Bebeklerimiz ve Biz

ebrarda uyuyor yoksa burda olamazdım zaten sonunda halıları yıkamaya verdim bu odada halı yok gelmesi pek iyi olmuyor uyansa metroya gitcez başka zaman hemen uyanır şimdi küçük hanımı bekliyoruz

anam bunlar hep aynı sürümm..kk nın başına oturunca hemen uyanır..gezmeye gideceğimiz zaman bi uyur bi uyur sorma...bizde dışarı çıkıcaz uyanmıyor sıpa..napsın kocisimde açtı breson break onu seyrediyor..bende takılıyom işte öle.....

ebrar naptı o yürümeye başladımı biraz biraz..valla dört gözle bekliyorum berfenin yürümesini..aslında ellerini bırakıyor ayakta tek başına duruyo ileri gidecek gibi oluyor ama cesareti yok adım atmıyor..inşallah yaşına yakın yürür..böyle de çok zor kendini oylayamıyor beni hep yanında istiyor...

canım benim seni çok iyi anlıyorum:çok üzgünüm: aynen ben de senin gibiyim akşamları arda uyuyunca hop hemen yatıyorum uyku yetmiyor valla, teyzemin oğlu bir ara hugo boss da çalışıyordu, ustaydı ama şimdi başka bir yerde çalışıyor, benim anlamadığım sen orda kime ders veriyorsun, personele mi

ardayı sormuşsun canım, arda henüz tam yürümüyor, ellerini bırakıp bir iki adım atabiliyor, çok hoşuna gidiyor:ecrin_bebek: gözü kara bir de hiç korkmuyor, kendini yürüyor zannediyor:jeyyar:

canım napalım klasik pazar telaşesi, çamaşırdı, ütüydü yemektiderken akşam oluyor
ardam da berfe gibi iki adımdan öteye gidemiyor, ama çok hevesli, böyle giderse fazla sürmez, günde yüz kere falan düşüyordur ama hiç yılmıyor
güneş varken iyi değerlendirmişsin ne güzel

arkadaşlar hepinize ii akşamlar diliyorum
aranizda yeni oldğum için sohbetinize fazla katılamıyorum
inşallah ilerki günlerde dahada birbirimizi tanimiş oluruz
hoşcakalın

benim son halimm
canım kısa saçlı olan sensin sanırım harika görünüyorsunnnnnnnnnnnsüperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

danam bende özledümmmm
error yüzünden görüşemez oldukk
nasılsın oğluşların nasıl
tay taya devemmı canım

iii geceler..tek gece kuşu benmiyim yaw..misafirlerim vardı geç kalktılar..kocişi uyuttup kaçtım..ama kimsecikler yokmuş.......

günaydın kızlar
kahvaltı hazırlıyorum buyurmazmısınız

dün sabah kahvaltıda zeynebe yeşil sivri biber verdim, kemirsin diye
daha önceden de verirdim
tabi baktım acı olup olmadığına
az zaman sonra bide zeynebe bakalım ki, gözlerinden yaş gliyo, kıpkırmızı olmuş, ama ağlamıyo, şaşırmış garibim, tabi daha önce bu tadı bilmediği için
hemen pezmezi ekmek, bal vs verdim, ama eşimle nasıl gülüyoruz o şaşkın haline

Günaydın bayanlar...Herkese güzel bir hafta diliyorum...

Günaydın zehracım...Kıyamam yavruma yaaa çok tuhaf bir olay gülsemmi ağlasammı şaşırdım...

Benim dayımın oğluda çiğ köfteyi öyle yemişti hem ağlıyor hem yiyor.. :) Çok fena bunlar yaaa...

Bende inanılmaz yorgunum inan işte daha az yoruluyorum evde olduğumdan... deniz çok yaramazlaştı..
sürekli peşindeyim...gün geçtikçede çok tatlı oluyor..

Mev.can Canım evliklik yıldönümünüz kutlu olsun allah daha nice yıllar nasip etsin sağlıkla huzurla mutlulukla...

Nimet cim evden baktım resimlerine harika olmuş yeni stilin süper çok beğendim..fıstık olmuşsun fıstık..
maşallah.. nilde kocaman olmuş ...

günaydın kızlarrrrrrr hepinize güzel sağlıklı bir hafta diliyorumm

dream günaydın canım yavrumya yakrın kızın ağzını
hee
elindende bırakmıyor acı felan dinlemiyor zeyno

yelizcim sorma bunlar çok yaramaz oldu akşama kadar peşlerinden koşturmaktan
yorgun düşüyoruz
nazda 2 gündür çok keyifsiz cumartesi gece çok istifra etti
birdeb bire beşiği battı o derece hemen dr götürdüm yediği bişi dokunmuştur dedi
üst komşum nazı almıştı orda bayağı bi çitos yemiş dokundu sanırsam
şimdi kusması yok öyle ayakta dolanıyor ama hiç bişi yemiyor sadece süt içiyor 2 gündür
şimdide kahvaltı yapmadı süt içti
günde buzdolabini 10 kere açar bakardı ne yesem diye şimdi yanından bilen geçmiyor yavrum

Zeynep cim çok gemiş olsun hayatım..
Dr un dediği gibi demekki cips dokundu çağlı ve baharatlı olduğu için..
Canım sabah kahvaltıda saralle sürsen ekmeğine yada pınar beyaz sevdiği şeyleri versen..
Neden yemiyor acaba midesini mi üşüttü sarı papatya..? Yada yeni bir dişmi geliyor ondanmı kesildi iştahı..?

günaydı kızlar hepiize güzel bir hafta diliyorum..

bizim haftamız hiç ii başlamadı... sabah geldi haber zaten son 2 aydır çok rahatsızdı ve 5 gündür hastanede yatıyordu.. eşimin babanesinin vefat haberi geldi... bayağı yaşlıydı belki acılarından kurtuldu ama insanın kolu kanadı kırılıyor sanki...

hepinizi öpüyorum fırsat buldukça bakmaya çalışırım.

tünaydın kıızlar
mevcan evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
ekinnazım bacım geçmiş olsun
soytarı naber canım deniz nasıl
mavice başınız sağolsun.

saol canım benimm
sevdiği şeyleri bile reddediyor
sofra görünce kaçıyor dr götürdüm herşey mormal hasta değil yeni
tabi dişlerdende olabilir ama insan üzülüyor yemeyince bende zorlamıyorum
bygün yarın devam ederse tekrardan götürürüm artık

canım eşininde seninde başınız sağolsun
yaşlıda olsa insan üzülüyor tabi ölüme
bende senü öpüyorumm canımmmmmmm

Slm semihacım biz iyiyiz çok şükür sizde ne var ne yok ..!

Zeynepcim
Üzülme canım ya canı isteyince yer yapacak bişey yok hasta olmasınlarda...
Bir kaç gün takip et dediğin gibi devam ederse götürürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…