Bebeklerimiz ve Biz

ii akşamlar kıslarrrr kuzucuklarımla yalnızız bu akşam yarım saate kadar gelir aşkım işleri yoğun çok şükür mesai yapıyor....

sizler ne yapıyorsunuzzzz

biz iyiyiz mavicem kuzucum uyudu 9 da ben de takılıyorum nette

aman aman iş olsun cnm ya korkuyorum bu kriz haberlerinden dolar aldı başını gidiyor...
insanların yarınlarından endişe duyuyor

ii akşamlar soytarıcım t&s kılıcım kıs az önce ben yazdımya

evet yelizcimgeçen yıl bu zamanlar bizim durumumuzda feciydi eşim atölye çalıştırıyor iş yaptıkları mağaza sahibi yüzü koyu bırakınca kaldıydık dımdızlak ortada ama ii bir ders oldu bu eşime iş hayatında babana bile güvenmicen normalde bu mevsimde işleri çok azalır ama rabbime hamdolsun geçen kışın yıkıntılarını daha yei üstümüzden atmışken yardım etti kulunada tam toparlanmışken dibe vurmadık allah herkesin yardımcısı olsun zor zamanlar bekliyor hepimizi:Saruboceq:

iyi geceler kızlar
zeynep dün gece çok huysuzlandı, gece hep ağlamaklıydı, bi baktım ki ateşi var, şurup verdim, üstünü çıkardım, düştü ateşi, ama öğlenden sonra tekrar yükselince dr a götürdüm, dişten dedi
4 azı dişi aynı anda geliyo kızlar yaaa
3 ü uç vermiş, biri henüz patlamamış
çok keyifsiz ama kuzum

sizler nasılsınız
bebişler nasıl

slm kızlar
zehracım demek zeynepte hasta.geçmiş olsun canım.berra nında bugün ateşi bir iniyor bir çıkıyor ve berra katiyen atşini ölçtürmüyor allahtan çok çıkmadı ateşide şuruplarla dengeledim.akşam üzeride ishal başladı.yarın olmazsa doktora götüreceğim.zeynep e doktoru mu diştendir dedi.hiç bir doktor ateşi ve ishali için dişi sebep göstermiyor.sizinki neden böyle dediki şurup yazdı mı peki canım.

merhaba kızlar,

KK, ya iki gün uğramadım yerinde yeller esiyor, nasılsınız keyifler nasıl en önemlisi tüm kuzular iyidir inşallah. Bizler iyiyiz şükürler olsun, asya'nın dişleri çıkıyor gece uyutmuyor, gündüzde enerji full.

zehra geçmiş olsun cnm, asya'da dün gece belki 10 kere uyanmıştır. Üst öndişleri geliyor sanırım ondan. Mızmız ağlayarak uyanıyor, sallayınca ya da emince uyuyor.

edacım ben çamaşır sodası katıyorum o çıkartıyo benimkileri gerçi benim kızım meyve yemiyo ama yemek lekelerini çıkarıyo yani:teselli:

semiha size de geçmiş olsun, asya'nın bundan önceki dişi patlarken ateşlendikten sonra ishalde olmuştu ben dişten diye düşündüm dr.u aramamıştım.

semiha size de geçmiş olsun, asya'nın bundan önceki dişi patlarken ateşlendikten sonra ishalde olmuştu ben dişten diye düşündüm dr.u aramamıştım.

sağol edacım bende bu sefer azı dişlerinden şüpheleniyorum aslında.halk arasında yaygın bu ateş ve ishalin dişten kaynaklandığı ve çoğu zamanda doğru çıkıyor ama bunu doktorlar kabul etmiyor nedense.

cnm ya berra da hasta demek
sizede çok geçmiş olsun
evet cnm ya dr boğazına falan baktı, sonra hemen dişten dedi, boğazlarında bişey yokmuş

gecmişolsun valla gizem code cokzor cıkardı 6 tane birden maf oluyor cocuklar ya
heleki mızmızlıgı yokmu ne yapcagımı şaşırıyor insan agrı kesicini ihmal etme

kadisim tanımadınmı beni kız ben tatarkızı :) nbr dedim görmedin sanırım nasılsın kızın nasılllllll

tanımammı kız seni iyiyim canımmm sen nasılsın gizem nasıl iyimi büyüdümü cadı kızın kızlar nerdeler yaa kimse gelmiyooo tatarım buraya yaaa

kızımda iyi yatıyo şuanda teyzesiii kız tatar şükür bugünleride gördük karnımızdayken azmı konuşurduk gebelik bölümünde doktora gittik geldik bebeğimizi gördük derken 1 yaşına girdiler eskidik bizzz artık

iyi geceler çoğunuzun kuzuları hasta geçmiş olsun yağızında tam 8 dişi aynı anda geldi yazın yavrum yerinden kalkamadı aylardır taşların üstünde yatıyordu yanakları dayayıp zavallılar ne acılar çekiyorlar birde çıkmaları uzun sürüyor bu azı ve köpek dişlerinin.. yazdan bu yana hala uğraştırıyor.. hepinizin bebişlerine acil şifalar hepsini kocaman öpüyorum sizide tabi çokta özledim ayrıca sizleri.. saatlerce sizlerle yazışmayı ama giremiyorum bu topiğe iişte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…