Bebeklerimiz ve Biz

Bende Şimdiden Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimi kutluyorum
Yaşlı birer Nine olup Sandalyenizde tıngır mıngır sallanır iken torunlarınıza anlatacağınız en güzel bayram
bu olması dileğiyle..

Sevgiler.
a.s.

kızlar hayırlı kandiller hepinizeeeeee
yarın sabah gidyoruz hayırlısıyla antallaya ananeye ve dedeye 4 gözle bekliyolar ablamlarda gelecek kalabalığız yani hepinizi öptüm iftarı hazırlayayım ancaaaa

selam kızlar..
kuzum çok hasta çok...
iyileşeceği yerde dahada kötüye gidiyor...
burnu akıyor..sürekli ağlıyor..su bile içse ağlıyor...
dayanamıyorum onu öyle gördükçe...

bayramınızı kutlamak için girdim...
şimdiden bayramınızı kutluyorum hepinizin..
rabbim en başta sağlıklı,,sonra mutlu ve güzel bir bayram geçirmek nasip etsin hepinize ailelerinzle...
allaha emanet olun kızlar...
eğer kızım iyileşirse önce edalara sapancaya...
ordan istanbula seraplara gideceğiz...
bayram dönüşü görüşürüz inşallah

canım çok üzüldüm ama üzülme allahın izniyle en kısa zamanda iyileşir kuzun inşallah... sanada gönlünce geçirebileceğin neşe dolu bir bayram diliyorum canımmm ruzemize tekrar acil şifalar...:Saruboceq:

bir adiye bir mavili başka kimsede tık yok herkes bayram teleşında kimi yollarda ki evde iş başında....

bende buldum şifayı sonunda inşallah bayrama kadar toparlarım yorgunluk dahada beter ediyor bir taraftan oruç.... offf işler beni bekliyorrrr.. dün akşam camlarımın hepsini sildim bugün ağır misafirlerim geliyor malumunuz...yemekti rutin ev işiydi derken başka birşey yapamam... neyse ben işime bakayım.... hadin hoççakalınnnnn

canım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine fazla yorma canım kendini, iftardan sonra ilaçlarını al, aspirin c, tylot iyi geliyor, oğlişine geçmez inş

biz bu bayram evdeyiz, 4 kişi bayram kutlayacağız, öğrencilerim el öpmeye gelecek

ben de biraz temizlik yapsam iyi olacak, seni ve paşanı kocaman öpüyorum tatlımm

canım profiline de yazdım, çok geçmiş olsun ruzeciğime, ilaçlarını düzenli alırsa çabuk toparlar prenses, hastalık kelimesini dahi duymak beni çok ürkütyor
15 gündür evin içi revir gibi olunca
şimdiden iyi bayrmalar tatlım, eğer ruze iyi olur da giderseniz edaya ve seraba selamlar
çok öpüyorum tatlım

slm kızlara.s.
herkese kolay gelsin canlarım:1hug:
mücüm iyi yolculuklar cnmkaydirigubbakcemile
mavicem çok geçmiş olsun, dikkat et biraz kendine, yorma bu kadar kendini ballı lokma datlum, biliyoruz gerçi ne kadar ağır top misafirlerinin geleceğini-tatlicadiarzu-
çokom bebeğüm sen nasılsın fıstıkım, damadım nasılkaydirigubbakcemile5
ruzişimede çok çok geçmiş olsun
keşke istanbulda olsaydım da hem ekini hem de seni tanıyabilseydim mavilim

selam kızlarrrrrrrrrr

mavili canım ruzemize çok geçmiş olsun acil şifalar inaşallah
seninde bayaramın kutlu olsun şimdiden canım
biranönce düzelir inşlalah ruzemizz

mavice danam geçmiş olsun bebeğümm
dikkat et kendine

slm ekinim nazım demek pazar günü çıkacazsınız yola, hayırlısı olsun bitanem:1hug:
bizde iftardan sonra çıkacağız inşallah:dance:
ama ne yapacağım bilmiyorum:uhm:
emir arabayı çok severdi ki hala çok sever ve uyur yolculuk esnasında
ama benim bu cadı göz açtırtmıyo-tatlicadiarzu-
arabada çok sıkılıyo, bunalıyo, sıkıyo kendini:1no2:
hatırlıyorum sende naz için demiştin arabada durmuyo diye
şimdiden düşünüyorum bakalım ne yapıcaz,kafamçokkarıştı
tatilden gelirkende emir hemen uyumuştu arabada
zeynep canımıza okumuştu gelene kadar

kibela arkadaşım seni sormalı, sen nasılsına.s.
biz koşturma, telaş bavul hazırlığı, iftar hazırlığı, çocuk bakımı, ev toplama vs uğraşıyoruz+ bide vazgeçemediğimiz k k dan ayrılamıyoruz:enbuyukkk:

cok gecmiş olsun canım sanada iyi bayramlar,

slm bayanlar ev işim bitti cok şükür sizlere kolay gele
alış verişe cıkacam malum cocuklar var bayramlık alcazhihoyyyt
eh kndimede bakarım birşeyler ne alsam yaaaaşakkıdılaelaelaelaelae

ekinnazım yarın çıkıyorsunuz demek yola, birgün de evde çocuklarla keyif yaparsınız ne güzell

ahretliğim naptın hazırlanabildin mi, kalın kıyafetler de koydun dimi tatlım, aman üşütmeyin, sopuktur oralar

bugun burası da pek kapalı, sobayı yaktım, arda kanepede oyuncakları ile oynuyordu, bende uzandım onu izliyorum, gözlerimi birdakka kapatmışım, ağlama sesiyle uyandım, bir baktım sobanın yanında
artık neresi değdi bilimyorum, pek sıcak değildi, çok şükür ki korkulan olmadı, ama şimdi arda bana parmağıyla gösteriyor dudaklarını büzüp ıh ıh diyor sıpa

slm tatarım
ohh ne güzel arkanden haletmişsin işlerini
şimdiden iyi alışverişler ve iyi bayramlar diliyorum cnm
kendine bence bi kışlık kumaş pantalon, içine body ve üstünede hırka tarzı bişeyler al cnm

cnm allah korumuş, çok geçmiş olsun yevruum
geçen sene küçüktü, gidemiyodu sobaya, bu sene çok zor olacak senin için:bbo:
artık her yere eli uzanıyo, bakıcınada sıkı sıkı tembihle cnm benim
iyi bari korkulan olmamış:1hug:

aldım cnm gelinine her hava şartına uygun kostüm koydum bavuluna
kocişinkinide hazırladım bi tek benimki kaldı hazırlanacak

geçen hafta eltimler iftara geliyolardı bana
itara 1 saat falan var, bende börekleri pişiriyodum
tabi telaştan hiç görmemişim, zeynep sen git fırının ayarını 250 dereceye getirkaydirigubbakcemile2, bide elini azcık yakmış ama hiç ağlamadı, onu sonradan gördüm, yanık olduğunu:çok üzgünüm:

böreklerin 3 tanesinin üstü kömür gibi olunca anladım ben kokudan zeynebin işi olduğunu

ay canım ya kıyamam gizoşumda cok yanardı ya bende bugun yaktım sobayı bakıyor alevlerine
yapışmadı ama daha cok yanınca ne yapacaz bakalım gerci artık buyudu anlıyor istegini belirtiyor yapışmaz heralde artık umarımmmmmCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…