Bebeklerimiz ve Biz

yeliz merhaba canım.nasılsın

mavilim hoşgeldin nasılsın sabah sabah duygusallığınız ön plana çıkmış.okurken benim bile içim acıdı.allah yardımcınız olsun.ben bile işe başlamayı düşünüyorum ama nasıl başlıyacağım yüreğim el vermiyor.

ayşegül nasılsın evet canım aşımızda sorun çıkmadı.keyfi gayet yerindeydi.

sibelcim sen nasılsın. eşin hamilesin diyorsa bitmiştir bu iş.yeni maceralar seni bekliyor.

sibelcim ne diyelim hayırlısı olsun
ee nasıl hissediyorsun kendini hazırmıydın böyle bişeye
çınar daha bebek,
bir bakımada ikisi birlikte büyür bi arkadaşım öyle yaptı

esım bı alem 3 ay yoktum geldım hamılemı kaldın hemen dıyo guluyor

aileme desem gulerler nonlarda aynı şeyı soyler 3 ay yoktu kocası geldı bı k...na sahıp olamadı der valla

cnm boşver uzulme sen 15 ay gecer hemen ana kız bı bakmışın buralara gelıyor ne guzel olur sende bana yerlesırsın.bıde nereye gıderse bana haber ver cnm belkı yardımımız dokunur

üzülüyorum elde değil..ama napalım ...
bakalım kısmet canım artık nereye düşer..çok saol canım benim ilgine haber veririm mutlaka..

ana cidden hamiş misin sen şimdi...
kız napcan şimdi....
rabbimin hediyesi ama zor olur...ama ne güzel...ikisi bir büyür..bi daha uğraşmazsın...

semihacım sevindim valla öpüyorum berrayı
iyiyiz bize oğlum uyuyor bende bugün onunla yatmadım tekrar malum biz çok erken kalkıyoruz 9 gibi tekrar yatıyor yıkadım sütünü içti uyudu benimde gözlerim ağırlaşmaya başladı birde bilg. yordu sanırım şimdi yatsam oğluş uyanır birazdan..

elifim üzülme canım inşallah yakın biyerlere çıkarda gidip gelirsiniz
anam evlenmeden niye yapmadı askerliğini
benimki evlenmeden evvel 5 ay yaptı geldi tatil gibi askerliğini

mavili zor gelir sana şimdi ama çabucak geçer inan bana.kızın eğlencen ve tesellin olur senin için.hayırlısıyla gidip geldiği günleride görürsün.

elifim üzülme canım inşallah yakın biyerlere çıkarda gidip gelirsiniz
anam evlenmeden niye yapmadı askerliğini
benimki evlenmeden evvel 5 ay yaptı geldi tatil gibi askerliğini

biz tanışmadan zaten okuyormuş...
eğer biz evlenmeden gitseydi biz evli olamazdık asla...
bizimkiler istemiyordu zaten eşimi...
mecbur evlendik...
kısmet napalım..ben bilerek evlendim...sağsalim dönsinde ben beklerim...
bi de dediğin gibi yakın olursa....sürekli gideriz inşallah:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun canım inşallah yakın olur üzülme yapaca bişey yok mecbur gidecek
semihanın dediği gibi en azından ruziş var o sana teselli olur bizde varız sıkma canını çok fazla emi...

Bende demoralize olmuş durumdayım mavilim..
Bende aradım şimdi konuşmak için uyumuş annesinin gülü..
Aynen senin anlattığın gibi yatana kadar 10 kere odasına girip bakıyorum durup seyrediyoruz eşimle..
Allah yardımcımız olsun valla..
Sibel cim hayırlı olsun bencede bir dr a gitsen kesin sonucu öğrensen...??
Ayşegül semiha sevil begüm sizlerede merhaba..

Tünaydın kızlar...
Tatilin ardından gelmek çok zor oluyor cidden. Dün bizde dolu dolu bir gün geçirdik havada güzeldi aldık kuzuyu sahilde dolaştık.
Neyse bugünde çalışayım yarın yine tatil bana yarım gün malum süt izni

hoşgeldin sevilcim o zaman bugün sana daha kolay geçer yarın tatil olduğunu bilerek :))))
irem hanım nasıllar, öp bizim için akşama

Valla özlenmezmi kız bu melekler yerim onların butlarını..
Kıymetini bilin valla kızlar ne kadar zor olduğunu biliyorum sürekli yanında olmak ama
sabrınızın tükendiği anda çalışan anneleri düşün...
Ohhh sevilcim ne güzel bende çok seviyordum şu süt izinlerini..Keşke 2 yıl olsaydı :):):):)

ayşegül uyandı mı aliş
berra da hala uyuyor bende çorbasını yaptım yoğurdunu mayaladım bu arada.
kaçta kalkıyor ki sabahları ali
berra da uykusu dört dörtlük olan bir çocuktu.2-3 haftadır sapıttık.geceleri rüya mı görüyor,dişleri ağrı mı yapıyor.gözleri kapalı dönüp durup yatağın içinde ağlıyor.
gündüzleri 4 saate yakın uyurdu acaba dedim gündüz uykusunu alıyorda mı uyumuyor.gündüz 1 saat uyutuyorum gece yine aynı.sabahlarıda 7 gibi ayakta oluyor.geceleri çok zorlanıyorum ben ya...

hoşgeldin sevilcim o zaman bugün sana daha kolay geçer yarın tatil olduğunu bilerek :))))
irem hanım nasıllar, öp bizim için akşama

Çok şükür iyi Ayşegülcüm
Hergün yeni birşeyler yapıyor. Bıdır bıdır konuşuyor birşeyler anlatıyor. Şu an en net söylediği şeyler geldim, gelmiycem, dur ve babacımmm kuyruğu sıkıştığında da anne
Birşeyi yapmak istemediğindede bir kafa sallaması varki tam yemelik.
Sen nasılsın alişimin dişleri ne alemde varmı başka gelen.

slm kızlarrrrrrrrrr

hepiniz güzel bir tatil günü geçirmişsiniz ne güzel
bizde dün ailecek gezdik çok güzeldi

mavilicim canım sağlıkla gider gelir inşallah şimdiden üzme
kendini kızın var yanında

yelizcim sende kuzunla güzel bir gün geçirmişsin
valla çalışan annelere çok üzülüyorum kuzularınızı çok özlüyorsunuz
napcan işte herşey bebeklerimiz için
sonuçta onları ihmal etmiyorsunuz akşamları görüyorsunuz dimi

ayşegülcüm semihacım nasılsınız danalarr
bebeler nasıll alliş yemek yemeye başladımı canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…