Bebeklerimiz ve Biz

tünaydın canım güzel bir gün geçirmene sevindim canımm
nasılsın canım irem nasıll

Semihacım bende gündüz uykularını değiştirme cnm geçici bir dönemdir geceleri düzelir elbet
Gündüz uyumıyınca çok huzursuz oluyor bebekler..ne güzel 4 saat uyuyormuş..umarım eski düzenine en kısa zamanda döner..
Sevilcim seninkide iyice cimcime olmuş bu bıdıkların ağzı lafla dolu gerçekten bir dilleri çözülse
kim bilir neler anlatacaklar..

Saol zeynepcim hoşgeldin
İhmal etmek ne mümkün hayatım kucağımdan inmiyorki oda annesini çok özlüyor..
ooof neyse konuşmayalım daha fazla...

Sibel gebelik yeni olduğundan silik çıkıyor olabilir kan testinde kesin sonuç alırsın.
Benimde silik çıkmıştı ama gebeydim.

tünaydın canım güzel bir gün geçirmene sevindim canımm
nasılsın canım irem nasıll

Selam canımcım iremcik iyi son sürat yaramazlıklara devam...
Bende dün banyo yapıp yatmıştım iremde yanımda uyudu komple sağ tarafım tutulmuş.
Sen nasılsın papatyaların nasıl?

Kızlar birşey sorucam ya
Ben ireme geceleri Hero Baybinin muhallebisinden veriyorum. Prinç unu ile muhallebimi yapıp versem acaba siz neler veriyorsunuz gece. Malum daha yaşına girnediği için süt veremiyorum pirinç unuda süt ile yapılıyor.

ekinnaz hoşgeldin danam iyice daha biraz yiyor sen nasılsın kızlar nasıl,

sevilcim bügün kolay geçer sana yarında kızınla olacağını bilerek

sevilcim ben pirinç unu 1 kaşık irmik birde milupa devam mamasıyla yapıyordum muhallebisini şeker katmadan hemde çok güzel tadı oluyor oğlum seviyordu

kızlar ıkıncı testı yaptım az önce yanlız 10 dk sonra sılık bı cızgı gözukuyor gecerlı olurmu

sibel benim ilk yaptığım testte gözükmemişti bile berra 6-7 gün sonrasında yaptığım testte çok hafif silik çıkmıştı çizgi...

ben arı mama veriyordum sevilcim hala bile arada yapıp veriyorum.

sibelcim gebelik testleri bir olmuyor benim regl olmama 1 gün vardı yaptığımda 2.cizgi silik çıkmıştı
dr uma sorduğumda olabilir ama 1 hafta bekleyelim kesin sonuç için demişti...
eğer silik çıkıyorsa % 50 ihtimalle gebe olabilirsin...Ben senin yerinde olsam kan testi yaptırırdım..!
Sevilcim milupanın muhallebisini veriyordum 1 yaşıdan önce.Sonra ise prinç unu ve sütle pişirdim...
tatlansın diyede içine pekmez taktıyordum 1 çay kaşığı..Epeydir yapmıyorum ben denize gelişimi iyi olduğu için sadece süt veriyorum gece yatmadan.Güzel yemişse akşam yemeğini sütte vermiyorum.

kızlar berra yla biraz yürüyüşe çıkıyorum.döndüğümde görüşürüz.
bol sohbetler size.

Teşekkürler kızlar ben şimdilik devam edeyim bari yaşın birşey kalmadı zaten ozaman sütle yapmaya başlarım artık.

selam herkese
kızlar bende sohbetlerinize katılmak istiyorum.

şükür kavuşturana..siteye girmek olay valla..
kimler var bakalım..eçmişe şöyle bi baktım..
ekinim verdiğin linke baktım gerçekten çok üzücü bi durum..yorum bile yapmak gelmedi içimden..
sibelcim hayırlısı hakkında canım..benimde ikinci çizgim çok silikti ama bakk berfem yaşına değdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…