Bebeklerimiz ve Biz

Merhaba Nimom iyiyim canikom sen nasılsın..
Saolasın semihacım biz iyiyiz canım dediğim gibi sistemde yenileme vardı dün bütün işlerim kaldı.
Saol sevilcim ağzı düzeldi ama cildi kötü oldu bu seferde pütür pütür k.walidem götürcekdi hastaneye..
bakalım ne diyecek.. İrem Kız a maşallah diye tütütütü..kardeşinide şimdiden tebrik ederim cnm
allah bir yastıkda kocatsın

Amin canım:Saruboceq:
Hay allah geldimi üst üste gelir zaten belki ilaçların yan etkisidir. İnşallah önemli birşey yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz...

selma kızlarrrrrrrrrrrr
little hoşgeldin canım özledik valla
nil nasıl canmmm nsıl gidiyorrr

mavii fotolar süper canım
arkadaşlığınız daim olsun çok talısınızzz

sevilcim canım hoşgeldin
demek kardeşinin düğünü var mutluluklar diliyorum
demek irem hiç durmuyor yerinde birde yürümeye başlasın
sen asıl o zaman gör

semiha danam nabıyınn berra nasılll

Saolasin cnm benim bizi merak eden sana ve diğer arkadaşlara ilgilerinden
dolayi çok teşekkür ederim.
Iyiyiz şükürler olsun..

selam kıslarrr nasılsınız bakalımmmm

ekinimm danaların danası se nörüyon gıııı bende seni öptüm yewrüm şapırdanakkkk...

zehracım evet ilaç kullanıyorum ama ilacım değişti oğluşumla ikimizinde ilacı aynı farklı doktorlar yazdı ama tesadüf işte benimki 500 lük onunki 250 lik yani anayacannn

mevcanım emzik konusuna gelince napicaz bilmiyorum azıcık azıcık gündüzleri uzaklaştırmaya çalışıyorum gece yatarken verdim dün ama zor olacak belli heleki geçen hafta memeyi bırakınca dahada bir bağlandı emziğe ama en kısa zamanda halledicem....:çok üzgünüm:

herkese güzel bir gün diliyorummmm

mavilim bebemmm nidemek tabiki yazıcaz zevknen yanııııısositososito

hadin görüşürükkkkkk:lepi:

slm kıslarr
arkadaşlarım gelicek oturmaya birazdan
hazırlık yaptım, emiri gönderdim
bide size bakıyım dedim onlar gelmeden

Mavicem sana kolaylıklar diliyorum cnm meme konusunda...umarım en kısa zamanda bırakır.

Dream cim naber şekerim görüşemiyoruz...Ohhh çaylar kekler börekler...götüüüürrrrr
biz burda sadece salata yoğurt yiyelim

Evet soytarım ya görüşemez olduk
dün yoktun cnm merak ettik, nerelerdeydin, yoğunluktanmı giremedin

cnm pasta börek yemiycez yaa
yemek yaptım , bi de mıhlama yapıcam onlar gelince yapıcaz ama tereyağlı sıcak sıcak hipletmek için

Saolasın cnm şirktte onarım vardı o sebepden giremedim.
Şaka yaptım şekerim
Afiyet olsun cnm ..zeynoma süt olsun

selam kızlar..
zehram şimdiden afiyet olsun bacım....
mavicem allah yardımcın olsun canım..işin zor valla..
soytarım sanada kucak dolusu öpücükler...

üff kıslar sormayın..saftiriliğim üstümde yine..sabah salak gibi durduk yere eşimi kırdım..
garibim kocam dediki pazartesi günü işyerime gel dışarda yemek felan yiyelim dedi..
ben de salak gibi ne yemeği ya o gün pazar var ben komşumla turşu kurucam ne yemeği gelemem dedim..eşimde tabii ne turşusu şaka yapıyorsun dedi..ben halen saf gibi ne şakası be üf püf çektim..
eşim de inanamıyorum unuttun dimi pazartesi bizim 6. evlilik yıldönümümüzdü demesinmi..
zönk diye kaldım valla..
o an için pazartesi aklımdan çıkmış..özür felan diledim ama hiç tınlamadı..
of of ne salağım ben ya..

slm kızlar
havayı güzel buldum berra yla kent meydanına gidip yürüyüş yapıp geldik.
havuzlara bir koşturuşu varki.
düşecek diye ben korkuyorum oda anlıyor sanki kızıyor bana.çok korkusuz oluyorlar bazen.
eve gelirken uyuya kaldı.yatırdım yatağına.
siz napıyorsunuz.
ekinnazım danam ampülün yanmıyo çıktın herhalde.
zehracım misafirlere hazırlk var afiyetle yiyin hayatım.
sevilcim nasılsın.aferin ireme nelerde yapıyormuş
mevcan sen nasılsın.
mavice tekrar emiyor demek ne güzel.

mewcan aferin sana yawrum :)
deli al gonlunuu kocanın hemen

bu arada herkese merhabaaaa

Mev.can bende seni ayakta alkışlıyorum... diyecek bişey yok bencede gönlünü almak için
bişeyler düşünsen iyi olur...

Semiha cım iyi uykular prensesine...

Sanada merhaba tenzile..naber ne yapıyorsun..bıdık nasıl..?

iyiyiz yelizcim
yeni uyandı kuzum mamasını yedi
simdi oyun wakti
ben kaçar opuldunuz

iyi akşamlar kızlar...
kocamla konuştum gönlünü aldım...pazartesi bakalım neler yapıcak..
bu arada bileniniz varmı saranur uzun süredir banlı..en son eşiyle ilgili bi konu açtı sonrada ortadan kayboldu..siteye girmiyormu artık..

mirrorum datlum netcen kıbrısta kumaramı alıştın yoksa gıııı...

yevrüm selam ege uyudu dişimi kırmadan önce bir gelip selam çakayım dedim.canım bugün eğitimim vardı yarında var dolayıısı ile nete gşremiyorum cuma sabahta kıbrısa gidicem pazartesi akşam dönerim büyük ihtimallesenağlama kumar oynarım kesünnnnhihoyyyt
slm kızlarrrrrrrrrrr

mirrorum nereye gidiyon bacım hayırdır salıya kadar yokmusun şimdi yani
bizi kim güldürecek topikte egemede çok geçmiş olsun canım

yevrüm kıbrısa gidiyorum seminerim var 4 gün ama egenin depresyonu tavan yaptı bir pedogogmu bulsam ne:uhm:

oyy yerim onun kıvırık sarı saçlarını:asigim:
canım valla en uygun bir zamanda yine bir ara buluşuruz inşallah bende istiyorum bu sefer bir alışveriş merkezine falan gideriz malum havalar soğuk
ege ye bir tane köfte yedirdim zorla yoğurdun içinde kamufulajla yanikafamçokkarıştı offffffffff ya ne zaman çiğneyerek yemek yiyecek bu bebe:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…