- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.801
baksen gizoşa yaramaz .naz sabah 7 gibi kalkıyor canım ablasını okula 12 30 da yolıyorum nazı uyutuyorum 2 bazen 3 sat uyuyor gündüzlerigizoşum milli felaket ünvanını aldı vala yakınlarım öyle diyor cok hareketli cok yaramaz olduu alahtan gece uykuları düzeldi buarada kızlar 1 yaşını gecmiş beişleri gunde kac kez uyutuyonuzz ben bazen 1 geneldede 2 kez uyuyor bugun 1 kez uyudu felegi şaştı gece uykusuna kadar
herkeze iyi gecelerrrrrrrr
saol danam iyiiym .sen nasılsın zeyno nasılgünayın yelizcim, günaydın kızlarrrr
bende sabah çok zor kalkıyorum yaa
emir bugün 2 saat uğraştı beni kaldırmak için
kşam tembihlemiştim oğlum beni sabahları erken kaldır diye
yetiştiremiyorum geç kalktığımda hiçbişeyi
benim kuzular kahvaltı bekler
öptüm hepinizi gene gelicem
ekinim nasıl oldu acaba, umarım daha iyidir
mirroruda özledik, nasılda belli oluyo yokluğu değil mi kızlar
inşallah bugün uğrayabilir
zehracım izmiri çok seviyorum ama bu tür konularda çok eksik bir şehir türkiyenin 3. büyük ili pek çok markanın kendi mağazası yok...
wenice nin mesela konyada bile var izmirde yok.. ykm de var oda kısıtlı tabi ama ürünleri güzel... gıcık oluyorum yanlış hatırlamıyorsam bursadada var artık gidebilirsem kasım başı orada giderim... kız kardeşim doğum yapacak onun yanına gideceğim...fırsat bulabilirsem bakarım orada.. mucuksss
merhaba sevilcim...
istanbul güzel şehirde işte trafiği delirtiyor insanı değilmi..bizim burada öyle oluyor çoğu zaman...
küçük bi kasabada yaşamayı istiyorum bzen...
evet canım eşim askere gidecek..inşallah hayırlısı ile gider ve döner..kaçışı yok..boynumuzun borcu
güle güle giysin ruzemiz montunu canım çok uygunmuş fiyatı gerçektenevet canım ankaradad var...wenice değil mi...
tv de bayağı reklamları çıkıyor..bende geçen burda bi çocuk mağazası kapanıyor...
çok indirime girmişti..ruzeye 15 ytl ye süper bi mont..13 ytl ye çok güzel atkı şapka takım ve 20 ytl ye makinede yıkanabilen ortopedik yürüme ayakkabısı aldım....
bakakyımkazak da varmı..bi de gideyim bakayım senin dediğin yere canım..ayrıca zeynomda güle güle giysin....
iyi günler dicektim. bu editlere noldu yaf. yanlış yazmışım düzeltemiyorum bile. bebişlerinizde iyidir inşallah keyiflerinizde yerindedir.. hasta olan varsa geçmiş olsun.. herkese iyi günlerrrr
ekinim iyi olmana sevindim cnmmm
nazım nasıl, iştah durumlarında bi gelişme varmı?
günaydın herkeslere günaydın
berfinsena evet canım aynı koşuturma bendede var ama ekstra dikkat etmem gerekiyor kilo verbilmek için... öpüyorum senide meleğinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?