Bebeklerimiz ve Biz

Herkese Günaydın Güzel bir gün diliyorum

A.s. Zehracım saolasın..demek yoğunmuş mücüm...Cimcime kızın bırakmadı dün iki lafın belini kıralım
vıdı vıdı vıdı konuştu durdu..öp benim yerime o bülbül gibi şakan dudaklarından :)

Jege baktım resimlere senin baya kısa ben okadar istemiyorum..yakışmış ama güle güle kullan...Derin
de büyümüş maşallah

Zeynepcim benim k.walidemlerde kahve günlerini dışarıda yapıyorlar daha güzel olduğunu söylüyor
hem havada almış oluyorlar..sanada kolaylıklar cnm..

günaydın kızlar....
mutlu güzel bir gün olsun hepimizi için inşallah..
uykusuzum uykusuz...mirmirmirmir
sabaha kadar dört dönüyor ruze...
anlamıyorum ne derdi var....şurup içiriyorum 1-2 saat uyuyor yine aynı..:uhm:
ama ağlamıyor...sadece sürekli dönüyor...kafamçokkarıştı

Benim kokoş kızım kaç zamandır makyaj malzemelerime takmış durumda..
Sabahları ben makyaj yaparken oda banyoda oluyor beni nasıl dikkatli izlemişse
Allık fırçasını istiyor sonrada allığı istiyor...allığın kapağı kilitli ama üstüne sürüyor fırçayı sonrada yüzüne sürüyor.. :)
-Tamammı annecim sende hazırmısın diyorum...Kafasını sallıyor:)
Bu kuzucuklar çok bilmiş gerçekten.

Canım benim günaydın
Ruzeyi huzursuz eden bişeyler varki rahat yatamıyor..!! Gaz veya kakasını yapamama olabilirmi..?
Belki sizin yanınızda rahat yatamıyor..!

Denomda 3-4 gecedir saat 1 den sonra uyanıyor ve bidahada kendi yatağında yatmıyor...mecbur aramıza
alıyorum bu sefer onun tekmelerinden tokatlarından biz uyuyamıyoruz.. :)

kaka değilde gaz diye düşünüyorum canım..yapıyor kakasını hemde tam yatmadan önce...
bizimle yatmıyor üstelik yatağında yatıyor..tam yastığa başımı koyuyorum dönüyor..kalkıyorum biberonunu veriyorum üstünü örtüyorum..tekrar yatıyorum yeniden...
bu kadar olamaz yani...

zaten çocukla uyumak işkence...
yatakta boyuna değil enine yatıyor benim zilli...tekme tokat zaten cabası..demekki bunalrın hepsi aynı...
canım bakıyorum da denom artık iyice tatlılaşmış...
tam kokoş olma yolunda ilerliyor...
anne kız siz süslenir süslenir gezersiniz ilerdekaydirigubbakcemile3

Günaydın kıslar...
Dün kuzumla yemek yiyorduk bir ben yiyorum bir ona veriyorum. Durdu şak diye yanağımdan öptü beni bende dedimki kızım yağlı ağızla öpülmez diye baktı sonrada başladı yanaklarımı okşamaya başladı.
Resmen içimin yağları eridi.
Rabbim isteyen herkeze tattırsın bu duyguları kimsenin kucağını boş bırakmasın. Amin

güaydın sevilcim...
oy kıyamam özlemiş annesini...
ne güzel ne mutlu....
akşamları gidince ruzede beni öpücük yağmuruna tutuyor...sabahları da öpüyor...eriyip bitiyor dimi insan....

mavilim aynen canım bizimkide enine yatıyor.. :)
çok şeker oldu çooook doyamıyorum bende sizler gibi..
Sevilcim ne kadar güzel bir yemek olmuş öyle..öpücükler felan maşallah diyelim...( amin)
Ya bu sıpalar hep sevimli oluyorlar gün geçti ya hepimizinki aynı hemen hemen...
Maşallah bütün kuzucuklara maşallaaaaaaaaaah

kızlar günaydn nasılsınız bu aralar cok fazla giremiyorum ama aklımdasınız hep arda rahatsız biraz ishal oldu ve grippp

kıslar herkese günaydın. maşallah keyifler yerinde. kuzularınızya yatak keyuflerinizi mi anlatıyorsunuz,, bizde dun yanımızlda yatırdık. ama beşiğinde... kendi odasındaki yatağında yatmadı. çok üzerini açtığı için beşiği hemen yanıma aldım. iyi oldu böyle..
mavili, mavice, soytarı, kartalsevil, herkese merhaba, diğer kıslar nerdeler bugün
dream, monpetit, ms eda, jege, mev*can, semiha, begüm. kısllarrrr herkees mutlu günlerrr

slm kızlar
maşallah keyfilerimiz yerinde bugün.bücürükler mutlu olunca bizde pek mutlu oluyoruz dimi ama.

yelizcim denom tam bir kokoş olacak söylemedi deme.berra da ben saçımı taradıktan sonra tarağı alıyor oda kendi saçını tarıyor.hadi kızım gezmeye gideceğiz süslen diyorum hemen eliyle saçını tarıyor.kız işte süse pek düşkünler.

mavili canım eşim askere gidecek sanırım.güle güle gidip geldiğini görürsün inşallah.ruzem uyumuyor sanırım geceleri.berra da öyle bu sıralar.çok güzeluyku düzenimiz vardı ama 2 haftadır geceleri dönerken uyanıyor hepte kıpır kpır engel olamıyorum.çok sinirleniyorum geceleri ama ne yapayım .uykuda hep ağlıyor.

ekinnazım nabersin danam hiç görmüyon beni bu sıralar.demek misafir gelecek en temizi boşver söyleyin dışardan canınızın istediklerini.nazımda iyidir inşallah

mavice bursa ya geleceksin galiba.banada beklerim hayatım.beşevlere yakın sayılmama ama yinede şehir merkezindeyim.

sevil ne güzel dimi kuzucukların sevgisini hissedebilmek.maşallah ireme.

esmacım merhaba.geçmiş olsun

drydeniss slm canım nasılsın.

G Ü N A Y D I NNNNNNNNNNN...... nasılsınız bakalım kızlar ben bugün çok daha ii hissediyorum kendimi..... ardamı rahatsızmış esmacım çok geçmiş olsun ardamıza...
çağanımda bugün çok çok daha ii normale dönmeye başladı kuzum..çok şükür:Saruboceq:..

kocişim yarın günü birlik istanbula gidip gelecek.... uçak yolculukları bei hep germiştir allahtan kısa sürüyorda...:Saruboceq:.

haftasonumuz yoğun biraz çarşı felan çocuklara bişiler alıcaz... kıyamam aşkımında morali bugün biraz daha iyiydi.... yarınki seyahat hernekadar iş içinde olsa iyi gelecek ona hava değişimi olur en azından...a.s.

soytarı sen nasılsınsın canım denomuz da gayet ii sanırım inşallah dahada ii olur...a.s.

esmacım senide kuzunuda çok öpüyorum tekrar geçmiş olsun canım:teselli:

drydennis sen nasılsın bugün daha ii sin inş. senide cerenimide öpüyorummmma.s.

ekinnaz danasıııııı ekledüm kız senüüüüü teeee sapıklık yapacam sanaaaaaaaa öpüyorum şappadanakkk balımmm ii sin değilmi bugünn..Şeniz.

semiha canım inşallah görüşmek kısmet olur.... bende çok isterim görüşmeyi tanışmayı ama bu defa olmasada birdahaki sefere inşallah görüşürüz mayısta gelmiştim enson... benim bir ayağım orada zaten malum kardeş var... bu kez doğum için gittiğim için ortam nasıl olacak kestiremiyorummm inşallah kısmet olur canım yaa:1hug:

başka unuttuğum varsa affola öpüyorum onlarıda güzel bir gün diliyorummmŞeniz

Semihacım merhaba cnm dediğin gibi kız olurda süsü eksik olurmu...sabah ben ne yaparsam deno
aynısını yapıyor saçını tarıyor dişlerini fırçalıyor makyajını yapıyor ayakkabısını giyinim adi adiiii diyor:)
maşallah kuzulara

Mavicem nassın danam seninde oğluşununda iyi olmasına çok sevindim cnm..allah daha iyi etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…