Bebeklerimiz ve Biz

arkadaşlar merhaba. ne güzel sohbetleriniz var allah neşenizi artırsın benimde bir oğlum var 9 aylık. 17 sene sonra oldu. çok tatlı ve efendidir. pek problem çıkarmaz bana. bilir annesi onu bulmak için çoooook uğraştı ondan dolayı hiç üzmez

Aramıza hoşgeldin canım.a.s.
Allah bağışlasın oğluşunu
Topiğimizi yeni paşamızın adı ne acaba?

herkese selamm, bugun okul yarım gündü, şimdi evdeyim ve çok yorgunum
yarınki bayram töreninde ben ve bir arkadaşım görevliydi, iki gündür provalar inanılmaz yordu
bugun de sınıfları süsledik, çok güzel oldu

sizler de iyisinizdir umarım

sevil tatlım, irem nasıl oldu, gözü düzeldi mi, yelizim haklı, ruh halin niye oyle canım ya, sanal da olsa bizler varız be gülüm

Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet'in, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılması her Türk'ün vazgeçilmez görevidir.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anıyor , herkesin Cumhuriyet Bayramı'ı en içten dileklerimle kutluyorum.

kızlar semiha bugün berraya aşı yaptıracaktı gelmedi acaba su çiçeği aşısı bebeği kötü mü yapıyor perşembe yada cum bende yaptıracağım, başka yaptıran varmı bi diyiverin

yelizcim irem biraz rahatsızdı ya kaynanasıda dr götürsene demiş sevile oda götürürüm demiş oda ona nasıl annesin sen demiş ona üzgün sevicim üzülme boşver dedik ama hala üzülüyor

Sevilcim ne o ruh hali öyle kimsesiz...?
Ne oldu halen atlatamadınmı cnm k.walidenle yaşadığın olayı

Yok be canım nerdeeee
Kolay kolay da atlata bileceğimi sanmıyorum. Böyle bir duruma düşeceğim hayat da aklıma gelmezdi.
Ben ona cidden annem gibi davrandım ama o beni kızı yerine hiç koymamış. Keşke bende koymasaymışım ozaman bukadar üzülmezdim.

kızlar semiha bugün berraya aşı yaptıracaktı gelmedi acaba su çiçeği aşısı bebeği kötü mü yapıyor perşembe yada cum bende yaptıracağım, başka yaptıran varmı bi diyiverin

ALİŞİN ANNESİ
CNM
benim kızım 10 aylık iken çikarmişti suçiceğin fakat dr demiştki su ciceği aşi yok artik demişti
vucudu bağişiklık yapsın diye kalktığın söylemişti acaba yenidenmi çikti bu aşi ?

canım sağlık bakanlığının aşı takviminde yok ama özel aşı yapıyorlar doktor bana yapalım bu ara su çiçeği vakası çok geliyor dedi en azından kolay atlatır dedi

kızlar merhaba yelizin dediği gibi topik tatil havasına girmiş .... :))

bende oğluşlarımı aldım bir kaç işim vardı hemde biraz hava lırız dedim malum bunlar son sıcak günler artık.. ii de geldi nedense bunalmışım yani

alişimin anası çiçek aşısına gelince geçende konuştuk sanırım ben doktorumuza sordum gerek yok demişti zorunlu aşıları devlet zaten vuruyor demişti arkadaşım yaptırdı hiç etkilemedi oğluşunu... bilmiyorum kararsız kaldım neyse bursadan dönünce bakarız artık...

herkese ii akşamlar diliyorum kendinize ii bakın yemek yapacağım daha

ayrıcada frezya çok teşekkür ederim canım duygularımıza tercüman olmuşsun bu zor günlerde herkesin el ele yürek yüreğe olması lazım... yaşasın bağımsız TÜRKİYE CUMHURİYETİ..:teytey: 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…