- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.501
iyi gecelr datlularım şekerparelerim nasılsınız bakalım...
zehra danası hani kıss doğum günü fotoları cadıııııı
müüü danası kıss kıbrısımı feth edecen şimcik... kıs gitmişkene bir zarda bizim içi at gumarhanelerde... canım benimya şaka biryana evet zor olacak sanada egeyede ama ne yapacaksın iş işte sonuçta yavrunun geleceği için çalışıyorsun günlerin tez geçer inşallah...
herkesesositosositokaydirigubbakcemile5
mirrorum bu saatte hayırdır yevruuum
WCden mi sesleniyon bize
yok canım egenin dün gece en son 3:30 performansından sonra yaklaşık olarak bir yarım saat önce uyması nedeni ile burdayımama çok sürmez herhalde her an uynabailir-tatlicadiarzu-
sen nirden sesleniyorsun danamhihoyyyt
hastayımmmmmmm bırnım akıyorrrrrrrrrrrrrsenağlama
ege uyandıııııııııııııııııı ya dua et nolur tamamen açılmasın uykusuuuuuuuuuukafamçokkarıştı
canım haklısın ama annelik rolümden sonra hayatımın en öncesi oldu oğlum bu kadar bağımlı olmakda iyi değil aslında ama mantıklı davranmak lazım canım çok tesekkür ederim çok kıymetli tavsiyelerin için.ŞenizŞeniz
ayrıca adamı kandırıp deyince ben başka bişey sandımdı:jeyyar:sengözlerimebaksanab
adamı uyutum buraya kaçmış deliiiiiiiiiiiii garıııııııııııııı:mymeka:
cnm inşallah mışıl mışıl uyumaya devam eder yakışıklı, çapkın oğlun da sende başını biran önce yastıkla buluşturursunmirmirmirmir
yok cnm önce adam beni kandırdı
sonra ben adamı desek daha doğru olur şakkıdı
canımya kıyamam sana üzme kendinüüüege uyandıııııııııııııııııı ya dua et nolur tamamen açılmasın uykusuuuuuuuuuukafamçokkarıştı
canım haklısın ama annelik rolümden sonra hayatımın en öncesi oldu oğlum bu kadar bağımlı olmakda iyi değil aslında ama mantıklı davranmak lazım canım çok tesekkür ederim çok kıymetli tavsiyelerin için.ŞenizŞeniz
ayrıca adamı kandırıp deyince ben başka bişey sandımdı:jeyyar:sengözlerimebaksanab
adamı uyutum buraya kaçmış deliiiiiiiiiiiii garıııııııııııııı:mymeka:
yksam senmi adamı kandırdın danmmmmmmmmmmmmmlülülülülülücnm inşallah mışıl mışıl uyumaya devam eder yakışıklı, çapkın oğlun da sende başını biran önce yastıkla buluşturursunmirmirmirmir
yok cnm önce adam beni kandırdı
sonra ben adamı desek daha doğru olur şakkıdı
ohhh muhabbetiniz bol olsun delüler müüü gitti sanırım ama ben yinede hayorlı yolculuklar ve kolaylıklar diliyorummm
zehra danası fecüüü bişeysin sen nan senide şappadanak öpüyorummm kaymağum ii gecelrrrrrŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?