- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.641
evet denk gelemiyoruz bu yıl yoğunum yaaa
günlük 8 saat dersim var serbest bölgede hugo boss firması var halk eğitim orda görevlendirdi eve gelmem 3-3,5 buluyor sonrada çok yorgun oluyorum akşam ebrar uyuyunca hemen yatıyorum sabah servisini kaçırıyorum yoksa
çokom sen ne yapıyorsun arda naptı yürümeye başladımı ..berfe hanım halen ayakta duruyor 2 adımdan ötesi yok bekliyoruz..
monpetitim hava bugün sıcak daha doğrusu güneşli bende biraz güneş alsın diye çıkarttım balkona..fazla tutmadı babası zaten..uykusu vardı uyuyor şimdi..
canım kısa saçlı olan sensin sanırım harika görünüyorsunnnnnnnnnnnsüperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim son halimm
mevcannn şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım, eşinle daha nice mutlu senelere, bu yıl berfe de katılacak kutlamanıza ne güzel, allah mutluluğunuzu daim etsin canım
monpetit canım hiç denk gelemiyoruz, ben çok yoğunum ya, senin nasıl gidiyor, ebrarımız nasıl, sen yokken uslu duruyormu
dünürüm nerelerdesin, ekinnazım danamm özledim vallaa
saol canım benimmZeynep cim çok gemiş olsun hayatım..
Dr un dediği gibi demekki cips dokundu çağlı ve baharatlı olduğu için..
Canım sabah kahvaltıda saralle sürsen ekmeğine yada pınar beyaz sevdiği şeyleri versen..
Neden yemiyor acaba midesini mi üşüttü sarı papatya..? Yada yeni bir dişmi geliyor ondanmı kesildi iştahı..?
günaydı kızlar hepiize güzel bir hafta diliyorum..
bizim haftamız hiç ii başlamadı... sabah geldi haber zaten son 2 aydır çok rahatsızdı ve 5 gündür hastanede yatıyordu.. eşimin babanesinin vefat haberi geldi... bayağı yaşlıydı belki acılarından kurtuldu ama insanın kolu kanadı kırılıyor sanki...
hepinizi öpüyorum fırsat buldukça bakmaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?