Bebeklerimiz ve Biz

kızlar mavıcenın dedıgı gıbı ben hamıle olmayı adedtım hıç gecmezdı 3 gun gectı.esımıde 3 aydır görmedıgım ıçın anlarsınız artık.yemekten sudan kesıldım kılo verıyorum habıre cnm sureklı tatlı ıstıyo olamaz böyle bı ıstek

canım seninle ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum dünde mavilinin profili biriyle karışmıştı sibelin avatar yok ortalıkta sitede bir karışıklık var ama bakalım ne...

benim oğlandan anca kopardım pc yi valla velet bırakmıyor oyun oynuyacakmış tatilmiş onun hakkıymış zamane veletleri bunlar

sibel valla bilemicem artık sein durumlar karışık görünüyor hayırlısı olsun canım bu arada senin oğluş babaya çok benziyor kaşlar felan aynı yani

ayyyy delirecem ne oldu yine bu siteye yaaa garip garip mesajlar çıkıyor ya yeter artık ama kabak tadı verdi artık beee

mesajınız ön kontrol talebi yok yayınlanmıcak felan bunlar nedemek yaaa azıcık stress atmaya oturuyoruz ii ce delirip çıkıyoruz valla

slm kızlar..sorun benim nette sanırım siteye bi türlü giremiyorum.kimler var bakalım..herkes iyidir umarım..ben halen iyileşemedim...

:teytey::teytey::teytey: kızlar rrr
kuzum dünden beri yürüyorrrrrrrrr.
gerçi tam cesaretini toplayamadı ama ellrinden tutup biz bıraktırıp arkasından gidersek 15 - 20 adım atıyor..bi seviniyo ki sormayın..ördek gibi yamuk yumuk yürüyor..ama kendini bırakıp yürümüyor..çok korkuyor kuzum..sanırım 1 hafta 10 güne kadar düzgün yürür..dün bu ilk uzun yürüyüşünü videoyada çektik..artık büyünce bakar bakar sevinir...

herkese selammm, cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnnnnnn
harika birt ören yaşandı okulumuzda, gözlerim doldu, hala etkisinden kurtulamadımmm

sizler nasılsınız baklaım, mevcannn tebrik ederim tatlım, fıstıkın artık yürüyor maşallah ona, darısı da bize

mavice dana napin, oğluşlar nasıl oldu, sen nasılsın, faranjitin vardı geçti mi

sibel ne duruyorsun bir test yapsana, ben olsam birgün dahi beklemezdim

tatarım nerelerde, kayınpederi iyidir umarım

dünürle de görüşemez olduk

ii gecelr yawrim sen nasılsın be çok iyiyim çok şükür ama çağatay yani büyük oğlum sanırım yine şifayı buldu off off tam iyleşti derken bu yıl yandık valla okulada başladı ne varsa taşır artık eve... se nasılsın canım senin prenslerin nasılŞeniz

mev*caım hayırlı olsun gözün aydın canımmm:teytey:

tatarı sormuşsun canım valla onun durum bayağı karışık ban almış ama niye olduğu kedide alamamış çözmeye çalışıyoruz ama saırım bir sonuç alamıyacağız:1no2:

ne kadar süre banı onuda bilmiyoruz..

kayınpederide daha iyiymiş kalbine pilmi takılacakmış ne galiba:çok üzgünüm:

canım okullar tam mikrop yuvası, berkanın okula gelmesiyle anladık bizde
grip aşısı zamanı da geçti, yapılsaydı belki koruyucu olurdu
umarım çağatay kısa sürede kardeşine bulaştırmadan iyileşir
biz iyiyiz canım, okuldan eve, evden okula yoğun tempoda devam ediyoruz

tatarıma çok üzüldüm yaa

iyi geceler kızlar
bugün yoktum teyzeme gitmiştim
tüm kuzenler orda toplandık, keyifli bi gün geçirdik, akşamda eşimle döndüm
dünürcüm gerçektende görüşemez olduk artık, çok özlüyom eski sohbetlerimizi inan
mavicem cnm sende bursaya gidicen sanırım kardeşinin doğumu için, allah hayırlı doğumlar nasip etsin kardeşine, sağlıkla kavuştursun bebeğine cnm

mevcancım maşallah berfemize ne güzel erken yürüyenler kervanına katılmış

selam kızlar nasılsınız
bugün ailecek gezdik eşimede tatildi bugün
alışveriş merkezine gittik naz hnımm ordan oraya ordan oraya saldırdı bi görseniz
çok komikti yavrum trene bindi çok hoşuna gitti bidaa bida bincem diyorr

kızlar ya benim büyük kızım bu aralar çok ama çok fazla nazı kıskanmaya başladı
onun yanında nazı sevemez oldum bugün kıyafet bakıyorum tabi diyor senin kızın naz sen ona bak sadece ben istememm zati bunun gibi bir sürü şey sizce nasıl davranmalıyım
bide hemencik bana küsüyor odasına gidiyor çok değişik hareketler sergiliyor

mavicem danam nabıynnn
geçmiş olsun çağataymızada geçmiş olsun nasıl şimdi
ne zaman geliyorsun bursaya danam haberim olsun bak bekliyorum kesin gelcen tamam canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…