- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.781
saolsın canım sizler dostlar saolsun eşimin babannesi ama çok farklıydı benim için annanemi görürdüm onda hep eski toprak tı... son günlerde çok acıları ağrıları vardı bayağıda yaşlıydı ağrıları acıları sona erdi belki ama ölümü yüzü soğuk insanın kolunu kanadını kırıyor... senin gizoş hiç rahat vermiyormuş galiba çok öpüyorum senide yavrunuda... :1hug:
Günaydin mavilim
ooh ne güzel olmuş benimde evime yakin şirketim ama hiç denk düşmedi..
Saol canim bende öpmüş kadar oldum ruze mi..
Denomda iyi maşallah bende iyiyim...
Akşam erken yattim canim ondan böyleyim herşeye dayanirim ama
uykusuzluğa asla...
günaydın arkadaşlar nasılsınız
kuzucuklar nasıl
kızım artık çişini ve kakasini söylüyor
çok mutluyum bu konuda oğlumda çok erken bezi birakmişti
darsi sizler arkadaşlar
hepinize mutlu günler dilerim
mavilim sen nasılsın cnm, demek dün ruzşişini bol bol görebildin
ankarada soğukmu bugün, zeynebe boğazlı kazak giydirdim şu an çok soğudu bugün hava
saolsın canım sizler dostlar saolsun eşimin babannesi ama çok farklıydı benim için annanemi görürdüm onda hep eski toprak tı... son günlerde çok acıları ağrıları vardı bayağıda yaşlıydı ağrıları acıları sona erdi belki ama ölümü yüzü soğuk insanın kolunu kanadını kırıyor... senin gizoş hiç rahat vermiyormuş galiba çok öpüyorum senide yavrunuda... :1hug:
iyiyim canım allaha şükür....
gördüm canım..nasıl da denk geldi valla....
ankara dün akşamdan beri yağmurlu...
ruzeye mont giydiriyorum ben valla...
ama hiç boğazlı kazak almamıştım..ruzeye göre varmıdır acaba...
kaynanamın evi zaten buz gibi oluyor..güneş almıyor pek fazla..bi sorayım bakayımmmm
evet canım ankaradad var...wenice değil mi...
tv de bayağı reklamları çıkıyor..bende geçen burda bi çocuk mağazası kapanıyor...
çok indirime girmişti..ruzeye 15 ytl ye süper bi mont..13 ytl ye çok güzel atkı şapka takım ve 20 ytl ye makinede yıkanabilen ortopedik yürüme ayakkabısı aldım....
bakakyımkazak da varmı..bi de gideyim bakayım senin dediğin yere canım..ayrıca zeynomda güle güle giysin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?