- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.601
mavice danasuu nereye kaçıyon hemencikkkkkkkk
özledik canımm senüüüüüüü topiğin delüsüüüüüüüüüüüü
aaaa özel üye olmuşum sonunda emeği geçen herkese teşekkürler
edacım doğum günün kutlu olsun cnmmmmmmmm
nice mutlu yıllara bi tanem
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Eda iyiyiz canım çok şükür. Çok saol. Doğum gününmüş sanırım sağlıklı yıllar dilerim.
mev-can Aminnn hepsine deliksiz uykular. Gerçi ben kızımın yanında değil işteyim ama olsun :)
Zehra çok saol şekerim. Fıstığım iyi yürümeye başladı. Evi turluyor. Sabah eve gidiyorum. Yatıyorum biraz gece çalıştığım için. Geliyor odanın kapısına vurup vurup sesleniyor zilloşum.
Senin topişkolar nasıl canım. Bu arada eşimel konuşamadım konuyu. Haber vericem sana şekerim yarın.
Alla Alla Edanın doğum gününü kutlamamışmıydık yahuuu
çok iyi hatırlıyorum telefonda almışlardı çalındı diye...
kıslar herkese merhabaa nasılsınız yafff. iyi misiniz bebişler nasıl. diş çıkaranlar yürüyenler koşanlar...o coşmuş biz anca ek gıdalara geçmeyi yapabiliyoruzz.. bebişlerin keyifleri iyidir umurım. tabisizinkilerde. mavili mavice soytarı dream monpetit mevcan jege ekinnaz semiha neseyılmaz frezya irem özge (bu arada hoşgeldin) ms eda begüm merhaba
eda doğum günün kutlu olsun canım ... hepinizi öpüroum
yeni resimler ekledim isveçten bilginize. daha eklicem..
yelizcim dualarımız seninle canım...edanın doğumgünü daha önceki haftalarda değilmiydi?? yinede doğumgünün kutlu olsun edacım.. nice senelere...
herkese slm hayırlı cumlar olsun..
soytarım dualarımıza seninle olsun canım..
edanın yinemi doğumgünüymüş..bu ne ya karıştırdık mı ne...
tatarım sanada kocaman muck...
günaydın kızlar
monpetit özel üyeşiğin hayırlı olsun
bizi sorarsanız geçen gece berra yürürken düştü kafası kapıya çarptı.doğal olaak hemen morardı.babamızda bir panik apar topar hastaneye götürdük.tomografi ve röntgen çektiridk.allaha şükür bişey çıkmadı.dönüştede annemlere bıraktı bizi.gece ve dün orda geçirdik.akşam evdeydim ama girip bakamadım size.
sizler iyisiniz maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?