Bebeklerimiz ve Biz

günaydın herkeslere günaydın

bir bakem dedim ev toparlıyordum sanki3. dünya savaşı çıkmışgibi iki gündürde gelişi güzel toparlayınca...

az sonra yine kalabalığa dalış yapacağız gitsen dert gitmesen olmuyo çağan çok huzursuz oluyor neyse bugün fazla kalmıyacağım zaten 1 saat kadar uğrayıp gelicem...

sizler nasılsınız mavilimmm kıs asker yolumu beklicenn ayy e zor olacak senin ve kuzun için ben 2 yaşımdayken gitmiş babam askere sarılık olmuşum üzüntümden tabi benim yaş daha büyük olduğu için yokluğunu bayağı hissetmişim... hayırlısı ile gidip gelir inşallah canım... dediğin gibi borç vatan borcu namus borcu....

zehracım canım senve kuzunda ii dir inşallah

soytarıcım senide denomuda öpüyorum

berfinsena evet canım aynı koşuturma bendede var ama ekstra dikkat etmem gerekiyor kilo verbilmek için... öpüyorum senide meleğinide

drydennis günaydın canımm seni ve küçüğünüde çok öpüyorummm

uuttuğum varsa hoşgörsün çok öpüyorum canlarım hepinizi

elmaşekerlerim beimmmmmm

zehracım izmiri çok seviyorum ama bu tür konularda çok eksik bir şehir türkiyenin 3. büyük ili pek çok markanın kendi mağazası yok...

wenice nin mesela konyada bile var izmirde yok.. ykm de var oda kısıtlı tabi ama ürünleri güzel... gıcık oluyorum yanlış hatırlamıyorsam bursadada var artık gidebilirsem kasım başı orada giderim... kız kardeşim doğum yapacak onun yanına gideceğim...fırsat bulabilirsem bakarım orada.. mucuksss

slm kızlarrrrrrrr
nasılsınız bakimmmmm herkes iyidir umarım
ben bugün daha iyiyim allahıma şükür
allah kimseyi sağlığından etmesin çok kötü
heleki mide bulantııs felaket hamilelik günlerim aklıma geldi
neyseki bugün iyiyim. yarın günüm var kızlarrrrr ilk bende gün hayırlısıyla başlıyoruz okuldan arkadaşlarla 10 kişiyiz ayda yüz ytl

baksen gizoşa yaramaz .naz sabah 7 gibi kalkıyor canım ablasını okula 12 30 da yolıyorum nazı uyutuyorum 2 bazen 3 sat uyuyor gündüzleri
akşamda saat engeç 9 da uyuyor akşamları rahatım yani gizoşunda uykuus iyi canım gündüzleri benim cadı hayatta 2 kez uyumaz
saol danam iyiiym .sen nasılsın zeyno nasıl
demek zeynoya kazak aldın canım güle güle giysin bizm burdada markalı mağazalar yok malesef anca bursaya gitmeme gerek yada istanbula gittiğimde oradan alıyorum

danam nabıyınn geçmiş olsun oğluşun daha iyi olmuş sevindim
soğuklar başladı hastalıklarda başladı
kızz kardeşin bursann neresinde oturuyordu canım
gelince banada uğrarsın artıkın dimi danam

demek eşin askere gidecek hayırlıısyla gider gelir inşallah canımm
güle güle giysin ruzemiz montunu canım çok uygunmuş fiyatı gerçekten
nasılda yakışırr ruzişee koy kız fotolarıda görelim
iyi günler dicektim. bu editlere noldu yaf. yanlış yazmışım düzeltemiyorum bile. bebişlerinizde iyidir inşallah keyiflerinizde yerindedir.. hasta olan varsa geçmiş olsun.. herkese iyi günlerrrr

sanada iyi günler canım bebişim iyi allah şükür ben rahatsızdım buggün iyiyim allaha şükür
sen nasılsın bebişin nasılll canımm
evet editleri kaldırmışlarrr

ya mavilim inanamıyorum cnm ya demek askere gidecek eşin
allah yardımcınız olsun cnm
asker beklemek zor oluyo , bende nişanlılık dönemimizde beklemiştim eşimi
inşallah sağ sağlim gider gelir eşin de
şimdiden hayırlı teskereler olsun inşallah

drydenis nasılsın cnm, umarım kendini daha iyi hissediyosunur, minik kuzun nasıl

mavicem özlettin kendini yavruumm
koşturma hepimizde var cnm yaa
bi yazıyom, bi yer siliyom işte böleee gidiyo
allahtan k k hızlanmış

mavili eşin askere gidiyormuş. hayırlı teskereler canım.
dream, mavili, mavice, soytarı, jege, ms eda, monpetit, mev*can, semiha, begüm, ekinnaz. unuttuğum varsa özür dilerim şimdiden affola. herkesemerhaba. bebişleri öpüyorum

slm kızlar bayağıdır uğrayamadım umarım herkes iyidir
hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
oğlum ramazan ayının başından beri yürümeye
çalışıyordu artık rahat rahat yürüyor ama
o kadar yaramaz olduki sormayın bir dakika
yerinde durmuyo. erkek çocukları anneye
düşkün olur derler ama bu kadarda olur mu
odadan dışarı çıkmak için
ayağa kalksam feryadı basıyor siyam ikizleri
gibi yapışık yaşıyoruz son bir aydır.

ekinim iyi olmana sevindim cnmmm
nazım nasıl, iştah durumlarında bi gelişme varmı?

saol canım daha iyiyim
naz aynı yemek yemiyor sadece salatalık havuç veriyom eline onları yiyor bugün muzda yedi yemek için zorlamıyorum
sabah tost yaptım ezgiye mama diye nazda istedi nazada yaptım biraz yedi
bunada şükür
zeynonun iştah durumu nasıl canım başladımı yemeye

saolun kızlar..şimdiden geriliyoruz bakalım..askerlik olayı yüzünden...düşğnmek bile istemiyorum ama napalım başak yol yok..
dreamcim makine evde yarın eklerim canım..aslında kaç gündür aklımdaydı ama unuttum hep..sen bak...beğenirsen ve kalmışsa yollarım canım sana merak etme...
etiket fiyatı 64,9 ytl idi...

mavicem ghoşgeldin canım....bizim evde de hep harp var..hiç toplu kalamıyorum..nefret ediyorum dağınıklıktan ama vücudum yorgunluğa yenik düşüyor akşamları...

ekinnazım daha iyiymişsin canım...inşallah iyice toparlanırsın..mide bulantısı da çok kötü ya

dream zeyneb in nasıl iyidir inşallah kızlar bebişim iyiydi ama gece yarım saate bi ağlayarak uyandı neden anlamadım.ne uyudum ne uyanıktım. tıkandı bide burnu. ne gripmiş yakamızı bırakmadı be. beni sormayın.
sizlerde kuzularınzad iyidir inşallah. ekinnaz geçmiş olsun. salgın var herhalde yaa. bugünde hava yağmurlu ve çok soğuk . dondummmmmm

mavice merhaba canım. iyi diyelim iyi olalım. ama yinede beni sormayalım.. mss depresyon ben . kuzun nasıl iyidir inşallah

drydenis ii yiz caım ya ne olsun malum durumumuz belli... kendine ve kuzuna ii bak olurmu..

zehra danası ekin buzağsı çok özledim sizi be yav.... ekin sen bursanın neresindesin inşallah yakınsındır işallah çok isterim seninle görüşmeyi canım yakardeşim nilüferde beş evlerde oturuyor...

herkese kolaylıklar diliyorum ara ara bakacağım biri sizi gözetliyor ona göreeeeeee

ayyyhhhh diyeyimde kendime geleyim accık yaaaaa

kaymaklu ekmek kadayuflarımmmmm şekerparelerim öpüldünüzzzzzzzzz.... ohh be dünya varmışş

slm kızlar nasılsınız..dün çok zor bi gündü benim için..akşam kadar küpesini takmadım sürekli bepanten sürdüm..yatarken ağlata sızlata tekrar kremleyip küpesini taktım..
inanırmısınız elimde kremi görünce hemen kulağını kapatıyordu..çok ağladı kuzum..
üzüntüden dudağımda uçuk çıktı benimde..
neyseki sabaha kadar geçmiş kulağı şu an bi sorun yok..o gün banyo yaptırmıştım..yaramazlık yaptığı için üstünü giydiremiyorum ..sanırım ıslak bırakmışım..neyseki düzeldi...

esinticim ne güzel bebişin erkenden yürümüş..benim kızım çok korkuyor..ellerini bırakıyor ama adım atarken titremeye başlıyor..
mavicem özledik kızz seni..iyi olmana sevindim..
mevilim sen nasılsın ruze nasıl..hayırdır kim gidiyor askere..geçmişe bakmıyorum valla sayfalar açılmıyor diye..
zehram, drycim,ekincim şu an kimler varsa..sizler nasılsınız bakalım...

Berfin cim yazdıkları okuyunca ben yoruldum allah kolaylık versin.
Zehracım Wenice gerçekten çok kaliteli bir giyim mağazası denizinde çoğunlukla ordan alıyorum
alıyoruz( ananesi ve teyzeside)
Sevilcim nasılsın cnm irem nasıl..?
Zeynepcim seninde iyi olmana sevindim cnm bu mali krizde iyi oldu tl ile güne girmen dolar a ve euro ya güven olmaz..
Mavilim yeni haberim oluyor cnm ne zaman gidecek eşin askere..??

günaydın herkeslere günaydın

berfinsena evet canım aynı koşuturma bendede var ama ekstra dikkat etmem gerekiyor kilo verbilmek için... öpüyorum senide meleğinide

canım sanada tünaydın a.s.bugün biraz daha iyisindir inşallah
güzel gözümü benim için öp
ah sorma valla bu kiloları ,dün msn de arkadaşıma 4 yıl önceki resmimi gösterdim
inanmıyor bu afeti devran senmisin çabuk zayıfla diye kızıyor
tabiki o resmimden şuan 25 kilo fazlam var şimdi 77 kiloyum
52 kilo nerde ALLAHım kimsenin sağlığını almasın
hastalık her zararı bırakıyor banada armağanı kilo
bencillik yapmayıpta koşu bandında yürüsem sağolsun eylülsenam hiç birşey zaman bırakmıyor
k.k. ya bile çok kısıtlı uğruyorum hadi bana gel beşibiyerde çay içiyorum karşılıklı
yudumlarız çaylarımızıinşallah sağlıkla kurtulacağız bu kilolardan

mev.can cım çok geçmiş olsun cnm tekrardan biraz bekleseydin keşke takmasaydın hemen
kıyamam yaaa...neyse geçti diyorsun...umarım birdaha tekrarlamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…