Bebeklerimiz ve Biz

ya kızlar bende sabah griple uyandım.nasıl burnum akıyor boğazlarım şişmiş temizlik yaptım hemen evde daha fazla yatırmadan grip beni.ama temzilk yaoınca açıldım sanki biraz.

Semihacım çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar
kendime güzel bir çorba pişir nane limon veya ıhlamur iç cnm C vitamini al...
Aman dikkat Berra ya geçmesin allah korusun

merhaba kızlar. bugün ortalık durgun
teşekkkür ederim mavice daha iyiyim canım
semihacım geçmiş olsun aman kızına geçmesin
soytarıcım bacım nasılsın deniz in nasıl
hepiniz iyisinizdir inşallah
öpüyorum herkesi hepinize ayrı ayrı birer buket gönderiyorum a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.

kıslar tefalin yogurt yapma makinesini kullanan oldumu cok merak ediyorum arkadaşa alıcam ama işine yarıyıcakmı bilmiyorum ben defneye alıcaktım herkes sacmalama dedi içimde kaldı şimdi kesin almak istiyorum ama alan kullanan varsa bir anlatı versin memmuniyetini bu arada nasılsınız keyifler nasıl bebişler acayip büyüyor ya bizde yaşlanıyoruz kızım cok zilli oldu kakasını söylüyor tuvalete bir gidiyoruz yapmış meyer yapmadan önce nasıl söyleticem bilmiyorum ya

erorlu bir günden herkese merhaba...
moralimiz çok bozuk..eşimin çalıştığı firma 2 aydır mali kriz yaşıyordu..2 aydır eşimde yarım yamalak maaş alıyordu..
bu son krizden sonra şirket batma noktasına geldi ve eleman çıkarmaya başladı..eşimde ne eski nede çok yeni bi eleman..anlıycanız oda topun ağzında..
adam kara kara düşünüyor kış vakti işsiz kalır iş bulamazsam diye..bide bebek..
nolur dua edin herşey yoluna girsin...

semihacım geçmiş olsun canım..
mavice danasıııııı bakıyomda son hız aramıza döndü..özlediydik gız seni..
soytarım sen nasılsın bacum..deniz hanum nasıllar..işler yoğunmu hala...
drydeniss anam şu nickini yazanaca ölüyom valla..sen nasılsın bacım..
neşecim valla yoğurt yapma makinası hakkında bi bilgim yok..
kendim evde hergün taze mayaladığım için bi sorunum olmuyor...

neşeciğim ben izinle fikrimi söyliyeyim bence çok gereksiz bir şey benim bir arkadaşım çağanda doğum hediyesi olarak arzum bebbe serisinin yoğurt yapma mikinesini ni almıştı o hevesle bir kaç kez kullandım şimdi onunkide benimkide raf bekliyor arada tozunu alıyoruz işte.... başlarda heveslenmiştim meyveli yoğurt felan mayalaıyormuş diye öğğkkk çok kötü oluyor tadı yoğurda sonradan eklenince daha ii oluyor meyve... bence arkadaşının daha çok işine yarıyacak bir hediye alsan daha çok hora geçer... yinede sen bilirsin tabi... öpüyorum tatlım....Şeniz

kızlar valla bu sıkıntılı dönemde eşim netin faturasını biraz askıya alıyor..kesilecek diye kızıyorum valla..
moral bulduğum bi siz varsınız valla..nette giderse iyice bunalırım evde..
havalar soğuk artık dışarısıda yok...
yarın berfenin son kontrolü var bi oraya çıkıcaz..boyu kilosu ne alemde bakalım..bıngıldağıda kapandı sayılır..bakalım son olarak ne diyecek doktor...

canım beim seni okadar ii anlıyorum ki benim eşim mobilya atölyesi çalıştırıyor ve inan bana işveren olmaktansa çalışan olmak çok daha kolay insan içine girmeden anlıyamıyor...

geçen yıl ramazan da bazı aksiliklerle başlayan ve bizi neredeyse çökme noktasına getiren bir mali kriz yaşadık... işçilerini çıkarmamak için direndi tabi olan bizim kaç yıllık birikimlerimize oldu çok tabi bu krizin acısı ilerleyen aylarda daha arttı... ama sabrettik ve dua ettik... çocuklarımızı ve yuvamızın rızkını kesme rabbim diye çok dua ettim ağlayarak... çok şükür son üç aydır herşey yoluna girdi... son mali krizde sanırım bizi çok etkilemicek inşallah... dediğim gibi bol bol dua et... ve herşeyin hayırlısıı dile... ama böyle günler için herzaman hazırlıklı olmak en iyisi canım dilerim tüm ailen için hayırlısı olur... öpüyorum tatlımmmŞeniz

Mev.can cım canım allah hakkınızda hayırlısı ne isi onu versin allah utandırmasın cnm
bir erkeğin işsiz kalması çok kötü hem maddi hem manevi..
Umarım herşey yoluna girer..

İşlerim yoğunlaştı şimdilik hoşçakalın..gelirim yine

ay sagolun arkadaşlarım mevcan allah yardımcın olsun inşalllah işler yoluna girer cok zor düşüncesi bile şuan içimi acıttı vallla canım ya inşalllah gönlünüzce olur herşey mavicem sagol sende tatlım haklısın bir kac öyle yorum almıştım işte kolaylık şipşak filan diye düşünüyordum bide dedigim gibi içimde kaldı aldırmadılar ya şimdi kara kara ne alıcagımı tekrarmı düşünücem kızlar ya ikitane bide arka arkaya zilliler dogcak zaman buldular sanki vallla .

arkadaşlar merhaba bugün biraz geç kaldım sitenin yavaşlığı beni mahvetti
nasılsınız hepiniz ,şirincikler nasıllar bakalım ,
teyzeleri eylülsenam nihayet diş etini patlattı
canım benim keyifsiz bugün biraz
annesinin gülü
babamızı bekleyemedik telefonda söyledik nasıl seviniyor
diğer çocuklarımda yaş küçük olunca tam bilinçli değildik
şimdi pür dikkat edip herşeyin tadını çıkarıyoruz
babamız kızına diş hediyesi alıcak gelirken
hepinizi öpüyorum geriye bakamadım korkudan hep eror veriyor

merhaba canım nasılsın hayırlı olsun kuzunun incisi inşallah tez zamanda kolayca çıkarır tüm dişlerini.... evet canım insan ilk çocuklarda daha acemi oluyor.... ama ben çağataydada elimden geldiğice eğitmeye çalışmıştım kendimi el tecrübem yoktu belki ama okuyarak pek çok şey öğrenmiştimmm... öpüyorum seni ve tatlı kuzunu canımmŞeniz

kızlar albüme bişeyler ekliyim dedim ama ikikere eklendi birkac resim onları nasıl silicem cok girip cıkmıyınca zorlanıyor insan nikimin yanındaki resmi nasıl degiştiricem bilmiyorum yardıme dermisiniz allah sıkıntıdaki tüm kulllarına içindede bizlere yardım etsin yaradan cok büyük cok şükür ne günler yaşadık herkesin hayatı ayrı bir hikaye ama arkadaşıma katılıyorum işverendense işci olmak daha kolay .

mevcan üzülme canım rabbim kararlamıştır herşeyi

mavice canım sen su çiçeği aşısını sormuştun yaptırdın mı? birde çağan pütürlü yemek yiyor mu yada neler veriyorsun ona.berra herşeyi çorba kıvamında istiyor pütürlü olanları hemen çıkarıyor.çok üzülüyorum ve sinirleniyorum bu duruma.ne yapıcam şaşırdım.

Gözün aydın hayatım. Şimdi hızla diğerleride gelir artık.
Bizde iyiyiz iremde son sürat yaramazlıklara devam ediyor.

Semihacım sanada çok geçmiş olsun. Bol bol vitamin alıp püskürtmeye çalış. İnşallah kuzuna bulaşmaz. Hadi biz neysede onlar hasta olunca resmen 1 ay geri atıyorlar. Tez zamanda acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…