Bebeklerimiz ve Biz

ya kilit konusuna gelecek olursak ewet yeliz hangi birini kitleyecegiz
bi de maliyetide fazla
tanesi 8 lira gibi ortalama
ee komidinler şifonyerler mutfak manyo of oofff

ya pardon kızlar sayfa daproblem war sanırım
küüçük göstermiyo
neyse buyuk buyuk bakın
kızım uyandı cıkıyorum
opuyorum sizleri

tenzile,sibel ve ayşegülcüm sağolun bizde iyiyiz.sabah biraz ateşi vardı am şimdi iyiyiz şükür.

tenzile puzzle süper görünüyor.
maviliyide hatırladım mavice sen söyleyince...

bunu gördüm canım zaten 1000 parça olan
daha küçüğünü almıştınız derinin odası ve salon için onları sordum tabi bunun yanında onlar çerez gibi gelir :)

bende çok düşündüm kilit araştırdım dediğin gibi baya mailiyetli birsürü çekmece dolap var..
küçükken kağıt bandlar ile bandlıyordum ki o zaman bile tırnak takıp çıkarıyordu şimdi o bandları yalayıp yutar...en kötüsü deterjan olan dolaplar ve alet olan çekmeceler ve iççamaşırları :) kafamıza takıp geziyoruz biz :)
geçenlerde alet olan çekmeceden çekici almış tam kapıya indirecekken yakaladım...

selam arkadaşlar a.s.,nasılsınız görüşmeyeli ,bebişler nasıl inşallah :Saruboceq:hepiniz çok iyisinizdir ,ben iyi değilim kızlarım hastaydı.) :çok üzgünüm:mekseliynaya doktor 3 gün rapor verdi okula gitmiyor ,eylülsena aşısı yapılınca hastalandı ,üstüne bide dişleri patlatıyor.) dünden beri iyiler ALLAH a şükür :Saruboceq:,k.k da olmayınca iyice bunaldım sizleri özledim ,sizler olmadan olmuyor inşallah bi daha bu kadar ayrı kalmayız kaydirigubbakcemile5,bi bakıp çıkayım dedim işlerim var çok yoğunum sabah 7 den beri koşuşturuyorum ,daha sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum Şeniz......

Berfinsena merhaba cnm çok çok geçmiş olsun acil şifalar..
Deniz de aşıdan sonra ufak bir burun akıntısı yaşadı ama normalmiş merak etme..
bide sizin üstüne diş gelince tuz biber oldu iyice vucüt direnci düştü tabi..
çok geçmiş olsun tekrar tekrar.

Kolaylıklar..

kızlar iyi aksamlar nasılsınz beffinsenacım canım gecmis olsunnn
soytarı tatlım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…