Bebeklerimiz ve Biz

herkese günaydınnnnn...... hepiize güzel bir gün diliyorum hayırlı cumalar güzel sohbetlerrrrr:lepi:

Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum
Cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun...
Arkadaşım dualarım seninle

günaydın kızlarrrrrrr

hepinize hayırlı cumalar diliyorum
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh

site error vermeye başladı yine ya

günaydın güzel anneler nasılsınz bakalım biz iyiyzde dün gece arda cok zor uyudu
hepimize hayırlı ve huzurlu bir cuma günü geciiiz insallahh

tekrar merhaba yahu bu gün pek bir ağırsınız bir sayfa bilem atamamışsınız soytarım bakıyor yanlız savaşçı gibisin gelen gidiyor sen nasılsın canım deno cadımız nasıl bu arada belirtmeden geçemicem sevdiğim çok ii pozitif bir elektriği olan bir arkadaşım müü dilerim sıkıntısı neyse tez zamanda olumlu yönde hallolur canım yokluğu çok belli...:çok üzgünüm:

herkese selam, kaç gündür pc im bozuktu, zaten site de kapalıydı, anca fırsat bulup size ulaşabildim

herkese hayırlı cumalar diliyorum, ardamın dün kontrolü vardı, boyumuz 74 cm, boyu uzun dedi dr. bir yaş çocuğu 75 cm oluyormuş
yalnız kilomuz 10 kg, o biraz az dedi boyuna göre, bir vitamin verdi, hem iştah açarmış, umarım işe yarar, ardam pek iştahlı bebek değil çünkü

herkese selam olsun, tüm bebişleri ve tatlı annişleri öpüyorum

iyiyiz mavicecim kızımla konuştum bıcı bıcı bişeyler anlatıyor baba diyor bana :)
Mücüm içinde bol bol dua edelim arkadaşlar şuanda ihtiyacı var eminim
allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin o bilinçli bir kadın ne yapacağını iyi bilir...
yeri gerçektenn çok belli

Semihacım sevilcim ayşegülcüm merhabalar kızlar

Çokocum sanada merhaba...Maşallah arda ya basketboll cu yaparsın şekerim sende
kilosu içinde üzülme cnm sonuçda kaç zamandır hasta almaması çok normal
umarım şurup iyi gelir cnm...

cnm ne guzel işte kilosuda iyi sadece boyu uzun oldugu için zayif görunuyolar bizim oglanin 9 9.5 aylik filendi boyu 74 kilosuda 8 kiloya yakindi dr göturdumkilosu iyi boyu uzun oldugu için zayif duruyor dedi.1 yas kontrolunde boyu 80 cm geldi zorla ölçtu ama dr 1 2 cm yukari olabilir dedi.birak boylari uzun olsun kilosuda iyi ardacigin annesi

slm kızlar
çocuklardan fırsat bulup açamıyorum pc yi
emiri okula gönderdim
zeynebi uyuttum, çorbasını yapıyorum bi yandan, ev topluyorum bi yandan
arkadaşlar oturmaya çağırdı
bide oraya hazırlanıyorum
düşünün artık telaşımı

çokom gayet iyi cnm boyu , kilosu da çok az değil ama hayatım sorun etme
artık hareketlendiler, yediklerini yakıyo sıpalar
sağlıkları yerinde olsun da tontiş olmasınlar varsın

soytarım, mavicem, semihacım,alis mother, t s kılıç sizler nasılsınız kızlar
hayırlı cumalar olsun hepimize
bebişlerden son dakka haberleri nae durumda

Sagol dream aynen bendede bi telaş aldi gitti efeyi uyuttum çorba bi yandan oluyor bugun söylemesi ayip dogum gunum hazirlik su bu yemek derken yorucu bi gun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…