Bebeklerimiz ve Biz

kızlar herkese ii akşamlar..site çok yavaş..hiç giresim olmadı bugün..bende komşuma gittim..kısırları hüplettik..
gizoşum mu hasta olmuş geçmiş olsun..
mavilim sen nasılsın canım hiç karşılaşamıyoruz..anam benim bu yaramazdan vakit olmuyorki....

herkese selam
çok yorgunum uykum var yatıcam zaten kimsede yok
çalışma saatlerim değişti sabah 8:00-14:30 arası 7:25de servis yerinde olmam lazım bugün ilk defa bu kadar ayrı kaldık kızımla gelince nasıl çığlık attı yavrum hele memeyi görünce kıkır kıkır gülmeye başladı inşallah yetiyordur gün içinde yedikleri bilmiyorum yaaaa bakıcım verdim dedi ama
iyi geceler

mavice çok geçmiş olsun canımoğluşuna ve sana
tatarım gizoşada geçmiş olsun bizimkinede çok nazar değiyor dün akşam arkadaşlarım vardı ebrar ne güzel ayakta duruyor dedi 5 dk geçmedi kütt kafayı koltuğun kenrına çarpti şişti tabiii ağla ağla zor sakinleştirdik
begüm nasıl geçti annenlerle
epey kaldın unuttun bizi kayramızda hasataymış geçmiş olsun bizde anne kı burun akıntısı çekiyozzz

iyi gecelr datlularım şekerparelerim nasılsınız bakalım...

ben ilaçları yuttum bayağı bir toparlandım valla
ohh be dünya varmış ölü balık gibi gezinip duruyordummm bu arada çağan yie memeye başladı sadece yatacağı zaman istiyor sütümde iyice azalmış zaten emzik muamelesi yapıyor emzik dedimde doktor emziği bırakın artık dedi sadece gece yatarken veriyorum artık zamanla onuda bıraktırıcam...

geçmiş olsun dilekleriniz için hepicüğünüze teşekkürler

tatarım canım çok geçmiş olsun gizoşa düşe kalka büyüyecekler ama sıpalar ömrümüzden ömür götürüyorlar...

fatoşum canım ebrarımızada çok geçmiş olsun nazara gelmiş meleğim

begümcüm kayramızada acil şifalar diliyorum

zehra danası hani kıss doğum günü fotoları cadıııııı

müüü danası kıss kıbrısımı feth edecen şimcik... kıs gitmişkene bir zarda bizim içi at gumarhanelerde... canım benimya şaka biryana evet zor olacak sanada egeyede ama ne yapacaksın iş işte sonuçta yavrunun geleceği için çalışıyorsun günlerin tez geçer inşallah...

soytarı sen nörüyon gıııı denomuzada öpücükler ve acil şifalar yanlış hatırlamıyorsam oda rahatsızdı....

semihacım sen nasılsın güzel fıstığın nasıl canımmm

çokom canım çok zorya evde birtane okulda kimbilir kaçtane sağın solun önün arkan sobee pardon çocuk.. allah koöaylık versin canımmmmm
kızlar hepicüğünüzü çooookkkk öpüyorum ii geceler herkesesositosositokaydirigubbakcemile5

ii geceler kızlar....
mavicem emzik bıraktırcan demek allah yardımcın olsun..berfede sadece uykuya dalarken emiyordu emziği unutturmam tam 1 haftamı aldı..ama yavrum her uykusu gelişinde hıçkıra hıçkıra ağladı..şimdi unuttu ama bu seferde uyku düzeni bozuldu..eskiden uykusu dağılınca emzik veriyordum geri dalıyordu..şimdi ise uykuda ağlyınca mecburen kaldırıyorum..

allah yardımcın olsun umarım bebişin kolay unutur..

mavicem iyi hissetmene sevindim danam
sanada oğluşada çok geçmiş olsun
hadi iyileş de dön yuvana
çok özlüyos seni
emmeyi bırakmasına çok üzülmüştüm ama şimdi tekrar emziriyorum diyosun
ilaç kullanıyosun
zararı olmaz mı?

günaydın kızlar...ay herkes gece kuşu olmuş topikte...gündüz kimse yok...öhö öhö öhö(

Merhaba bayanlar iyisinizdir inşallah
bizler iyiyiz
dün giremedim server da onarım vardır..
hepinizi kocaman öpüyorum

selam kızlar..........
öpüyorum hepinizi çok...işim çok bugün....
belki gelemem ama o güzel yorumlarınız için teşekkür etmmek olmaz dimi..
yazı yazan ellerinize sağlık canlarım benim..çok saolunnnn

yok semihacım şimdi evdeym zatiiii
kızı doktora götürcem o sebeplen
hasta değil kontrol
sen nasılsın

o yelizim canikommm sen nasılsın

yok semihacım şimdi evdeym zatiiii
kızı doktora götürcem o sebeplen
hasta değil kontrol
sen nasılsın

o yelizim canikommm sen nasılsın

iyiyiz nimetcim bizde yok bir yaramzlık

soytarım hoşgeldin canım dün yoktun merak ettik seni denom nasıl

mavili sende hoşgeldin ttalım sen bak işlerine işler daha önemli ama aradada bizi ihmal etme.

kıslar merhaba herkese. nasılsınız bakemmm güzel analar.. bebişler nasıl hasta olan yoktur inşallah. yaf bi gün yazamadık döktürmüşsünüz yine. herkesi öpüyoum mutlu günler yoğun biraz.müsait olduğum bii ara geçmişi okumaya çalışırım inşllh..

Selam kıslarr
Çok yoğunum bu aralar 1 hafta tatil yaptık ya burnumdan geldi sabah bir geliyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum.
Birde cuma günü kardeş ceğizimin düğünü var onun için koşturuyorum.
İremi hiç sormayın tam bir canavar oldu. Dişleri sekizledik. Fişek gibi emekliyor sıralayarakda evim dört bir tarafını talan ediyor. Birde aksi olduki sormayın gitsin yapışık ikiz gibi yaşıyoruz. Yanımda olmak yetmiyor sürekli kucağımda olacak.
Mavilim resimler süper ruziş süper arkadaşlığınız süper Allah ağzınızın tadını bozması.
Yelizcim sen nasılsın deno nasıl oldu ağzı düzeldimi?
Begümcün sende hoşgeldin
Semihacım sen nasılsın güzel kızın ne alemde.
Oooo nimet hanım sizlerde mi burdasınızzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…