- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.241
selam kızlar..
kuzum çok hasta çok...
iyileşeceği yerde dahada kötüye gidiyor...
burnu akıyor..sürekli ağlıyor..su bile içse ağlıyor...
dayanamıyorum onu öyle gördükçe...
bayramınızı kutlamak için girdim...
şimdiden bayramınızı kutluyorum hepinizin..
rabbim en başta sağlıklı,,sonra mutlu ve güzel bir bayram geçirmek nasip etsin hepinize ailelerinzle...
allaha emanet olun kızlar...
eğer kızım iyileşirse önce edalara sapancaya...
ordan istanbula seraplara gideceğiz...
bayram dönüşü görüşürüz inşallah
bir adiye bir mavili başka kimsede tık yok herkes bayram teleşında kimi yollarda ki evde iş başında....
bende buldum şifayı sonunda inşallah bayrama kadar toparlarım yorgunluk dahada beter ediyor bir taraftan oruç.... offf işler beni bekliyorrrr.. dün akşam camlarımın hepsini sildim bugün ağır misafirlerim geliyor malumunuz...yemekti rutin ev işiydi derken başka birşey yapamam... neyse ben işime bakayım.... hadin hoççakalınnnnn
selam kızlar..
kuzum çok hasta çok...
rabbim en başta sağlıklı,,sonra mutlu ve güzel bir bayram geçirmek nasip etsin hepinize ailelerinzle...
selam kızlar..
kuzum çok hasta çok...
ekinnazım yarın çıkıyorsunuz demek yola, birgün de evde çocuklarla keyif yaparsınız ne güzell
ahretliğim naptın hazırlanabildin mi, kalın kıyafetler de koydun dimi tatlım, aman üşütmeyin, sopuktur oralar
bugun burası da pek kapalı, sobayı yaktım, arda kanepede oyuncakları ile oynuyordu, bende uzandım onu izliyorum, gözlerimi birdakka kapatmışım, ağlama sesiyle uyandım, bir baktım sobanın yanında
artık neresi değdi bilimyorum, pek sıcak değildi, çok şükür ki korkulan olmadı, ama şimdi arda bana parmağıyla gösteriyor dudaklarını büzüp ıh ıh diyor sıpa
ekinnazım yarın çıkıyorsunuz demek yola, birgün de evde çocuklarla keyif yaparsınız ne güzell
ahretliğim naptın hazırlanabildin mi, kalın kıyafetler de koydun dimi tatlım, aman üşütmeyin, sopuktur oralar
bugun burası da pek kapalı, sobayı yaktım, arda kanepede oyuncakları ile oynuyordu, bende uzandım onu izliyorum, gözlerimi birdakka kapatmışım, ağlama sesiyle uyandım, bir baktım sobanın yanında
artık neresi değdi bilimyorum, pek sıcak değildi, çok şükür ki korkulan olmadı, ama şimdi arda bana parmağıyla gösteriyor dudaklarını büzüp ıh ıh diyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?