- 2 Ocak 2008
- 49
- 0
- 86
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.521
günaydın kızlar....
semihacım geçmiş olsun canım...
tatarım günaydın bidenem..kıs takvimin ne güzel...
gizem çok büyümüş maşallah...
benim sizlere güzel bi haberim var....
kuzucuğum dün akşam kendi başına 15 adım attı...
hepimiz şok olduk..tam yürüyo denilmez ama artık gerisi gelir işte..
çok mutluyum ya..anesinin kuzusu
günaydın canım geçmiş olsun ihmal etme tekrardan dr git danammmmmmgünaydın kızlarrr bugün çok üşüyorum ben.hastalığım ilerliyor galiba...
sanada günaydın tatarımm nasılsın gizoş nasılll yaramazlıkları ne alemdegunaydın kızalr nasılsınız
gecmişolsun semihacım
geçmiş olsun canımm ishal için dr bize toz ilaç vermişti meyve suyu gibi nazagünayddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız güzelller hatunlar herkes iyidirinşalllah bebişler nasıl sorun olmasın artık defne 1 haftadır isallll toplayamadı napıcaz bilmiyorum kızlar nişastayla sorması ayıp nasıl muhalllebi yapıyorsunuz dün beceremedik jöle gibi oldu defnede yemedi tabi napa bilirim yardımcı olun ne denediysem tık yok kılasik şeyler işe yaramadı mualeseffff
Herkese günaydın güzel mutlu huzurlu birgün diliyorum
mavilim hadi gözün aydın cnm denizde ruze kadardı yürüdüğünden..bu kızlar çok aceleci maşallah.
günaydın kızlar....
semihacım geçmiş olsun canım...
tatarım günaydın bidenem..kıs takvimin ne güzel...
gizem çok büyümüş maşallah...
benim sizlere güzel bi haberim var....
kuzucuğum dün akşam kendi başına 15 adım attı...
hepimiz şok olduk..tam yürüyo denilmez ama artık gerisi gelir işte..
çok mutluyum ya..anesinin kuzusu
günayddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız güzelller hatunlar herkes iyidirinşalllah bebişler nasıl sorun olmasın artık defne 1 haftadır isallll toplayamadı napıcaz bilmiyorum kızlar nişastayla sorması ayıp nasıl muhalllebi yapıyorsunuz dün beceremedik jöle gibi oldu defnede yemedi tabi napa bilirim yardımcı olun ne denediysem tık yok kılasik şeyler işe yaramadı mualeseffff
Herkese günaydın güzel mutlu huzurlu birgün diliyorum
mavilim hadi gözün aydın cnm denizde ruze kadardı yürüdüğünden..bu kızlar çok aceleci maşallah.
sağolun kızlar
tatarım nasılsın
mavilim ne güzel ruzemin devamı gelir artık hiç merka etme :)
neşecim geçmiş olsun snada ben berra ya pirinç lapası yapardım genelde
saol canım büyüyorlar da düşe kalka işte kafasıunı çarptı şişti morardı gülümün
maşşlah ruzişe gerisi gelir annsi bi bakmışsın koşuyor kaydirigubbakcemile2
aha diğer delülerde geldi kadro tamamlandı böleceeeeenaniknanik
anmasam içimdenhihoyyyt
adınız yolda kalırmışşakkıdı
siz nabıyonuz bakıyım gece gece buralardananiknanik
sizde kim kimi kandırdıda bu saatlerde buralardasınız:jeyyar:
bebişler uyumuştur sanırsam:ecrin_bebek:
sanada günaydın canımmmmmmmm
maşallah ruzemize erkenden yürüyecekk :
insan çok mutlu oluyor tabi koştuğu günleride görürsün inşallah canımmmmmm
git dr ihmal etme haberdar et bizide canımekinnazım hoşgeldin danamm gidicem bugün doktora bakalım sen nasılsın naz nasıl
yelizcim demek denomun cildide hassas berranında aynı biri öpünce hemen nokta nokta kızarıyor.ilk 6 ay zaten ben bile öpmmeiştim cildi çok çok kötü oluyordu.şimdi yine tıoparladık.test sonuçlarına göre hareket edersin sende canım.
tatarım bende trosyd kullanıyorum memnunum
yavrum ya şimdi gözümün önüne geldi ruziş safişin kolundan tutup aldı başını gittisaol canım benim..inşallah ya..ma hepimiz nasıl mutlu olduk anlatamam...
çok heyecan vericiydi...
babasını tutuyor sandı..elindede koca safinaz bebek...bebeğin bi kolunda tutmuş almış başını gidiyor...
sonra biz sevince hemen oturdu zilli
canımya alerjide çok kötü hemen yüzü gözü kızarır yavrummDenom bomba gibi cnm tam gaz devam yaramazlıklara..
cildi için dr losyon ve su vermiş cildi çok kuru yediklerindende olabilir demiş+ şurup vermiş...
tabi kesin bir sonuç için Araştırma hast. test yapılması gerekiyor..bende çok çektim alerjiden
liseye gidiyordum halen alerjim çıkıyordu..maalesef bu konuda bana çekmiş..çok hassas cildi..
bıyıklı sakallı bi öptüğü zaman hemen yanağı kızarıyor..
kızlar cok sagolun tatilde mikrop kapmış ola biliriz zannendersem havuza cok girdi cünkü bebek havuzu işeyen ıkan bürsürü tabi herhalde ben en güzel doktorunu arıyım ona göre davranıyım tatarım pişikle cok derdim olmadı rusyadan bir krem geldi cok güzel defne hiç pişik olmadı cok şükür sagolun kızlar ya ilginizden dolayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?