Bebeklerimiz ve Biz

Hadi bakalım güçlü anne çağanı al koynuna ona şarkı söyle onu ne kadar sevdiğini söyle kulağına
anlamaz diye düşünme sakın..çok iyi anlıyorlar...
Saolasın canım sanada kolaylıklar..

günaydın kızlar, iyi haftasonları olsun hepimiz için inşallah
mavicem bitanem atlatırsın inşallah hemen sıkıntılarını, ailecek hepinize acil şifalar diliyorum yelizcim sen nasılsın cnm, denom nasıl
başka kimler var göremedim herkese selam olsun

İyiyiz çok şükür hayatım
Denomda bomba gibi maşallah
İşteyim bende şimdi çıkcam annemler gelebilir akşama..
Sen nasılsın cnm zeynom nasıl..?

günaydınlarrr
herkesee
hasta bebişlere geçmiş olsun öncelikle
ben de kızı babasına sattım
sabahtan beri tahammülüm yok benimde nedense
kendime kızıyorum ne biçim nneyim diye
sizler ne yaptınız

OOOOO Nimocum hoşgeldin canım
Sende Anlat güzin ablana niye canın sıkkın...
İyi yapmışsın canım biraz mola ver restart yap tekrar başla iyi geliyor.. :)
Nilimiz meleğimiz nasıl bakalım..?

valllaaa yelicimm sabahatan beri her şekilde ağlıyor
kucağımd ağlıyor
yerken ağlıyor
yere bırakıyorum ağlıyorrr
sürekliiiiii
bide huy edindi pata küte vuruyorrr
uyumuyorrr

denom nasıl

sizdede oluyormuuu
yada bana mı özell
kendimde bazen oyun oynama kapasitesi bulamıyorumm
sanırım bende hiç yokk
öle sürekli şebeklik yapamıyorumm yaa
noluyoo bana
halbukii giderekte tatlı hale geldi

ii akşmalr kızlar..herkese iyi haftasonları..bugün hava çok güzeldi..bende kuzumu gezmeler çıkardım..
nihayet aylar sonra eşim ilk kez pazar günü evde kalacak..pazartesi evlilik yıldönümüzüm 6,senemiz bitiyor..yarın biraz hazırlık felan yapayım bari..hadi muck herkese....

selam herkese iyi pzarlar sabahtan beri yemek ütü çamaşır biraz ara verdim sizler nasılsınız dün hiç bağlanamadım hata verip durdu kk
littlefair çok tatlısın maşallah nazar değmesin sana
mevcan gözün aydın canım haftasonu berabersin demek eşinle evlilik yıldönümüzde kutlu olsun şimdiden
mavice ne bunalımı yaaa sana hiç yakışmıyor kız, görüşemiyoruzda bu aralar

herkese ii pazarlar.hava çok güzel..ohhh kocişimde evde..şimdik kızıyla balkonda oynuyor..bi size bakem dedim emme kimsecikler yoktu..
ha bu arada eşim hediyemi erken alıp eve saklamış şaşkın gördüm bugün sakladığı yerde..ne var içinde merak ettim ama süprizi kaçmasın diye açmadım..yarın görürüm artık..ben halen bi şeyler almadım...

herkese iyi pazarlar, bu kk deli ediyor yine, sürekli error, ama o kdar bağımlılık yapmış ki insan yine de siteye girmeye çabalıyor, gülü seven dikenine katlanır misali

mevcanım saranuru bende çok merak ediyorum, şu an banlı, inş en kısa zamanda aramıza döner

mavicem danam sulu gözlü danam, üzme kendini, ikinci çocuktan sonra bende pek buhranlı oldum, anam yanımda olsa, gidip ona nazlanıcam ama nerde, senin böyle bir şansın var değerlendirsene, tez vakitte iyileşirsiniz inş canım

soytarım canım cumartesi çalışıyorsun, mavili gibi allah yardımcınız olsun tatlım ya, denomuz nasıl, keyfi yerinde mi

litttelım kızım hangisi sensinn, ortadaki olmadığı kesin de, çok değişmişsin kız

mevcannn şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım, eşinle daha nice mutlu senelere, bu yıl berfe de katılacak kutlamanıza ne güzel, allah mutluluğunuzu daim etsin canım

monpetit canım hiç denk gelemiyoruz, ben çok yoğunum ya, senin nasıl gidiyor, ebrarımız nasıl, sen yokken uslu duruyormu

dünürüm nerelerdesin, ekinnazım danamm özledim vallaa

çoko nasılsın canım arda yürümeye mi başladı benmi yanlış anladım ki
mevcan almadınmı gerçekten düşünmüşsündür en azından demi
ankarada hava soğuk değilmi balkona çıkmışsınız

evet denk gelemiyoruz bu yıl yoğunum yaaa
günlük 8 saat dersim var serbest bölgede hugo boss firması var halk eğitim orda görevlendirdi eve gelmem 3-3,5 buluyor sonrada çok yorgun oluyorum akşam ebrar uyuyunca hemen yatıyorum sabah servisini kaçırıyorum yoksa

çoko uslu durmasına duruyorda gelince acısını çıkartıyor her saat başı emmek istiyor öyle birleşik dursak hiç itiraz etmicek bluzu indirince kaldırıyor hemen
senin prensler nasıl hastalık kalmadı dimi

monpettim düşündüm tabii.kış olduğu için iş gereğide gömlek ve süeter almayı düşünüyorum..burda bi mağazada beğendim..yarın dışarı çıkınca alırım..bilerek son güne bırakıyorum benim eşim meraklıdır..beklemez heryeri karıştırır o:)))

çokom sen ne yapıyorsun arda naptı yürümeye başladımı ..berfe hanım halen ayakta duruyor 2 adımdan ötesi yok bekliyoruz..
monpetitim hava bugün sıcak daha doğrusu güneşli bende biraz güneş alsın diye çıkarttım balkona..fazla tutmadı babası zaten..uykusu vardı uyuyor şimdi..

benimkinin aklına bile gelmiceği için öyle karıştırmazda bulamazda zatenhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…