- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.761
ii geceler kızlar yorucu bir gündü cenazemizi bu gün defnettik... tabi akşama kadar taziye ziyaretleri sürdü çok yorgunum çağanda iki gündür çok mız mız dı kalabalık istemiyor artı bir de az önce doktora götürdum 1 saat hiç susmadı ağladı bizde götürdük ii ki götürmüşüz kulağında iltahap olmuş biraz aldık ilaçlarımızı geldik... sanırım rahatsızlığı sırasında burun tıkanıklığı felan olmuştu bayağı o da kulağa vurdu bir iğne yaptılar şimdi bayağı ii sanki 1 saat önce ortalığı yıka o değildi... bu çocuklar böyle işte saatleri saatlerini tutmuyor... şu son zamanlardaki hayatımıdaki sıkıntılar yoğunluk bezdirdi beni ne olur allahım artık herşey normale dönsünnn:Saruboceq: ekiniz geçmişe bakamadım ama sanırım hastasın çok geçmiş olsun danammmm öpüyorum seni elma şekerim benim.... berfeninide sanırım kulak deldirmeyle ilgili problemi var berfemizde çoookkk geçmiş olsun ilgive desteğiiz için tekrar teşekkürler ii ki varsınız kızlar bir parça burada ferahlıyorum....
iyi geceler kızlrrr
tatarcım bizde ders yaparken çok zorlanıyoruz naz hiç rahat vermiyor
oda defter kalaem istiyor ucu açılmamış kalem veriyorum istemiyor anlıyor cadı
kitap istiyor bıdı bıdı bişiler okuyor
gizoşta öyle demek bunlar hep aynı canım ya büyük çocuklarımızın çekeceği var bunlardan
çok saol caım yaaa evet aynen öyle bir türlü toparlayamadı kuzum ama bu sefer geçecek inşallah teyzesi nazar oldu kuzuma nazar 1 yaşına kadar bir şişe antibiyotik kullanmıştık oda yarısıı kıyamam kuzumun 1 ay içide ki üçüncü antibiyotiği doğru düzgün bir ilaç yazmıyorlarki senide kuzunuda öpüyorum ikinizde ii siniz umarım...:1hug:mavice hoşgeldin tatlım.yavrum bir düzelemedi çağan ım.hastalık bir başladımmı kolay iyileşilmiyor.acil şifalar diliyorum.ilaçlar en kısa zamanda faydasını gösterir inşallah
saolsın canım sizler dostlar saolsun eşimin babannesi ama çok farklıydı benim için annanemi görürdüm onda hep eski toprak tı... son günlerde çok acıları ağrıları vardı bayağıda yaşlıydı ağrıları acıları sona erdi belki ama ölümü yüzü soğuk insanın kolunu kanadını kırıyor... senin gizoş hiç rahat vermiyormuş galiba çok öpüyorum senide yavrunuda... :1hug:slm canım başınız saolsun kim vefat etti ben kacırmışım üzgünüm canım
alah rahmet eylesin öyle öülm acı soguk boşluk bende hem annmi hemde ananemi yaybetmiştim heleki annem 39 yaşındaydı :çok üzgünüm:saolsın canım sizler dostlar saolsun eşimin babannesi ama çok farklıydı benim için annanemi görürdüm onda hep eski toprak tı... son günlerde çok acıları ağrıları vardı bayağıda yaşlıydı ağrıları acıları sona erdi belki ama ölümü yüzü soğuk insanın kolunu kanadını kırıyor... senin gizoş hiç rahat vermiyormuş galiba çok öpüyorum senide yavrunuda... :1hug:
ahh kıyamam ben sana aneciği çok gençmiş öyle ölüm çok soğuk rabbim yatıkları yerde utandırmasın mekanları cennet kabirleri nur olsu inşallahhh... kendine ve kuzuna ii bak çok yorgunum yatıcam hadi ii gecelr canımmmalah rahmet eylesin öyle öülm acı soguk boşluk bende hem annmi hemde ananemi yaybetmiştim heleki annem 39 yaşındaydı :çok üzgünüm:
cok üzücü gercekten tekrar başınsaolsun mekanları cennet olsun:Saruboceq::Saruboceq:
gizoşum milli felaket ünvanını aldı vala yakınlarım öyle diyor cok hareketli cok yaramaz olduu alahtan gece uykuları düzeldi buarada kızlar 1 yaşını gecmiş beişleri gunde kac kez uyutuyonuzz ben bazen 1 geneldede 2 kez uyuyor bugun 1 kez uyudu felegi şaştı gece uykusuna kadar
herkeze iyi gecelerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?