihacım geçmiş olsun canım...
sibelcim eşinede çok geçmiş olsun..
monpet
yola giden diğer arkadaşlarda hayırlı yolculuklar diliyorum..şimdiden bayramınız kutlu olsun diyorum...
selam herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ebrarın ateşi var bir inip bir çıkıyor doktor bir sürü ilaç verdi
yarında yola çıkıyoruz inşallah iyice artmaz yolda bayramdada
herkese hayırlı bol gülücüklü bayramlar
slm kızlar nasılsınız ben hıç ıyı degılımesım operasyon sırasında gece tepeden duşmuş kafasında dıkış ve burnunda kırık oluşmuş bayramdada yok esım yanımda bu bayram yalnızız bu arada ben daha tasınamadım lojmana bıraktı esım esyaları ben daha gıtmedım kayınvalıdemndeyım
sibelcim geçmiş olsun.allah beterinden saklamış bence.sıkma canını.bu günlerde gelip geçecek.canın oğlun ynında ya bu günlerin tadını çıkarmaya bak.
herkese selam diyeceğim ama topikte kimse kalmamış.herkeste bir yolculuk telaşı,bir temizlik alışveriş telaşı başlamış.yola giden arkadaşlarıma hayırlı kazasız belasız yolculuklar diliyorum.alışveriş yapanlara bereketli güzel alışverişler diliyorum ve temizlik yapanlarada kolay gelsin diyorum.
ben kaç gündür giremiyordum siteye.idrar yollarımda acayip yanma,kasıklarımda acayip ağrı vardı..doktoruma göründüm.bir kaçtane yumurta kisti olduğunu ve o kadar önemli olmadığını söyledi.bir kaçtane antibiyotik.bir ağrı kesici ve bir fitil verdi.ilaçlarımı kullanıp adet gördükten sonra tekrar kontrole çağırdı.ama bugün iyiyim hemen ilaçların faydasını gördüm sanki.
bebişlerimiz yine hasta.hepsine allahtan şifa diliyorum.çok zor bebekler hasta olunca yaşam duruyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?