Bebeklerimiz ve Biz

meehaba Yeliz'cim nasılsın, deniz nasıl neler yapıyorsunuz

Bizler iyiyiz, yaramazlık tam gaz devam, artık saldım çayıra oturuyoruz anne kız bütün gün, o uyduğunda biraz toparlayıp, birde yemek yapıyorum şükür. Öğlen uykusunu biraz fazla uyudu Asya hanım, daha yeni yeni esnemeye başladı. Yorum için teşekkür ederim, deneyeceğim canım,

aaa konuyu okuyanlarda altta yazıyor, yeni gördüm. Anaaaa yeşil yanıyordu şimdi direk altta yazıyor,

Biz de iyiyiz eda cım çok şükür iş güç uğraşıyoruz
Deniz hanımda çok şükür iyi bir yaramazlık yok..

Dene canım memnun kalacaksın..

slm kızlar
bugün giremedim bir türlü.
işlerim bitmedi ki.gündüzleri berra yı bir kez uyutmayı denedim bugün bakalım gece nasıl uyuyacak.
iki defa uyutuyordum ben son zamanlarda gece uyumaz oldu.geceyi gündüze döndürdü sanırım.
sizler iyisiniz okudumda.

sibelcim doğum günün kutlu olsun.

ii akşamlar fıstıklarım nasılsınız bakalım biz yine oğullarımla yalnızız babamız mesai yapıyor... aşkım benim kıyamam ona bennn.... neyse bu kadar aşk böcüklüğü yeter sizler asılsınız mevcanım sen nasılsın canım tatarım şükür görüştürene demek gizoşla oğluş canına okuyor ha bende şu anda çağan beyin mouse ye saldırılarını savuşturuyorum....yasakkelime

Nice mutlu yıllara sibelcim...

Selam kızlar....
Malum bugün cuma süt iznim vardı 1 de geldim eve kuzumla 3'e kadar oynaştık sonra yattık koyniş koynişe bir uyandıkkı saat 6 olmuş.
Buraya kadar herşey güzeldi ama bir ağlamadır tutturdu burnu ve gözleri akıyor sanırım grip oluyor. Of ya daha yeni iyileşmişti. Şimdi 15 gün sürer yine...

ii akşamlar sevilcim oyyy kıyamam inşallah grip değildir ay nedir bu ya bu yıl çocukların çektiği meret nasılda bir mikropsa kolay kolay geçmiyor ya... acil şifalar canım meleğine bol bol c vitamini vermeye çalış vücut direnci artsın bari..:teselli:

ekin buzağsı şincik buradaydın nireye kayboldun cadııııııııııııııı...

herkeslerde burada ama kimse tek kalem yazmıyor niyeyse
:dilcikar:

hıhhhh küstüm gidiyorum bende aman alın topik sizin olsun :dilcikar:

aslında gitmezdimde kaynoş hanım çaya çağırdı kocişte yok gideyim barim beleş çayyyyy:jeyyar:

geçmiş olsun canım oh analı kız keyif yaptınız demek canım

ekin buzağsı şincik buradaydın nireye kayboldun cadııııııııııııııı...

herkeslerde burada ama kimse tek kalem yazmıyor niyeyse
:dilcikar:

ne diyon danamm geldüm işteeeeeeeeeeee
nazımı uyutucam şimdik sonrada arkadaşa kayfe içmeye gidicem öptüm canımcım senüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bende mi sorun vardı kaç gündür giremiyordum siteye
zaten vakitte olmuyordu en azından bir bakarım diyordum olmadı
geçen hafta ebrarın doğum gününü kutladık güzel geçti

oooo çaylar kahveler ikinizide afiyet olsun ekin-mavice
semiha sen nasılsın cadı kızın nasıl yaramazlıklara tam gaz devam demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…