Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar nasılsınız bugun guzel haberlerle baglanıyorum
bırıncısı esım geldı yanımda artık evımızede yerlestık evımdeyım suan

bıde oglumun dışlerı çıktı 15 gunde 4 tane dışı patladı dıgerlerıde yolda:teytey:

tekrardan merhaba dicem ama e bu böle ya tık yok t&s kılıç merhaba canım gözünaydı tatlım çok sevindim düzenizi kurmanıza allah ayırmasın canım... oğluşununda incileri hayırlı olsun tatlım diğerlerinide kolaylıkla patlatır inşallahhh...a.s

merhaba dry dennis im evet canım topiğin durumu vahim yerlerde sürünüyor topiğmizin bazı üyeleri öncü bazıları artçı öncüler olmayınca artçılarda uğramıyor... öpüyorum seni balım mutlu kal..

semihacım çok geçmiş olsun canım yavruna yaaa... kıyamam ay nedir bu ya tüm bebişler çocuklar hasta çok geçmiş olsun acil şifalar kuzuna canımmm öpüyorumm

merhaba dry dennis im evet canım topiğin durumu vahim yerlerde sürünüyor topiğmizin bazı üyeleri öncü bazıları artçı öncüler olmayınca artçılarda uğramıyor... öpüyorum seni balım mutlu kal..

semihacım çok geçmiş olsun canım yavruna yaaa... kıyamam ay nedir bu ya tüm bebişler çocuklar hasta çok geçmiş olsun acil şifalar kuzuna canımmm öpüyorumm

ortadoğu ve balkanların en süper annelerine vede bebeklerine selamlara.s.
cumanız hayırlı olsun çok yoğunum vede hastayım sizlere bir selam çakayım dedim.umarım herşey yolundadır,
sevgilerimle...Şeniz

selaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm

müüüüümmmm hoşgeldin yevrüşüm nettin bakalım yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat, kumar oynadınmı delü garuuu :)))

sibelcim hoşgeldin gözün aydın çok sevindim, çınarda yaşına girmiş maaşallah dişlerde çıkmış Allah uzun ömürler versin yavruna,

bütün bebeler benim oğlandan önce dişlendi yahuu bide abisi olacak çoğunun tembel tenekem...

mavice nasılsın şekerim?

başka kim var göremiyorum kusura bakmayın hepinize selamm,

ayrıcana foto yorumlarına teşekkürler ederim canlarım...

ayşegülüm hoşbulduk canım kumar oynadım 30 ytl kaybettim
baktım benim şansım yok vazgeçtim oynamaktakaydirigubbakcemile3
bol bol alışveriş yaptım gelirkene ..
spora gittim sauna keyfi yaptım 4 gün ve incelip geldim danamnaniknanik
nan Ali nin halamı dişi yok hani bi dene geldiydi ben mi yanlış hatrlıyorum:uhm:

müü danam hoşgeldin tatlım ya yokluğun hissedildi.demek inceldin hee.

sibelcim eşin gelmiş gözün aydın.çınarın yeni yaşı ve incileri hayırlı olsun.

mavicem sağol canım benim.çocuklar perişan böyle havalarda.

yelizcim nasılsın tatlım.

ayşegül merhaba canım sanada.

yevrüümm ince garuu resim çekünde koy bakam bi :)))
alışverüş canavarı yevrüm 2 tane beyazladı 1 aydır birinin minicik ucu bu sabah çıkmış hala gelemediler anlayacağın yanlış hatırlamıyorsun şeker hatunum...

Zeynepcim kime geçircez bacim :):):):)))))))))))))))))))))))))(mesajina bak anlarsin)
sorma bacim sorma benim kizda tuvalet masasina çikip parfümleri boynuna sürüyor..kis olcakda süsü sevmicek hee :):):)
semihacim çok ama çok geçmiş olsun kizina umarim en kisa zamanda geçer cnm

Semikacim ve ayşegülcüm bizler iyiyiz çok şükür
kokoş kizimla uğraşiyoruz :)))))))))
bir yaramazlik yok allahima binlerce şükür olsun...

Mücüm yevrüm sen zaten çok ince bir hatunsun hem düşünce olarak hem fizik olarak... özledim valla yerin belli oldu

canlarım ben markete gidiyorum biraz lışveriş yapayımda rahatlayayım.hem yürüyüş olmuş olur.akşama annemler gelecekler berra yı görmeye.onlar için ufak tefek hazırlık yapayım.döndüğümde görüşürük.öpüldünüz

selammmmm.
hastaneden geldik..
kuzumun boyu 75 cm kilosuda 9,600 nasıl sizce..
doktorum gelişimini ve beslenme tablomu çok beğendi...1 yaşında tekrar bi kontrol sonrası yok...

site çok yavaş.bide bizim bilgisayar virüslü sürekli kapanıp duruyor..ne geçmişe bakabiliyorum nede bebişlerin resimlerine..
şu an topicte kimler varsa kocaman öpücüklerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…