Bebeklerimiz ve Biz

dream cim merhaba cnm allah kolaylık versin şekerim..

Sibelcim seninde doğumgünün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara eşinle ve oğlunla nice yaşlara

NE yapsın canım iyi çok şükür bir yaramazlık yok
2 haftadır gündüzleri bez olayımız kalktı onunla uğraşıyoruz zorlu bir süreç
bazen altına kaçırdığı olur felan birazda öksürüğü var bu aralar çok değil ama
He bide bana anneden çnce bebesim diyor :) beni taklit ediyor :)

sağolun kızlar çok teşekkürler, pek kilo takıntım yoktur aslında benim, tek sorun ettiğim iştahsızlığı
abisi hiç böyle değilid, ne verirsem yerdi, arda çok seçici olacak galiba
sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil

sibel doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara

yelizim bez derdinden kurtuluyırsunuz artık ne güzel, maşallah denoyaa

dünürüm napin, unuttun laa beni, heç arayıp sorduğun yokk

çokom seni hiç unuturmuyum ahretliğim benimmmmmm:1hug::asigim:
gözümün nuru:icecream:
esas sen unuttun gelinini benikaydirigubbakcemilesenağlama
kızım biz kız tarafıyıznaniknanik
sizin daha çok aramanız gerekir benüm bildiğim

kızlar ben kaçar
akşama görüşürüz
arkadaşa gidiyorum:lepi:

selam kızlar
soytarı, dream, çokooom hemişim, semiha,
sibel doğum günü kutlu olsun nice yaşlara canım en azından bizden gençsin yaşlanıyorum deme şekerim :)))

selam kızlarrrrrrrrrrr

sibelcim doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu sağlıklı senelere

sabah arkadaşım gelldi kahvaltıya az önce gitti ev savaş alanı 2 çocuk ne hala getirdiler evei
naz hanım maşallah birini gördümü dahada kuduruyor
evleri toplamadan bi bakim dedim

hoşbuldum ayşegülcüm benim danam erkeği aratmıyor sağolsun
sandalye tepelerinde hiç korkuus yok sıpanın

ekin danası nabıyınnnnnnnn özledim gızz senü danaaaa aferin naza laf aramızda ben çağanın 5 / 6 ay sonrasını düşünemiyorum kısım ecde girmedik delik dökmedik yer bırakmıyor çekmece ve dolap manyağı yaw şu an kendi dolaplarını boşaltmakla meşgul beyim birde dadanmış bu ara mutfak dolabını açıp ne kadar tencere kapağı ve plastik kap varsa yerde akşama kadar iflahımı kesiyor az sonra günün 2. süpürgesini tututcam... aman sağlıklı olsunlarda varsın canımıza okusunlar-tatlicadiarzu-

iyiyim bebeğümm nabıyımmmmmm
sözde ev toplıycam heryer oyuncak bi takıldım kaldım burda
naz hanımda bu aralar mutfak çekmecelerine dadandı kepçe kaşık ne varsa istiyor yemek yapıcak danam dediğin gibi napalım sağlıklı olsunlarda elbet bu günlerde geçecek yani
sen neler yapıyorsun canım oğluşların nasıll

ah mavicem hepsi aynı bu sıpaların çekmece dolap bırakmıyor indirmek çeşit çeşit oyuncakları var gidip tencere tavayla oynuyor hepimizin ev hali aynı sanırım :)))

hoşgeldin zeynepcim yaramazlar dağıtıyorlar bide oğlun olsa kızlar daha uslu diyorlar

herkese hayırlı cumlar..hastalıklarla boğuşarak yeni bi güne yine merhaba dedik..bugün günüm vardı oraya bile gidemedim..ben halen kötüyüm ama kuzum biraz daha iyi..onun iyi olması benide iyileştiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…