Bebeklerimiz ve Biz

ben geldim monpetit
Ebrar ın geçmiş doğum günü kutlu olsun canım allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin kızına inş.

monpetitcim nasılsın görüşemez olduk, ebrarımın geçmiş doğum günü kutlu olsun, nasıl geçti doğum gününüz resimleri var mı prensesin

iyiyiz şükür babamızda yok maç izlemeye gitti peşimde meme meme diye dolanıp duruyor uyusa diye gözünün içine bakıyorum ama uyku falan yok kızda
evet hülya ya görüşemiyoryz yaaa işten gelinceye kadar yoruluyorum ebrarında uyuması 5i geçiyor yemeğe ancak fırsat oluyor
resim eklemeye çalıştım fazla yok gerçi çocuklarıyla halamız ve bakıcımız vardı sadece
hata verip durdu yine denerim
arda nasıl bizim hala 2 dişimiz var bir türlü çıkamadı diğerleri doktor çıkıcak dedi ama uykusunuda çok etkilyor gece hep kalkıyor

sevilcim geçmiş olsun irem e
zeynep naz bu saatte mi uyuyor ne güzel...
evet canım erkenden uyuyor benim kuzum sabahta erken kalkıyor
doğduğundan beri akşamları erken yatıyor maşallah diyimm
oooo çaylar kahveler ikinizide afiyet olsun ekin-mavice
semiha sen nasılsın cadı kızın nasıl yaramazlıklara tam gaz devam demi
canım ebrarımızın doğum günü kutlu olsun
biraz geç oldu.nice mutlu sağlıklı senelere inşallah canım

ii gecelr herkese rüyanızda beni görünnnnnnn böööööööööö diye girivereyimmmmm laelaelaelaelaekötükedihüso

günaydın anacımmmmm galiba duam tuttuda hepinizin rüyasına girdim korktunuzda sabaha kadar uyuyamadınızda şimcimi uyuyorsunuz kaydirigubbakcemile3kalksanızaaaaaaaaaaaaaaa uykucularrrrrrrrrrrrrrr.... herkesese güpgüzel bir haftasonu diliyorummmmm eğlenin anacımmmmm:sm_cool:hihoyyyt

hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi bir hafta sonuolur hepimiz için inşallahh

mavicem danam buzağın geldi sen yoksunn
hee gece senü gördüm rüyamda dudağımda uçuk çıkmışşşşşşşşşşş
dermişimm canımsınn canımmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar günaydın nasılsınız umarım güzel haftasonları geçiçiriz hepimiz ben bugün allah nasip ederse ablama gidicez akasama dönücez öpüydnüz sekerlerr

gunaydın kızlar valla esıme kızdım hatırlatmalara aldı benı dıye ama adamım ondan önce gıdıp yanı 3 gun önce pasta sıparışı vermış

kızlar bugun ruyamda bıdaha oglum oluyordu gördum o bebegı hıç unutamam hatta çokonun ardası gıbıydı sacları ama platın sarısıydı upuzun gözlerıde okadar guzel bı yesıldıkı anlatamam tıpkı esımın gözlerıne benzıyodu.bıde çok kılolu bır bebektı nasıl tasırım ben bunu dıyodum habıre bışıler yemek ıstıyodu oglum uyanıp bagırınca ruyam yarım kaldı

T&s kiliç rüyan çok güzel allah hayirlara yorsun inşallah rüyada erkek bebek görmek iyi bir olaya işarettir derler ki sen o bebeği çokda güzel görmüşsün..
Uyumadan önce içinden nbir dilek istek geçirsiyden olacaktir allah nasip ederse

günaydınnnnn, herkese iyi hafta sonu diliyorummmmmm

sibel kız allah iyiliğini versin, harika bi rüyaymış,allah hayra çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…