Bebeklerimiz ve Biz

alla alla bi garip bişiler oluyo sitede..profilimde başkasının profili çıkıyo...
kızlar gelemedim kusura bakmayın işlerim çok yoğun..yarın da tatil malum..perşembe görüşürüz inşallah..öpüyorum hepinizi çokkk

ıyıyım mavıcım

ya kızlar bu aralar nedense hep kızarak bagırarak konuşuyorum kendıme hakım olamıyorum zavallı esımde en son bugun bana dayanamayım olursem bıgun rahatlarsın dedı çok uzuldum

ii geceler kızlar...bütün gün siteye girmeye uğraştım..sürekli hata veriyor..umarım yarına düzelir bol bol laflarız...

dalgalan sen de şaflar gibi eyyyyy şanlı hilal!
olsun artık dökülen kanlarımı hepsi helal.
ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal:
hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal

CUMUHURİYETİMİZİN 85, YILI KUTLU VE MUTLU OLSUN:teytey: DAHA NİCE 85, YIL KUTLAMALARINA. YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİa.s

ben iyiyim fıstıklar sizler nasılsınız bakalım bayram tatili var topikte tatile girmiş benim kociş çalışıyor

aaa mavicemmm tüh kocişle dışarı çıkardınız ne güzel, benim kociş evde
kızda uyuyor şu an ama her an uyanablir
valla bende iyiyimm diyelim
harvey karpın kitabını okumaya başladım faydalı olcak gibi

başarılı çocuk yetiştirmenin yolları kitabın adı
bu ağlama krizleirni, inatlaşmaları yenebilmek için tavsyler sunuyor
bakalım okumaya başladım işe yarar umarım

bir oku bakalım faydalı bilgiler içeriyorsa haber verde bende alayım canım ohh dinlesin bakalım baba kız bizim babamız çalışır ama valla piyasalar bu durumdayken çalıştığına üzülemiyorum inan aman işleri olsunda çalışsınlar diyorum... a.s

sorma ya canım
bizim şirkettede her gün biri çıkartılıyor
aman iş olsunda çalışalım
inanılmaz bir stress
işe konsantre olamıyoruz

valla kitap faydalı olcak gibi canım. ucuzda zaten
sabah denedim yöntemi mesela faydalı oldu gibi

ardaslar merhaba nasılsınız. bizim bl damlası uyuyor. ancak fırsat buldum. belim tutuldu zor eğilip kalkıyorum. bebeği yatırırken zorlanıyorum.

bu kitap ve sevginin beş dili diye kitapı var onuda okuyun ikili ilişkiler için süper. tavsiye ederim deneme yanılma yolu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…