Bebeklerimiz ve Biz

Selam kızlar
Hepinize güzel bir gün dilerim. Dışarda çok güzel bir güneş var. Ayaklarım kopana kadar sahilde yürümek isterdim....
Kuzumun gözü tamamen geçti çok şükür.
Keyfide yerinde bıdır bıdır hiç durmadan konuşuyor. Çenesi düşük bir kız olacak
Yavaş yavaşda yürümeye başladı yaşını karşılayacak sanırım. Zaman çok çabuk geçiyor ya. Geçen sene bu zamanlar içinde kıpır kıpırdı. Bazen o günlerimizi öyle çok özlüyorumki. Ozamanlar hep yanımdaydı.

günaydın kızlar
bu sabah kızım çok keyifsiz yine
dişler mahvediyo kuzumu
gecede huysuzdu zaten
sabah hiç bişey yemedi, sadece emdi
banyo yaptırdım ama banyoda çok ağladı kuzum
biraz önce emerek uyudu
bi çıkamadı şu azı dişleri
ama yanağı kıpkırmızı nasıl ateş yapıyo kuzuma

sakız muhabbetine bende dalayım benim kuzumda çok güzel çiğiyor ancakkkk artık yutmaya başladı fazla vermek istemiyorum çünkü yutulan sakızlar apndiste sebep olabiliyor....

zehracım canım yaaa kıyamam zeyoya ya şü dişler nasılda mahfediyor kuzularımızı...

ayşegülcüm yelizcim sibelcim sizler nasılsınız kuzularıız nasıl

ya bu arada tatardan ses çıkmadı kayınpederi ne durumda acaba merak ettim ya

canım fakülteye götürmem gerekiyormuş zati kötürsemde şuanda bişi yapamazlar dedi dr
sadece neden tırnakta sararma ve kalınlaşma olmuş onu araştırırlar dedi
yoksa götürmemmi canım papatyamı
Evet zeynepcim çok acı verici...
Dr a gösterecekmiş bakalım ne diyecek..

Günaydın ayşegülcüm biz iyiyiz çok şükür seni sormalı..?

nazın tırnağındaki batma yok artık canım tırnak makasıyla temizlemiştim
şimdi batma olmuyor sadece kalınlaşma ve hafif sarıdan siyaha döndü canım sanki tırnak düşecek gibi

canım ya kıyamam ben ona
bir çıkarsa dişleini rahatlasa yavrum

ay kızlar topiğe az uğrayınca hiç kimseden haberim olmuyoooo ya
zehracım gecmis olsun tatlım disle çok zorluyo bebisleri sen nasılsın
sibelcim canım sen nasılsın kuzun nasıl öpüyorum çok çok
mavice tatlım benim sen nasılsın bakimmmmm senin bebis ne alamde bak yaramaza demek sakızları yutuyo :))
kartalsevi canım sanada geçmlis olsun düsmüsmüsydü gözü yeni geçti diyosurnnn
aysegülcüm soytarıcım sizleride öptüm tabi önce bebisleri :))))

diger adını sayamadım arkadaslarım sizleride öpüyorummmmmmmm

bende bugün ardanın asısını yaptırıcam 1 ay geçti daha olmadı bi hastalıktan kurtulamadıkı yavrummm bakalım ası geldiyse bugün yaptırıcaz yavruma kıyıpta nasıl iğne yapacaklar of offf

Yok canımcım düşmedi.Gözleri mikrop kapmıştı.
Sen nasılsın ardanın ishali geçtimi?

kızlar bız ve oglum çok ıyıyız.

bu arada bugunku ruyamı anlatmazsam olmaz ben dogum yapacakmışım kafe bgıbı bıyerde benı odaya alıyolar yıne epıdurel olcakmışım bı küçük cocuk gecıyo arkama belımden ıgne vurcakmış ama ben çok çok korkuyorum tam vurcakken cekıyorum.ya sız nebıçım ınsaNSINIZ BENI NIYE BAYILTARAK YAPMNIYONUZ DIYORUM O SIRADA CESARET TOPLAYIP IGNEYI ZORLA VURUYOR AMA BI TURLU VUCUDUM UYUSMUYOR DR TMM UYUŞMUŞTUR DIYO YOO HAYIR HISSEDIYOM DIYOM BIDAHA VURUYO YINE UYUSMUYOR BANA GAZOZ IÇIRIYOLAR IŞTE BÖYLE BI DOGUM YAPASCAKKEN UYANDIM ESIM GELDI NÖBETTEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…