- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.821
Berfin cim yazdıkları okuyunca ben yoruldum allah kolaylık versin.
Ne güzel berfin cim eşinin yardımcı olması en azından o yönden şanslısın..3 çocuk gerçekten
çok zor tekrar allah kolaylık versin.. Cnm birde elma sirkesini dene ben kullandım faydasını çok gördüm
hatta görümcem hatta k.pederimde kullandı..by pass dan sonra baya kilo almıştı elma sirkesiyle
1 ayda 12 kilo verdi...( 102 kiloydu onun için çokda hızlı vermedi aslında ilk defa rejim yaptığı için hızlı verdi)...
Tavsiye ederim cnm..mavicede bir ara kullandı ama son durumunu bilmiyorum onu işe yaradımı yaramadımı...???
Berfin cim yazdıkları okuyunca ben yoruldum allah kolaylık versin.
Zehracım Wenice gerçekten çok kaliteli bir giyim mağazası denizinde çoğunlukla ordan alıyorum
alıyoruz( ananesi ve teyzeside)
Sevilcim nasılsın cnm irem nasıl..?
Zeynepcim seninde iyi olmana sevindim cnm bu mali krizde iyi oldu tl ile güne girmen dolar a ve euro ya güven olmaz..
Mavilim yeni haberim oluyor cnm ne zaman gidecek eşin askere..??
Canım ya kıyamam onada sanada
Yapacak birşey yok ama sevilcim
Birtek sen değilsin aynı durumda olan bunu unutma
Evet canım senin ne oldu şirket taşınacaktı..ses yokmu..?? ( aman olmasın inşaallah)
Mü nün gelmesi gerekiyordu ama Zehracım msj atacaktı..cvp gelince muahkkak bizede yazar..
Slm ayşegülcüm oşgeldin nasılsın ali nasıl cnm..?
Benim kuzucum babanesiyle kahve gününde :)
hoşbulduk yelizcim iyiyiz çok şükür alicik de iyi yatırdım şimdi evdeyiz ya canı sıkılıyor camı aç bakıyım diyor balkona çıkmak istiyor ne yapacağız bakalım bu kış evde, sen nasılsın deniz nasıl?
sevilcim sen nasılsın iremcikde büyümüştür...
sevilcim merhaba canım..bu aralar bende acayip özlüyorum kuzumu...
arada bi geliyorlar valla bu duygu selleri...
ayşegülüm hoşgeldin canım..ruzede çok sıkılıyor evde..alıştı yazın hergün gezmeye...
babbannesi de montunu şapkasını giydirip öyle çıkartıyor..biraz hava aldırıp getiriyor...
Evet canım hepsi sıkılıyor evde yazın alıştılar parklarda bahçelerde oynamaya...
Ne yapalım bunada alışacaklar..
Mavilim deme yaaaa 15 ay hemde...canım ya ne yapacaksın peki yalnız kalabilirsin evde yoksa
k.walidenemi taşıncan...Allah yardımcınız olsun cnm..İnşallah eşine güzel bir yer çıkarda
için rahat olur en azından...Allahım şimdiden hayırlısı ile yapıp dönmeyi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?