Bebeklerimiz ve Biz

herkese iyi geceler yeni çalışma temposuna alışmaya çalışıyorum kaç yıldır rahattım birde ebrar 3-4 kez kalkınca geceleri çok uykusuz kalıyordum uyuyunca yattım hep sizler nasılsınız herkes iyidir umarım bizde burun akması dışında iyiyiz
ebrar dün reklam izlerken 5-6 adım attı gerisi yok
ekinnaz naz nasıl oldu
zehra sanada iyi geceler zeynep cadısı nasıl

iyi geceler kızlar bakıyorumda kimseciklerin uyumaya niyeti yokkk herkes gecelerin yargıcı olmuş.. bebekler uyurken uyusanıza.. eee naslsınız fıstıklar umarım hepiniz iyisinizdir..

mavice danasuu nereye kaçıyon hemencikkkkkkkk
özledik canımm senüüüüüüü topiğin delüsüüüüüüüüüüüü

oyyy danammm beim balım ne yapayım ya biraz yoğunluk birazda şu sitein ağırlığı giremez oldum be yaw bende bei özleyenleri özledimmm hele seniii çooookkkk özledimmm kıs dana diyişini bilem özlemişm beeeee bak duygulandım şimciksenağlama öpüyom seni kaymağummm seide şeker kuzularınıdaaaaaaŞeniz

aaaa özel üye olmuşum sonunda emeği geçen herkese teşekkürler

hehh sonundaaaaa hayırlı olsun canım güle güle kullan... öpüyorum canımmm karşılaşamıyoruz bu aralar ebrar ii dir umarıım sen bayağı yoğunsun galiba kolaylıklar diliyorum canımmm Şeniz

günaydın kızlar
monpetit özel üyeşiğin hayırlı olsun

bizi sorarsanız geçen gece berra yürürken düştü kafası kapıya çarptı.doğal olaak hemen morardı.babamızda bir panik apar topar hastaneye götürdük.tomografi ve röntgen çektiridk.allaha şükür bişey çıkmadı.dönüştede annemlere bıraktı bizi.gece ve dün orda geçirdik.akşam evdeydim ama girip bakamadım size.
sizler iyisiniz maşallah.

selam kızçeler.....
bakıyorum keyifler iyi....
dreamcim çok sevindim canım..ne güzel ya ne kadar gurur verici..rabbim hepimize göstersin inşallah..
semihacım çok geçmiş olsun canım..kaynanam da dün benim kızı düşürmüş....altının ortasında kocaman bi çizik..çok ağlamış...düşe kalka büyüyorlar işte...insan gerçekten alışıyor düşmelerine...
frezya günaydın canım...
çokomun ardası da başlamış hafif hafif yürümelere...bacım koştuğunu da görürsün inşallah...
ruzede aynı....zaten hep ardayla aynı sayılır..bizim sadece 2 dişimiz var...
başka kimse yok galiba geçmişte..çok bakamadım..soytarım ekinnazım..mirrocum gitti galiba..hepinizi çok öpüyorum..iyi tatiller diliyorum herkese....

Herkese Günaydın iyi bir haftasonu geçirmenizi umuyorum..
( bu kk nın error u beni delü edecek..dün öğlenden beri girmeye çalışıyorum)

edacım doğum günün kutlu olsun cnmmmmmmmm
nice mutlu yıllara bi tanem

çok teşekkür ederim Zehra'cım siZi öpüyroum:) benim doğum günüm 09.09 du ama yine de iyi geldi sabah sabah bir sürü tebrik

tekrar teşekkür ederim a.s.

Alla Alla Edanın doğum gününü kutlamamışmıydık yahuuu
çok iyi hatırlıyorum telefonda almışlardı çalındı diye...

evet yeliZ süper hafıZa tebrikler, :içelim:

teşekkkürler a.s.

yeni resimler ekledim isveçten bilginize. daha eklicem..
yelizcim dualarımız seninle canım...edanın doğumgünü daha önceki haftalarda değilmiydi?? yinede doğumgünün kutlu olsun edacım.. nice senelere...

çok teşekkür ederim a.s.

herkese slm hayırlı cumlar olsun..
soytarım dualarımıza seninle olsun canım..
edanın yinemi doğumgünüymüş..bu ne ya karıştırdık mı ne...
tatarım sanada kocaman muck...

evet ama güZel oldu ara sıra karıştırın böyle, :teytey: a.s. kaydirigubbakcemile2

günaydın semiha çok geçmiş olsun berra'ya da sana da. Hemen birşey olmaZ ama biZde panikliyoruZ saoğukkanlı olmak Zorlaşıyor.

Yağmurlu bir istanbul, kasvetli evet evet kış geldi diyor, herkese güZel bir haftasonu
kuZum uyurken bende siZlere bakayım dedim herşey yolunda sanırım. Asyam'ın da 3. dişi çıktı, tutunmadan ayakta suyunu içiyor, alkışlıyor, geçen akşamda bir adım attı ama farkında değil yaramas

Günaydın Eda cım söylemesi ayıptır hafızamn çok fenadır..
Kamera şakası gibi yaa... neyse iyi geldi diyorsun fena olmadı o zaman :)
Maşallah Aysa ya...Allah kolaylık versin cnm sana bundan sonraki günlerde :)
Yanlız Güvenini kaybetmemesi için düşmemesi lazım düşse bile bizim panikle çığlık atmamamız lazım
yoksa korkup erteliyorlar :) Deniz ayakda durmaya başladıkdan 1 hafta sonra yürümeye başladı...
Hiç düşürmeden eğitti k.pederim...denizde çabuk öğrendi...Darısı tez zamanda Aysanın başına

Frezya sanada günaydın nasılsın..?

Semihacım çok geçmiş olsun cnm düşdükten sonra sende biliyorsundur 2 saat uyku yok...kusma
felan olursa getirin diyor uzmanlar..ama tabi panik oldunuz siz..neyse bişey çıkmamış..şimdi
nasılsınız kızın nasıl..?

Mavilim sen nasılsın şekerim..ne kötü dimi tatil gününde çalışmak..

GÜNAYDINN herkese mutlu bir haftasonu diliyorummm
bu hafta çok çabuk geçti...

soytarı sanada günaydın sanırım sedace sen varsın sen nasılsın denomuz nasıl...

of yaa çağan bir türlü tam toparlanamadı.:çok üzgünüm:.. benim veletler antika zaten çağatay zırt pırt hasta olurdu dayadık antifiyoğiği bir günde tamam toparlardı... çağansa beni deli ediyorlaelaelaelaelae zor hasta oluyor oldumuda allah sabır versin 15 günde geçmiyor yaaa..kafamçokkarıştı..

valla sinirlerim laçka ehh işte 4 duvarın arasında 2 mızmız veletle kalırsan böyle oluyor biri mız mız ağlaya ağlaya geziyor öbürü anne şunu yap anne bunu yap anne anne hay ben senin anneneklava: off normale dönelim artık ne olur allahım:Saruboceq: bütün düzenimiz alt üst off yaaa ne karamış içim be.:çok üzgünüm:... neysem.... herkesi derdi kendine accık yazamda açılam dedimmmsenağlama

Selam mavicem..biz iyiyiz çok şükür bir yaramazlığımız yok deniz kendini toparladı çok şükür
bugün grip aşısını yaptırıcam.

Sende kendini üzme lütfen iyileşmediyse çağan başka dr a gidin..demekki onu tedavi edecek ilacı vermemiş dru. Kendini mutlu etmek içinde ufak değişikler iyi gelecektir. Saç renginle veya boyuyla oyna
yeni ufak ciciler al kendine. Al bebelerinin Bi AVM ye git gez yemek yiyin..Biraz olsun iyi gelir arkadaşım.

saolsın canım güzel tavsiyelerin için çoookkk teşekkürler benim bu sıpa böyle çok zor toparanıyor öksürük var burnu tıkanıktı dün açıldı akıyor artık ama acayip mızmız olmazsa bu akşama doğru götürürüm bir doktora bugün takip edeyim bir... valla bu ara hem yoğunluk misafirler gelenler gidenler benim hastalığım çağatay çağan hesi bir araya gelince çok bunaldım yaa herşeyi toparlamaya çalışmaktan ben toparlanamadım bir türlü atamadım hastalığımı... ama kendimi inan unutmuş durumdayım annesin sende anlarsın tek derdim çağan... saolasın canımmm kolay gelsin sanada

Anlamammı canım Anlamammı..!
Önce bebelerimiz geliyor...Onların sağlıkları rahatları yerinde olsun gerisi gelir.
Çağanın mızmızlığıda sana bebekler hastalanınca daha çok ilgi istiyor..Annelerinin kucağından inmek istemiyorlar..deniz hasta olunca gece
kucağımda uyumak istiyor...düşün yani oo uyuyor ben ayakda sabahda işe geliyorum... Olsun hiç mühim değil yeterki onların sağlıkları yerinde olsun..Sende merak etme herşey yoluna girecek..

saol canım böyle durumlarda mesajla bile olsa iki kelime iki cümle azıcık destek çok ii geliyor... saolasın sanada güzelliklerle dolu bir haftasonu şimdilik benden bu kadar çağan uyanıyor sanırım evet başlıyoruzzzzz......laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…