Bebeklerimiz ve Biz

Darılmaca yok hayatım ben sistem yüzünden sürkeli düşüyorum+işte olduğum içinde
yoğunlukdan unutuyorum..bezen hepimiz aynı durumlara düşüyoruz..evde olanlarda malum bebeleri var..
Darılmak yok..okey....
Şimdi sorayım naber nasılsın..?

Şükürler olsun iyiyiz ayeşgülcüm..bizimkide çok yaramazmış gün içinde 5 dk oturmuyormuşş..full enerji dolu bu veletler..

slm kızlar yine ben geldim
oğlumun toplantısına gidip gelmiştim
gerçekten de çok mutlu geldim
öğretmeni her anmlamda çok beğendiğini, takdir ettiğini söyledi
okumasını ve yazmasını gayet güzel buldu

yaramazlık yapıyomu, sınıfta şımarık mı dediğimde
her çocukta olduğu kadar, gayet normal dedi

ama sınıfta çok faal ve aktifmiş, sık sık tahtaya kalkıp cevaplandırıyomuş öğretmeninin sorularını

çok mutlu oldum çookkk

yeni resimler ekledim isveçten bilginize. daha eklicem..
yelizcim dualarımız seninle canım...edanın doğumgünü daha önceki haftalarda değilmiydi?? yinede doğumgünün kutlu olsun edacım.. nice senelere...
canım ya seni listeme ekledim kabul edersen sevinirim
fotoları göremiyommmm
saol canım benim
arkadaş doktoru sağlık bakanlığına şikayet etmiş
çocukların bişiyi yok diye eve yollamış dr evde kusmaya başlayınca çocuklar özele götürmek zorunda kalmışlar
bu dr bazen çok acımasız oluyorlar yaaa allaha şükür şimdi iyiler kızı naz kadar düşünsenize heryerine iğneler sokmuşlar serum için yazık günah

naz iyi allaha şükür canım burnu akıyor sadece birde sabah kahvaltı yaptıramıyorum ya
napsam canımm
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım bebişler memedenmi kesildi? benim oğlan bıraktı kendiliğinden istemiyor emmek
danam hoşgeldin özletin kendünü daha sık uğra
alişim nasıl
kıslar küs müyüz. neden bana merhaba demiyorsunuz. darıldım valla yaa senağlama

merhaba canım nasılsınnn peh muhabbetimiz olmadı seninle
burda kimse kimseye küsmez canım arada kaynıyor bazen yazılanlar
öpüyorum seniiii:sm_cool:Şeniz

aferin emire ne güzel yetiştirmişsin tatlım bravo sana ve babasına. umarım bizim kuzularda emir gibi olur...daha çok var gerçi(

slm canım ohh aferin oğluşuna insan nasıl mutlu oluyor dimi ya
tabiki yaramazlık yaparlar gayet normal erkek çocuk sonuçta
tahtaya kalkmasıda çok güzel canım sende evde sürekli tembih et parmak kalldırsın
öpüyormmmm akıllı oğluşunu çok çokk

yaf ondan değil hiç değilse merhaba diyoruz selamı alın yaff. mutlaka herkesin gönlünü alamayızda merhaba dediydik. neyse iyiyim sizleri sormalı benimde yoğun aslında yetişecek bi dünya işim var bugün bitirmem gerek ama bakmadan duramıyroum buralara....
dream oğlun büyümüş de senin göğsünü kabartıyor demek ne güzel ben o günleri görürmüyüm bilmiorum da benim kız çok babacı babasından gözlerini ayırmıyor sürekli babası varsa yoksa ona gülüyor ona hareketleniyor birde babannesine beni ipleyen yok anlayacağın...
ekinnaz cım tabi kaynayabilir yazılar çünkü maşallah muhabbetinize yetişilmiyor.
ben daha yeni çok girer oldum da ondan. zaten yeniyim yani....
çocuklara üzüldüm yani d oktorun vurdum duymazlığı nelere mal olmuş. inşallah durumları iyidir. hemencik atlatırlar etkisini
soytarı bi merhaba desenizyeter . siz sürekli muhabbet ediyorsunuz maşllah ben yetişemem zaten işler yoğun bayram girdi evraklarım birikti gitmesi gerek yoğun oluyor çok yazamıyorum zaten.
bana ne :tomato:
bana ne :tomato:
en küçük benimmm çekin nazımı.:jeyyar::jeyyar:
bende en küççüğünüzüm kızımda kaydirigubbakcemile2

Zehra cım maşallah emire cnm ne güzel tebrik ederim seni... Bunda senin emeği çok büyük canım...
İnşallah Zeynep içinde aynı cümleleri duyarsın öğretmeninden..o günleride görürüz hepimiz..

Zeynepcim süttemi içmiyor naz..?

aferin emire ne güzel yetiştirmişsin tatlım bravo sana ve babasına. umarım bizim kuzularda emir gibi olur...daha çok var gerçi(

cnm inşallah cümlemizin evlatları hayatın her döneminde başarılı olurlar
teşekkür ederim begümcüm
insan gerçekten gurur duyuyor çocuğu için sarfedilen güzel sözlere

yavrum toplantı sonrası hemen nasılda sordu:1rolleyes:
anne öğretmenim benim için neler söyledi diye

tabi şımarmasın diye fena değilmişsin, daha da iyi olabilirmişsin falan dedimsengözlerimebaksanab

zehracım, senin gibi bir annesi olduğu için eminim emircim hep başarılı bir çocuk olacak. aman nazar değmesin MAŞALLAH kuzuna..darısı bizimkilerin başına..

herkese selam, umarım herkes iyidir, ardam altocı dişini çıkardı veeee ellerini bırakıp birkaç saniye durup iki adım atıyor sonra pat popo üstü, ama o kadar hoşuna gidiyor ki bir gülüyor bir gülüyor, sonra da kendini alkışlıyor, sonra bir daha kalkıyor, bir daha bir daha, hiç yorulmuyor, çok istekli paşam

selamünhellooooo arkadaşlar işim çok bir bakayım dedim geçmişe bakamadım ama sanırım güzel gelişmlere var zehra sanırım emirle ilgili övgüler almışsın devamını dilerim canım ne güzel bir annenin duyabileceği en güzel sözler evladına yapılan övgü dolu sözlerdir... çokocum maşşallah ardaya koşturduğu günler yakındır ehhh bundan sonrası için kolay gelsin canım sana drydeniss takılma bu kadar canım önceleri bende çok takılıyordum ama buranın doğası bu sen selam ver biri almaz ikisi almaz üçüncüsü mutlaka alır emin ol bak ben alıyorummmmm merhaba drydennisss nasılsın canım cerenimiz nasılll senide kuzunuda şappadanak öpüyorum işlerindede kolaylıklar diliyorummm...

neyse tüm arkadaşlara güzel bir gün diliyorum çalışanlara kolay gelsin banada çükü işim çooookkkk.... hadin akşama bir bakarımmm öpüyorum hepicüğünüzüüüüülülülülülülüŞeniz

canım süt içiyor sabah 7 gibi veriyorum yeni yeni başladı içmeye
başkada bişi yemiyor kahvaltıda

maşallah ardama çabuk yürüyecekk kuzuu
ne tatlı oluyorlar dimi yaaa yerüm onun poposunuu
yeim yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dişide hayırlı olsun patır patır diş çıkaarıyor maşallah

mavice danasuu nereye kaçıyon hemencikkkkkkkk
özledik canımm senüüüüüüü topiğin delüsüüüüüüüüüüüü

topicte kimsecikler yokmuuu..
yaww kızlar geçen bi soru sordum kimsecikler cevap vermedi..
dedimki sevgili saranur banlı gözüküyor uzundur..en son eşiyle ilgili bi konu açtı sonrada ortadan kayboldu..onu merak ettim..
nerelerdedir bileniniz varmı..
bi cevap yazın yine sorum arada kaynamasın ok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…