Bebeklerimiz ve Biz

Alla Alla Edanın doğum gününü kutlamamışmıydık yahuuu
çok iyi hatırlıyorum telefonda almışlardı çalındı diye...

günaydın kızlar
hepimizin cuması mübarek olsun
saol iremcim iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok bizim cephede
çocuklarla kahvaltı yapıcaz birazdan size bi günaydın deyim dedim
11.30 da emirin toplantısına gidicem

yelizcim duam seninle cnm, inşallah gönlündeki neyse gerçekleşir
denom nasıl, öpüyorum cnmm

hepinize günaydın kızlar... bende kayradan fırsat bulup yazayım dedim. uyuyo şimdi. bu aralar çok yoruluyorum. doğru düzgün bişey yemiyor, emmiyor ve sürekli huysuz. salyalarıda çoğaldı. heralde dişi geliyo yakında. siz napıyosunuz? zeynebimin güzel resimlerini gördüm. fıstığım çok güzel olmuş. Maşallah ona.. Bu arada tüm hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun.

kıslar herkese merhabaa nasılsınız yafff. iyi misiniz bebişler nasıl. diş çıkaranlar yürüyenler koşanlar...o coşmuş biz anca ek gıdalara geçmeyi yapabiliyoruzz.. bebişlerin keyifleri iyidir umurım. tabisizinkilerde. mavili mavice soytarı dream monpetit mevcan jege ekinnaz semiha neseyılmaz frezya irem özge (bu arada hoşgeldin) ms eda begüm merhaba
eda doğum günün kutlu olsun canım ... hepinizi öpüroum

kızlar hepinize hayırlı cumalar dualarıomız kabul olsun inşallah amin

yelizcim dualarımız seninle canım

benimde arkadaşım vardı kahvaltıda
beraber kahvaltı yaptık şimdide azgiye kitap okutucam naz hanım rahat verirse tabiki
öğleden sonrada arkadaşa gidicem
2 çocuğu var dün apar topar hastaneye kaldırmışlar zehirlenmiş çocuklar
neden olduğu belli değil tam olarak muzdanda olabilir sudanda demişler tam kesin bişi söylemmemişler
allah çocuklarımızı korusun artık birşey yedirirken korkar oldum
muz sararsın diye kükürtlüyorlarmış ondan alabilir demişler yani muzuda iyice yıkamadan vermemek gerekiyormuş yemeklere bile kaynatılmış su kullanmak gerekiyormuş

yeni resimler ekledim isveçten bilginize. daha eklicem..
yelizcim dualarımız seninle canım...edanın doğumgünü daha önceki haftalarda değilmiydi?? yinede doğumgünün kutlu olsun edacım.. nice senelere...

herkese slm hayırlı cumlar olsun..
soytarım dualarımıza seninle olsun canım..
edanın yinemi doğumgünüymüş..bu ne ya karıştırdık mı ne...
tatarım sanada kocaman muck...

Zehracım denomcum iyi maşallah sabah babası biraz geç gitti..normalde hep o uyurken gidiyordu.
babasını yatakda görünce bir sevindi bir sevindi öpücük yağmuruna tuttu girdi aramıza işve yaptı..:)

Nilgün cüm saol cnm sen nasılsın..Gizoş nasıl..?

Zeynep cim arkadaşının çocuklarına çok geçmiş olsun.Naz nasıl sen nasılsın..?

Selam Mev.can ..çok saol cnm..naber..Kızın unuttumu memeyi..
Deniz artık kesinlikle almıyor ağzına bazen ben uzatıyorum al kuzum memeni alıyor ağzına geri tükürüyor...Bu kadar çabuk unutucağını hiç beklemezdim süreklide gözünün önünde saklamadım..
( bazen ben aranıyorum çocuk bırakmış memeyi daha niye ağzına sokarsın : ))

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım bebişler memedenmi kesildi? benim oğlan bıraktı kendiliğinden istemiyor emmek

allaha şükür unuttu canım..artık memesiz uyuyor..hatta unutması çok iyi oldu göğsüme daha çok düştü..eskiden gün içersinde hiç emmezdi şimdi emip hemen uyuyor..tek sıkıntım gece bi kaç kez uykusu bölünüyor..gözleri kapalı alıyor mecburen tekrar emzirmek zorunda kalıyorum..bu seferde benim uyku na nay..sanırım bunada alışacak biraz daha sabır...
sen naptın canım dualarımız kabul oldumu bakem...

alişim bebşin artık büyüdü senin..kendi kendine unutması iyi olmuş valla..seni zorlamamış..berfem daha küçük olduğu için ben emziriyorum aliş kadar olsun o zaman bıraktırırım...

Begüm cüm şirketten göremiyorum ben resimleri...evdede tadilattan dolayi adsl
yok
eminim hepsi birbirinden güzeldir...

öpüyorum

Hadi gözün aydin cnm yalanciyi biraksinda öpürü kuruduğunda elbet birakir..ondan çekeceğini sanmiyorum hem bak daha iyi olmuş anne sütüne
ağirlik vermiş maşallah..

Ayşegül hoşgeldin alişimiz nasil..?

mevcancım büyüdüde yinede emsin istiyordum kendiliğinden bıraktı berfe küçük daha evet emsin kuzum benim yavruda emziğe çok düşkün uyurken mutlaka cukcuk ağzında olacak herhalde onu bıraktırmakta zorlanacağım bende...

hoşbulduk yelizcim iyiyiz çok şükür bu aralar biraz huysuz oğlum yaramazlıklar peşinde koşturup duruyoruz sen nasılsın deniz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…