Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarr
tatarım çok geçmiş olsun diyim. Allah hayırlısını versin.
çok zorr
allah tez zamanda iyileştrsin

bu arada kızlar benim doğum günüm bugün
var mı kutlaan

nimetcim nber kiz aramizda bi gun var dunde benimdi dogum gunun kutlu olsun görusemiyoruz hiç melegin napiyor öpuyorum

nimetim nice mutlu yıllara ay unutmuşum ben ya aslında takvimede kayıtlıydı ama
malum bugün kafam hiç yerinde değil.

merhaba kızlar. bende giremiyorum uzun zamandır. oğlum 3 gündür ateşler içindeydi. doktora götürdük döküntülü hastalık olabilir dedi. altıncı hastalıkmış. bugün yüzünde ve vücudunda kırmızı lekeler çıkmaya başladı. neyseki huysuzluğu azaldı. çocuğum resmen halsizdi 3 gün kafasını koyacak yer aradı. bugün biraz daha iyi ama heryeri isilik gibi oldu işte 2-3 güne geçer dedi doktorumuz. bunada şükür ne diyelim. hepiniz iyisinizdir umarım. Mavicemin ve gelinim Ebrarın geçmiş doğumgünleri kutlu olsun. Herşey gönlünüzce olsun şekerler. bütün bebişlere ve annelerine sağlık sıhhat diliyorum... çok özledim sizleri...

begümcüm geçmiş olsun kayraya çok bizde geçen yıl sebepsiz kaç gün ateşlenmiştik dr 6. hastalık olabilir döküntü olursa demişti ama döküntü olmadan ateşi düşmüştü bebeğimin ateşini kontrol altında tutmaya çalış canım çok geçmiş olsun tekrar

selamlar. tatarcım acil şifa diliyorum. arkadaşlar bi sorum olacak jinekolojide de açtım konuyu ama bide burdan sorayım dedim. doğumdan sonra reglimçok uzun sürüyo. 10-12 günü buluyo. çok canım sıkılıyo bu işe varmı böyle bişey yaşayan paylaşırsanız sevinirim. dr randevum var pazartesi çok korkuyorummm

çiçek 2 geçmiş olsun canım umarım bu bi hastalık değildir böyle bişey benim başıma gelmedi ama şimdiden korkma inşallah doktordan mutlu haberlerle dönersin

mevcancım evet öyle sevmediği belli oluyor suratından ama bi çocuk hiç mi bişeyi sevmez yediği şeyler sayılı işim var benim bu oğlanla

herkese iyi akşamlar
begümcüğüm dmadıma geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah
sevil canım iremede geçmiş olsun
tatarım sizede ailecek geçmiş olsun eşinin senin desteğine ihtiyacı vardır şimdi
little nice mutlu yıllar canım sevdiklerinle
yaaa bende ebrara pınar çocuk veriyorum ama sevmiyor içmiyor yaaa birazdan bisküviyle denicem başka çare kalmadı
t&s kılıç canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…