- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.581
canım ya seni listeme ekledim kabul edersen sevinirimyeni resimler ekledim isveçten bilginize. daha eklicem..
yelizcim dualarımız seninle canım...edanın doğumgünü daha önceki haftalarda değilmiydi?? yinede doğumgünün kutlu olsun edacım.. nice senelere...
saol canım benimZehracım denomcum iyi maşallah sabah babası biraz geç gitti..normalde hep o uyurken gidiyordu.
babasını yatakda görünce bir sevindi bir sevindi öpücük yağmuruna tuttu girdi aramıza işve yaptı..:)
Nilgün cüm saol cnm sen nasılsın..Gizoş nasıl..?
Zeynep cim arkadaşının çocuklarına çok geçmiş olsun.Naz nasıl sen nasılsın..?
danam hoşgeldin özletin kendünü daha sık uğraselam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım bebişler memedenmi kesildi? benim oğlan bıraktı kendiliğinden istemiyor emmek
kıslar küs müyüz. neden bana merhaba demiyorsunuz. darıldım valla yaa senağlama
slm kızlar yine ben geldim
oğlumun toplantısına gidip gelmiştim
gerçekten de çok mutlu geldim
öğretmeni her anmlamda çok beğendiğini, takdir ettiğini söyledi
okumasını ve yazmasını gayet güzel buldu
yaramazlık yapıyomu, sınıfta şımarık mı dediğimde
her çocukta olduğu kadar, gayet normal dedi
ama sınıfta çok faal ve aktifmiş, sık sık tahtaya kalkıp cevaplandırıyomuş öğretmeninin sorularını
çok mutlu oldum çookkk
aferin emire ne güzel yetiştirmişsin tatlım bravo sana ve babasına. umarım bizim kuzularda emir gibi olur...daha çok var gerçi(
canım süt içiyor sabah 7 gibi veriyorum yeni yeni başladı içmeyeZehra cım maşallah emirecnm ne güzel tebrik ederim seni... Bunda senin emeği çok büyük canım...
İnşallah Zeynep içinde aynı cümleleri duyarsın öğretmeninden..o günleride görürüz hepimiz..
Zeynepcim süttemi içmiyor naz..?
herkese selam, umarım herkes iyidir, ardam altocı dişini çıkardı veeee ellerini bırakıp birkaç saniye durup iki adım atıyor sonra pat popo üstü, ama o kadar hoşuna gidiyor ki bir gülüyor bir gülüyor, sonra da kendini alkışlıyor, sonra bir daha kalkıyor, bir daha bir daha, hiç yorulmuyor, çok istekli paşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?