Bebeklerimiz ve Biz

mev.can canım geçmiş olsun erken değilmiydi valla ben korkuyorum
ablasının kulağını 3 yaşına doğru deldirdim
hiç değilse bazı şeyleri o yaşta azda olsa anlıyor anlatabiliyor
inşallah hemen iyileşir küpeyi taktığın iyi olmuş tamam takarken acır ama
takmadığın zamanda delik tekrar kapanır bu defa tekrar yaptırmak zorunda kalırsın

Ne güzel berfin cim eşinin yardımcı olması en azından o yönden şanslısın..3 çocuk gerçekten
çok zor tekrar allah kolaylık versin.. Cnm birde elma sirkesini dene ben kullandım faydasını çok gördüm
hatta görümcem hatta k.pederimde kullandı..by pass dan sonra baya kilo almıştı elma sirkesiyle
1 ayda 12 kilo verdi...( 102 kiloydu onun için çokda hızlı vermedi aslında ilk defa rejim yaptığı için hızlı verdi)...
Tavsiye ederim cnm..mavicede bir ara kullandı ama son durumunu bilmiyorum onu işe yaradımı yaramadımı...???

eeeeee yardım edecek tabiki kaydirigubbakcemileyapmasında görür o
şaka canım şaka benim dememe gerek yok eğer çok yorgun değilse yardım eder
napayım kayınvalide yokgörümce yok
yıllardır herşeyi kendim yapıyorum
canım elma sirkesine mavice ile beraber başladıkta ben
gibi bencil onuda arada aklıma gelince içer oldum
ama kararlıyım 2 aya kadar biraz vermeliyim
sinirim bozuldu bayram ziyaretlerinde eşimin yanında
aaaaaaaa zeynep hala kilo veremedinmi demeleri
birde artık kendimi dahada çok güzel görmek istiyorum eski günlerdi gibi
ne kadarda güzel olunsa kilo hepsini yok ediyor
sen aerobikmi yaptın yürüyüşmü
en iyisi ben senin sayfana yazayım şimdi
uyarı gelicek bana burası çocukların bölümü diye :roflol:
hem iş yapıyorum hem buradayım becerikli karıyım ama
kendime hayrım yok
işi bitirip duşa girip sonrada fön çekicem saçlarıma

İyi canımcım yaramazlıklara son sürat devam ediyor.
Ben bu aralar kuzumu çok özlüyorum kokusu burnumda tütüyor, yüzü gözümün önünden gitmiyor. Sabahları çok ağlıyor arkamdan camdan bir bakışı var resmen içim parçalanıyor. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

Evet canım senin ne oldu şirket taşınacaktı..ses yokmu..?? ( aman olmasın inşaallah)
Mü nün gelmesi gerekiyordu ama Zehracım msj atacaktı..cvp gelince muahkkak bizede yazar..

Slm ayşegülcüm oşgeldin nasılsın ali nasıl cnm..?

Benim kuzucum babanesiyle kahve gününde :)

hoşbulduk yelizcim iyiyiz çok şükür alicik de iyi yatırdım şimdi evdeyiz ya canı sıkılıyor camı aç bakıyım diyor balkona çıkmak istiyor ne yapacağız bakalım bu kış evde, sen nasılsın deniz nasıl?

sevilcim sen nasılsın iremcikde büyümüştür...

soytarım kocam kocam askere gidecek...muhtemelen şubatta...
bende böyle saf saf geziyorum işte ortalarda...evde bi hüzün hakim...
zor geçecek günler....üstelik 15 ay...bütünlemelere kalmıştı veremedi...iki yıl üstüste kalınca tecili bozuluyormuş...
bizimkide aynı o hesap işte...

mavilim valla bende üzüldüm şimdi azda değil ama sayılı gün geçer çabucak inşallak Allah kolaylık versin sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah en azından yanında kızın olacak birazcık sana teselli olur diye düşünüyorum canım...

sevilcim merhaba canım..bu aralar bende acayip özlüyorum kuzumu...
arada bi geliyorlar valla bu duygu selleri...
ayşegülüm hoşgeldin canım..ruzede çok sıkılıyor evde..alıştı yazın hergün gezmeye...
babbannesi de montunu şapkasını giydirip öyle çıkartıyor..biraz hava aldırıp getiriyor...

Evet canım hepsi sıkılıyor evde yazın alıştılar parklarda bahçelerde oynamaya...
Ne yapalım bunada alışacaklar..

Mavilim deme yaaaa 15 ay hemde...canım ya ne yapacaksın peki yalnız kalabilirsin evde yoksa
k.walidenemi taşıncan...Allah yardımcınız olsun cnm..İnşallah eşine güzel bir yer çıkarda
için rahat olur en azından...Allahım şimdiden hayırlısı ile yapıp dönmeyi nasip etsin...

Yaza kadar askıya alındı hayatım. Çok Şükür
Makinaların taşınması falan baya zaman alıyor. Birde malum kriz...

Büyüdü büyüdü teyzesi bu aralar yürüme çabası içindeyiz tutunarak evi dört dönüyor. Birde şimdi koltuklara tırmanmaya çalışıyor. Çıkamadığındada kızıp bir söylenmesi varki sorma gitsin...

Canım şimdi iyce dillendiler sevgiyi özlemi rahatlıkla anlatmaya başladılar ya ondan böyleyüz düye düşünüyorum. Rabbim bizim gibi tüm annelerin yar ve yardımcısı olsun

herkese selam, ardam bugun onuncu ayına girdi, ama maşesef hasta girdi
dün okuldan gelir gelmez apar topar boluya gittik, ilçede götürdüğümüz dr hiçbirşey anlamıyor,verdiği ilaçlar hiç işe yaramıyordu
berkan faranjit arda da grip olmuş, berkan okuldan mikropları getiriyor hem kendi hastalanıyor hem de ardayı hasta ediyor
allahım bu sene nasıl geçecek bilmiyorum, iyileşsinler ilk işim grip aşısı vurdurmak olacak
çok şükür ikisi bugun biraz daha iyiler, dün gece çok kötüydü arda defalarca kustu, şurupların da faydası olmadı, ama bugun biraz daha iyi,
allahım tüm bebişşleri korusun dün gece sabaha dek dua ettim, rabbim dermanı olan hastalık versin

dedim valla canım...
yok allahtan k.walideye taşınmıyorum...
kendi evimde kalacağım kızımla..annem kardşim falan bana gelecekler...
eşimin çok yakın bi akrabası yarbay...belki bişiler yapar...en azından yakın bi yerler olsa yeter be bacım..
amin canım çok saola.s.

sevilcim öp benim için iremi bizimkide basacak bişey bulursa çıkıveriyordu :))) alem bu sıpalar valla

çokom hoşgeldim canım ardamın 10. ayı kutlu olsun hastalanmış kuzum geçmiş olsun acil şifalar dilerim
benimki kalktı kapatayım rahat vermez herkese iyi akşamlar öpüyorum çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…