Bebeklerimiz ve Biz

ii akşamlar herkese..site ne kadar ağır yine yaa..
kazen bu hafta düzelicek demiş ama hayırlısı bakalım..

slm bayanlar gelemiyom artık yaaaaaaa
nasılsınız bebişler nasıl gizoşun biracık burnuakıyor ama hızı devam yaramazlıklara
düşüyor kalkıyor hiç yılmıyor ya peşinde koşmaktan helak oldum
yetişemiyom heryere ya oglanında sınavarı var gizemde bırakmıyor kapıyı kapıyoz acıyor artık cadı aglıyor onuda alalım diye babasıda zapdedemiyor
valla beim kızı alan yandı özümcümün kulagı cınlasınnnnnnnn

iyi geceler kızlrrr
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum
biraz daha iyiyim allaha şükür
canım hiç birşey istemiyor karnım aç ama açımm
mutfağa giriyom çıkıyom canım bişi çekmiyorr

mevcancım berfenin kulağı nasıl oldu
bende ezginin kulaklarını erken deldirmiştim şişmişti iltap olmuştu
mecburen küpelerini çıkarmıştım ve biri kapandı bayramda yeniden tek kulağını deldirdim
nazında aklı ersin kulağını o zman deldiririm ufakken zor oluyor illaki giysilerini çıkarırken takılıyor
geçmiş olsun berfemizee

tatarcım bizde ders yaparken çok zorlanıyoruz naz hiç rahat vermiyor
oda defter kalaem istiyor ucu açılmamış kalem veriyorum istemiyor anlıyor cadı
kitap istiyor bıdı bıdı bişiler okuyor
gizoşta öyle demek bunlar hep aynı canım ya büyük çocuklarımızın çekeceği var bunlardan

ii geceler kızlar yorucu bir gündü cenazemizi bu gün defnettik... tabi akşama kadar taziye ziyaretleri sürdü çok yorgunum çağanda iki gündür çok mız mız dı kalabalık istemiyor artı bir de az önce doktora götürdum 1 saat hiç susmadı ağladı bizde götürdük ii ki götürmüşüz kulağında iltahap olmuş biraz aldık ilaçlarımızı geldik... sanırım rahatsızlığı sırasında burun tıkanıklığı felan olmuştu bayağı o da kulağa vurdu bir iğne yaptılar şimdi bayağı ii sanki 1 saat önce ortalığı yıka o değildi... bu çocuklar böyle işte saatleri saatlerini tutmuyor... şu son zamanlardaki hayatımıdaki sıkıntılar yoğunluk bezdirdi beni ne olur allahım artık herşey normale dönsünnn:Saruboceq: ekiniz geçmişe bakamadım ama sanırım hastasın çok geçmiş olsun danammmm öpüyorum seni elma şekerim benim.... berfeninide sanırım kulak deldirmeyle ilgili problemi var berfemizde çoookkk geçmiş olsun ilgive desteğiiz için tekrar teşekkürler ii ki varsınız kızlar bir parça burada ferahlıyorum....

mavice hoşgeldin tatlım.yavrum bir düzelemedi çağan ım.hastalık bir başladımmı kolay iyileşilmiyor.acil şifalar diliyorum.ilaçlar en kısa zamanda faydasını gösterir inşallah

slm canım başınız saolsun kim vefat etti ben kacırmışım üzgünüm canım

nbr canım görüşemiyoz artık ay sorma cadım cok fena oldu her istedigi olsun istiyor yapmayıncada kıyametti koparıyor
ne defter kaldı ne kitap veriyom boş derfter takmış berkayınkilere onları istiyor cadı ya herşeyden anlar oldular

mavice hoşgeldin tatlım.yavrum bir düzelemedi çağan ım.hastalık bir başladımmı kolay iyileşilmiyor.acil şifalar diliyorum.ilaçlar en kısa zamanda faydasını gösterir inşallah
çok saol caım yaaa evet aynen öyle bir türlü toparlayamadı kuzum ama bu sefer geçecek inşallah teyzesi nazar oldu kuzuma nazar 1 yaşına kadar bir şişe antibiyotik kullanmıştık oda yarısıı kıyamam kuzumun 1 ay içide ki üçüncü antibiyotiği doğru düzgün bir ilaç yazmıyorlarki senide kuzunuda öpüyorum ikinizde ii siniz umarım...:1hug:

slm canım başınız saolsun kim vefat etti ben kacırmışım üzgünüm canım
saolsın canım sizler dostlar saolsun eşimin babannesi ama çok farklıydı benim için annanemi görürdüm onda hep eski toprak tı... son günlerde çok acıları ağrıları vardı bayağıda yaşlıydı ağrıları acıları sona erdi belki ama ölümü yüzü soğuk insanın kolunu kanadını kırıyor... senin gizoş hiç rahat vermiyormuş galiba çok öpüyorum senide yavrunuda... :1hug:

alah rahmet eylesin öyle öülm acı soguk boşluk bende hem annmi hemde ananemi yaybetmiştim heleki annem 39 yaşındaydı :çok üzgünüm:
cok üzücü gercekten tekrar başınsaolsun mekanları cennet olsun:Saruboceq::Saruboceq:

gizoşum milli felaket ünvanını aldı vala yakınlarım öyle diyor cok hareketli cok yaramaz olduu alahtan gece uykuları düzeldi buarada kızlar 1 yaşını gecmiş beişleri gunde kac kez uyutuyonuzz ben bazen 1 geneldede 2 kez uyuyor bugun 1 kez uyudu felegi şaştı gece uykusuna kadar

herkeze iyi gecelerrrrrrrr

ahh kıyamam ben sana aneciği çok gençmiş öyle ölüm çok soğuk rabbim yatıkları yerde utandırmasın mekanları cennet kabirleri nur olsu inşallahhh... kendine ve kuzuna ii bak çok yorgunum yatıcam hadi ii gecelr canımmm

Herkese Günaydın Güzel bir gün diliyorum hepinize..
Dün azıcık ütüm vardı onları yaptım denizimin uykusu gelmişti onu uyutup öyle toplarım dedi masayı çamaşırı..
malumunuz :) bende uyumuşum kuzucumla... sabah kalktığımı hatırlıyorum bir tek...

günayın yelizcim, günaydın kızlarrrr
bende sabah çok zor kalkıyorum yaa
emir bugün 2 saat uğraştı beni kaldırmak için
kşam tembihlemiştim oğlum beni sabahları erken kaldır diye
yetiştiremiyorum geç kalktığımda hiçbişeyi

benim kuzular kahvaltı bekler
öptüm hepinizi gene gelicem

ekinim nasıl oldu acaba, umarım daha iyidir
mirroruda özledik, nasılda belli oluyo yokluğu değil mi kızlar
inşallah bugün uğrayabilir

allah yardımcın olsun tatarım, zor desene gizeme bakmak, peşinden koşmak
cnm bende 2 kere uyutuyorum günde, 1 az gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…