Bebeklerimiz ve Biz

günayddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız güzelller hatunlar herkes iyidirinşalllah bebişler nasıl sorun olmasın artık defne 1 haftadır isallll toplayamadı napıcaz bilmiyorum kızlar nişastayla sorması ayıp nasıl muhalllebi yapıyorsunuz dün beceremedik jöle gibi oldu defnede yemedi tabi napa bilirim yardımcı olun ne denediysem tık yok kılasik şeyler işe yaramadı mualeseffff

Herkese günaydın güzel mutlu huzurlu birgün diliyorum
mavilim hadi gözün aydın cnm denizde ruze kadardı yürüdüğünden..bu kızlar çok aceleci maşallah.

sağolun kızlar
tatarım nasılsın
mavilim ne güzel ruzemin devamı gelir artık hiç merka etme :)
neşecim geçmiş olsun snada ben berra ya pirinç lapası yapardım genelde

saol canım büyüyorlar da düşe kalka işte kafasıunı çarptı şişti morardı gülümün

maşşlah ruzişe gerisi gelir annsi bi bakmışsın koşuyor kaydirigubbakcemile2

Neşecim sanada günaydın denize ben prinç unundan yapıyordum
En küçük cevzeye tepeleme sütü koyuyordum içinede 2 tatlı kaşığı prinç unu fokurdayanakadar
karıştırıyorum pişince altını kapatım 1 çay kaşığı pekmez kayıp ılımaya bırakıyordum...çok severek
yiyordu artık yapmıyorum gerek kalmadığı için..şimdi biz ne yersek ondan yiyor..
dün akşam balık salata yedi :) birazda çorba

günaydın kızlarrr bugün çok üşüyorum ben.hastalığım ilerliyor galiba...
günaydın canım geçmiş olsun ihmal etme tekrardan dr git danammmmmm
gunaydın kızalr nasılsınız

gecmişolsun semihacım
sanada günaydın tatarımm nasılsın gizoş nasılll yaramazlıkları ne alemde
geçmiş olsun canımm ishal için dr bize toz ilaç vermişti meyve suyu gibi naza
iyi gelmişti adını hatırlayamadım ondan denesen tabi dr danış ondan sonra
bende hiç nişastayla muhallebi yapmadım canım bilmiyorumki nasıl oluyorr
mavilim hadi gözün aydın cnm denizde ruze kadardı yürüdüğünden..bu kızlar çok aceleci maşallah.

sanada günaydın canım deno nasıl olduu

Semihacım çok çok gemiş olsun bu hava koşulları herkesi hasta etti koca adamları bile yatağa yatırdı..
Allah bebelerimizi korusun biz bir şekilde atlatırız dimi..
Kızın nasıl cnm

sanada günaydın canımmmmmmmm
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
maşallah ruzemize erkenden yürüyecekk :lepi:sırnaşık şey:sm_cool:
insan çok mutlu oluyor tabi koştuğu günleride görürsün inşallah canımmmmmm

slm canım gizemde cok ishal oldu doktor ilaç verdi iyi geldi
diafuryl bagırsak antiseptigi

iyi geldi 7 gun kulandık

birkec tane daha vardı ilaç ama bı-ulamdım isim lerini unuttum bu ilaç evde var şu anda

akşam gizemde kaka yapmış hemencik nasılda pişmiiş pişik içinde troys kulanıyom cok memnunum
bebişinde pişik oluyormu canım

Denom bomba gibi cnm tam gaz devam yaramazlıklara..
cildi için dr losyon ve su vermiş cildi çok kuru yediklerindende olabilir demiş+ şurup vermiş...
tabi kesin bir sonuç için Araştırma hast. test yapılması gerekiyor..bende çok çektim alerjiden
liseye gidiyordum halen alerjim çıkıyordu..maalesef bu konuda bana çekmiş..çok hassas cildi..
bıyıklı sakallı bi öptüğü zaman hemen yanağı kızarıyor..

günaydın canım çok saol..
ölüyo yürümek için can atıyor...
maşallah maşallah valla...

sağolun kızlar
tatarım nasılsın
mavilim ne güzel ruzemin devamı gelir artık hiç merka etme :)
neşecim geçmiş olsun snada ben berra ya pirinç lapası yapardım genelde

saol canım gelir artık belki akşama beni kapıda bile karşılar....

saol canım büyüyorlar da düşe kalka işte kafasıunı çarptı şişti morardı gülümün

maşşlah ruzişe gerisi gelir annsi bi bakmışsın koşuyor kaydirigubbakcemile2

oy kıyamam ya..ruzede hep kafa şiş geziyor..sürekli kafasıı bi yerlere vuruyor...
yürüyünce daha fena olacak galiba...daha çok düşer diyolar...
kasasız belasız bi büyüselerdi...

Neşe cim bende denize ishal olduğu zaman bebeler için reflor diye toz bir ilaç var içebildiği
kadar suya koyup veriyorsun bir kaç kullanımda hemen durduruyor..tavsiyem olur..

delüüü bizde genelde ben kocişi kandırıyom dermişimm:sm_cool::roflol::roflol::
yok kızz kociş beni kandırmaya çalıştı:
ama ben uyur numarası yaptım bu saat oldu kociş yattı ben naza mama yapmaya kalktım

ekinnazım hoşgeldin danamm gidicem bugün doktora bakalım sen nasılsın naz nasıl

yelizcim demek denomun cildide hassas berranında aynı biri öpünce hemen nokta nokta kızarıyor.ilk 6 ay zaten ben bile öpmmeiştim cildi çok çok kötü oluyordu.şimdi yine tıoparladık.test sonuçlarına göre hareket edersin sende canım.

tatarım bende trosyd kullanıyorum memnunum

sanada günaydın canımmmmmmmm
maşallah ruzemize erkenden yürüyecekk :
insan çok mutlu oluyor tabi koştuğu günleride görürsün inşallah canımmmmmm

saol canım benim..inşallah ya..ma hepimiz nasıl mutlu olduk anlatamam...

çok heyecan vericiydi...
babasını tutuyor sandı..elindede koca safinaz bebek...bebeğin bi kolunda tutmuş almış başını gidiyor...
sonra biz sevince hemen oturdu zilli

kızlar cok sagolun tatilde mikrop kapmış ola biliriz zannendersem havuza cok girdi cünkü bebek havuzu işeyen ıkan bürsürü tabi herhalde ben en güzel doktorunu arıyım ona göre davranıyım tatarım pişikle cok derdim olmadı rusyadan bir krem geldi cok güzel defne hiç pişik olmadı cok şükür sagolun kızlar ya ilginizden dolayı....

git dr ihmal etme haberdar et bizide canım
biz iyiyiz nazda iyi allaha şükür burnu akıyor sadece
dolanıp duruyor şimdi mutfaktan bulaşık leğenlerini çıkarmış onlarla oynuyor benüm delüü
yavrum ya şimdi gözümün önüne geldi ruziş safişin kolundan tutup aldı başını gitti
demek kurban olurumm canımmmm
canımya alerjide çok kötü hemen yüzü gözü kızarır yavrumm
domates yumurtada dokunuyor olabilirmi canım inşallah seninki gibi uzun sürmez canım

canım dediğin gibi en iyisi dr danışman tekrar geçmiş olsun

Saolasın cnm..
Zaten Yedikleri yapıyordur diye..Yumurta,domates,nutella, vermiyorum. Çünkü benim Gıdaya karşı
alerjim vardı. Ama tabi bir dizi test yapılması lazım neyin dokunduğunu anlamak için..
Normal alerji gibi değil denizinki.. geniş bir bölgeyi kaplıyor mesela kol altından direğine doğru
ve kızarıklık yok sadece elleyince biraz pütülü gibi sanki cildi kurumuş gibi ama kaşıntı var...
Bakalım verdiği losyonları kullanıp 10 gün sonra kontrole gidicez geçmezse çapa ya götürcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…