- Konu Sahibi DreamLover
-
- #6.141
iyi geceler kızlar
zeynep dün gece çok huysuzlandı, gece hep ağlamaklıydı, bi baktım ki ateşi var, şurup verdim, üstünü çıkardım, düştü ateşi, ama öğlenden sonra tekrar yükselince dr a götürdüm, dişten dedi
4 azı dişi aynı anda geliyo kızlar yaaa
3 ü uç vermiş, biri henüz patlamamış
çok keyifsiz ama kuzum
sizler nasılsınız
bebişler nasıl
semiha size de geçmiş olsun, asya'nın bundan önceki dişi patlarken ateşlendikten sonra ishalde olmuştu ben dişten diye düşündüm dr.u aramamıştım.
slm kızlar
zehracım demek zeynepte hasta.geçmiş olsun canım.berra nında bugün ateşi bir iniyor bir çıkıyor ve berra katiyen atşini ölçtürmüyor allahtan çok çıkmadı ateşide şuruplarla dengeledim.akşam üzeride ishal başladı.yarın olmazsa doktora götüreceğim.zeynep e doktoru mu diştendir dedi.hiç bir doktor ateşi ve ishali için dişi sebep göstermiyor.sizinki neden böyle dediki şurup yazdı mı peki canım.
gecmişolsun valla gizem code cokzor cıkardı 6 tane birden maf oluyor cocuklar yaiyi geceler kızlar
zeynep dün gece çok huysuzlandı, gece hep ağlamaklıydı, bi baktım ki ateşi var, şurup verdim, üstünü çıkardım, düştü ateşi, ama öğlenden sonra tekrar yükselince dr a götürdüm, dişten dedi
4 azı dişi aynı anda geliyo kızlar yaaa
3 ü uç vermiş, biri henüz patlamamış
çok keyifsiz ama kuzum
sizler nasılsınız
bebişler nasıl
zehracım kızın nasıl yürüyomu bariii
kadisim tanımadınmı beni kız ben tatarkızı :) nbr dedim görmedin sanırım nasılsın kızın nasılllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?