Bebeklerimiz ve Biz

canım arda da ebrar gibi, meme istediği zaman emmek emmek diye bağırıyor, peşimden ayrılmıyor,

okuldan gelince inanılmaz yorgun oluyorum tatlım, öğle arası da sınıfımla etüt yapıyorum, eve gelince yemek, temizlik, çocuklar derken akşam oluyor saat onda herkes yatakta oluyor zaten, hiç vakit bulamıyorum senin gibi

arda iyi tatlım çok şükür, 7 ve 8. dişler yolda, bembeyaz olmuş yerleri, çıkmasını bekliyoruz, biz temmuzdan berri heray iki tane diş çıkarıyourz, bu da ardayı baya yordu, iştahsızlık huysuzluk kaç aydır mahvetti, o yüzden pek kilo alamadı, geç çıkarması daha iyi be tatlım, büyük olduğundan daha rahat çıkarır, üzme kendini, üst üste gelince zor oluyor

seni ve ebrarı kocaman öpüyorum

kızlar bişey sorcam oğluma yemek yediremiyorum eliyle çıkartıyor sadece çorba içiyor acaba dişi olmadığı içinmi yemek istemiyor kahvaltıs, çorba, meyve suyu ve süt içiyor başka bişey veremiyorum

herkese iyi hafta sonları
bende süt içiremiyorum yaaa şekerli tatlıda vermek istemiyorum sade verilmesi daha iyiya siz nasıl veriyorsunuz sütleri
birazdan çıkıcam eşimi bekliyorum ebrarın arabası arabanın bagajında kalmış eşimde tlf cevap vermiyor bekliyoruz öyleee 10 dk uyudu kalktı cadııı arkadaş ev almıştı okuldan arkadaşlarla hep beraber görmeye gitcez gidebilirsek

bende ilk başta süt verememiştim azcık bal koyuyordum çok az öylelikle içiyordu sonra aptamil 1+ sıvı formda var onlardan denedim içti imdi hala onu içiyor neredeyse günde 500 ml içtiği oluyor arada sütde karıştırıyoum içine yada sadede veriyorum nadiren içiyor yaşından sonra memeyide bırakınca mecburen süte yöneldik

selam ben geldimm pazara gittim alışverişimi yaptım şimdi dolap yerleşçek... bir bakim dedim size yahu şu süt meselesi bizde de aynı resmen yüzünü ekşitiyor sıpa yaaa.:ecrin_bebek:.. çağatay öyle değil ne şeker ne başka bir şeye gerek var bayılarak içiyor kuzum... arada bende aptamil junior veriyorum ama açık söyliyeyim onada hergün canmı dayanır yaaa.:sm_confused:... zaten mama veriyorum aptamil 3 sadece geceleri yatarken..... bir defada süt veriyorum bir kaçtane bebek bisküvisi atıyorum öyle içiyor ne yapalım içsinde bisküvili oluversin... ayşegülcüm fatoşcum yelizcim sibelcim hülyacım yazdıklarınızı okudum hepiniz ii siniz maşallah diyelimm... öptüm kuzucukları

sibellll adamın nasılda günahını aldın kıss yazık herşeyi nasılda hazırlamışşş... akrep burcu karusu neolcek.:mymeka:... bu arada akşamın güzel geçmiş güzel güzel rüyalar görmüşsün hayır olsun canım :Saruboceq:yelizin dediklerine katılıyorum öyle derler...

şimcilik benden bugadderrrr işime baki daha balık temizlenecek off offffffffffcokacimcoook

buz gibi bir havadan herkese merhaba..kızım gün gün düzeliyor ama ben bi türlü toparlanamadım..ağzım gözüm kaymış vaziyette.bu sene nedir bu ya kış tam gelmeden hastalıklar geldi..yandık desenize...

selam kızlar
Maşallah herkes de keyifler iyi Allah bozmasın
İremin gözü mikrop kapmış. Dün dr. götürdük 2 damla verdi. Bugün daha iyi çok şükür ama ben kötüyüm kaynanamla tartıştık.

kızlar bi soruda ben soram bari...mevsimi olduğu için berfeye nar vermeye başladım..narın bi zararı yoktur dimi..bide nar ve mandalinayı hiç sevmedi..ayrı ayrı içmiyor..bende ikisini katıp bağrık çığrık içiriyorum..bu şekilde vermemim bi zararı olur mu ki...

slm kızlar cok moralimiz bozuk:
kayın babamı hastaneye kaldırdık adam cok kötü oldu
eşim eyüp hastanesine göçtürdü acil ordanda ambulasla samatyaya götürüldü doktor sabaha cıkmaz demiş eşim cok üzüldü aglayıp duruyoa adamcaz
bende cocuklarla kayın valdemdeydim
eşim 3 te geldi yogun bakıma aldıkları için eve gidin demiş doktolar
yapacak birşeyiniz tok demişler yanınada almamışlar
babamın giysilerini bi çöp poşetine koymuşlar eve yollamışlar
annem cok kötü oldu agladı cok
neyseki birşey olmadı daha iyimiş inşalah dahada iyiolur
ama cok ciddiymiş durumu bil takılacamış sanırım

canım dişle alakası olduğunu pek sanmıyorum..berfenin dişi yokken canının istediğini yalayıp yutuyordu istemediğini diliyle itiyordu..şimdi dişi var istemediği şeyleri yine diliyle itiyor..tabi artık aklıda yetiyor bacaksızın beğenmezse bi şeyi suratını buruşturup elini ağzına atıp lokmayı çıkartıp bana gösteriyor...

tatarım geçmiş olsun canım..allah acil şiflar versin kayınbabana...
sevilcim iremede geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda gözü düzelir..sen napıyorsun hayırdır neden tartıştınız..gerçi sorumu benimkide..onlar tartışmak için her zaman hazırdırlar zaten..

monpetitim ebrarında geçmiş doğumgünü kutlu olsun..ne yaptı yürüyormu artık..berfede bi kaç gündür daha rahat vücudunu dengeleyip 3-4 adım atıyor..yaşına kadar inşallah yürür..dakikalarca ayakta tek başına duruyor..çığlık atıyor sevinçten hemen popo üstü oturuyor...

canım çok geçmiş olsun, allah acil şifa versin kayınpederine, ama doktorların sözlerine ve yaptıklarına çok kızdıminsanın eline çöp poşetiyle kıyafetleri verilir mi hiç:çok üzgünüm:iyice ruhsuzlaşmışlar

canım çok geçmiş olsun ireme:ecrin_bebek: tez vakitte iyileşir inşallah:Saruboceq:
kayınvalidenle niye tartıştınız canım, iremin rahatsızlığı yüzünden mi

selam kızlarr
tatarım çok geçmiş olsun diyim. allah hayırlısını versin.
çok zorr
allah tez zamanda iyileştrsin

bu arada kızlar benim doğum günüm bugün
var mı kutlaan

selam kızlarr
tatarım çok geçmiş olsun diyim. allah hayırlısını versin.
çok zorr
allah tez zamanda iyileştrsin

bu arada kızlar benim doğum günüm bugün
var mı kutlaan

iyiki doğdun nimettttttttt:lepi: allah uzun ömürler versin:Saruboceq:kızınla, eşinle, ailenle nice mutlu günler diliyorum:Saruboceq:

parti var mı partiiisositosositoakşama ne sürprizler bekliyor seni bakalımhihoyyyt

canım çok geçmiş olsun ireme:ecrin_bebek: tez vakitte iyileşir inşallah:Saruboceq:
kayınvalidenle niye tartıştınız canım, iremin rahatsızlığı yüzünden mi

saol canım şimdi daha iyi ilaçlar iyi geldi kızarıklığı ve akması kesildi.
dr. götür dedi bende dr. yoktur gece sabah götürürüz dedim. Oda üstüne neden çocuğu saklıyorsun dedi. Bende benim çocuğuma kastımmı var üvey annemiyim dedim. Aman efendim ben nasıl öyle dermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…