Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kadınlar kulübünün güzel anneleri.. nasılsınız bakalım? ben iyi olmaya çalışıyorum. Kayra 6. hastalığını geçirdi 2 gündür iyi ama başka sorunlar var bu sefer. yemek yemiyor kafasını çeviriyor ve hiç olmadığı kadar hırçın. çingene dermiş ya çocuğumun hastalandığına değil huyu değiştiğine yanarım diye. aynen bende öyleyim bu aralar. bunaldım çok ne yapıcam bilemiyorum. dişleri hala çıkmadı. devamlı ayağa kalkma telaşında. tutunup kalkıyo küçük bey artık. ama en çok yemek yememesi üzüyo beni. napıcamm ben yaa(

günaydın kızlar nasılsınız ...
ben bugun kızımı doktora götürcem...tükrük bezleri şişmişti..1 hafta oldu hala şişler var ...doktorumuz başka şeylerden şüpelendi test yaptırcam bugun inşallah korkulan şeyler çıkmaz....

günaydın kızlar
diler hoşgeldin aramıza.kızında inşallah sorun çıkmaz.gelince bizede haber verirsin.

begümcüm sanada geçmiş olsun.gerçekten öyle çocuklarımız hasta olunca sanki yemesi içmesi gelişimi 1 ay atıyor.herşeye sil baştan başlıyorsun.sıkma canını herşey rayına oturacak merak etme.

frezya sanada günaydın.

ekinnazım burdasın görüyorum seni :))) günaydın datluuuummmm

günaydın kızlar...
haftanın kalan günleri hepimiz için güzel geçer inşallah...
tatil de bitti geldik yine..
dün günümüz çok güzel geçti..uzun zamandır böyle güzel uyumamıştım...
kuzumlada bolbol oynadık..pamuk şekerim benim..
akşam olsada eve gitsek....

Benden de herkese kocaman bir günaydın
Bizde dün Arkadaşımıza Kahvaltıya gitti güzel bir gün geçirdik..
Herkesin tatili bayram tadında geçmiş ne güzel
Mev.can ın kızı yürüyormuş maşallah

Mavilim seninle aynı fikirdeyim..
tatil sonrası denizi çoook özlüyorum
Sabah aldım kucağıma "annecim işe gitmesem bugün ne güzel olur dimi seninle beraber olurum bütün
gün boyunca dedim oda kafasını kafama yaslayarak kaşlarınıda çatarak bıdı bıdı bişeyler söyledi"
Eminim oda gitmemi istemedi

kızlar gunaydın nasılsınız ruyanaz yanı dıler benım arkadasım hanı bız amasyada görev yapıyorduk ya eslerımız aynı yerdeydı bızde ordan tanıştık ama bızım tayınımız cıkıp buraya geldık

ah canım arkadaşım benim....
bende öyleyim..kendimi pazarlarla bayram tatilleriyle avutuyorum...
evimizde kuzumla öyle mutluyuz ki hiç üzmüyor beni..kendi kendimize oynayıp duruyoruz...uyumak bile istemiyor benimleyken...
bi oynuyo bi gelip beni öpüyo...çok zor geliyo işte ama ne gelir elden...
eminim gitmeni istememiştir..
ruze bu aralar sabahları uyuyor...göremiyor beni...arıyorum bu saatlerde telefonda bi sürü sey söylüyo bana..eminim kızıyordur...
gece onu uyutunca koynuma alıp öpüyorum kokluyorum dua okuyorum yatırıyorum sonrada uzun uzun seyrediyorum....
ne zormuş ya üfffffffffffffffsenağlama

günaydın kızlar nasılsınız bakalım,
elifim hoşgeldin, ruziş nasıl bakalım
semihacım nasılsın berracım nasıl aşısı rahatsız etmemiş sevindim canım bizde beli bugün belki yarın yaptırcaz bakalım
yeliz nasılsın canım deno nasıl
sibel kız çok meraksızsın hemen kan tahlili yaptırsana kesin çıkar sonucu valla ben bile çok merak ettim

deli kız benide ağlatacaksın şimdi
ben bile sürekli yanındayım kuzumun ama uyurken öyle özlüyorumki gidip öpe öpe yiyesim geliyor onu
Allah yardımcınız olsun

sende hoşgeldin ayşegülcüm..kuzum iyi çok şükür...
özlemlerle boğuşuyoruz işte...
sen nasılsın canım..ali nasıl...

amannnn ağlayacağım valla şimdi...
zaten o takvimimde moralimi bozuyor değiştireyim en iyisi

sibel alemsin kız çınara hamileyken kan tahlillerini nasıl yaptırdın,
bende korkarın kandan hatta bayılıyorum kan verirken ama hamileyken o kadar çok alıyorlar ki mecbur olunca yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…