Bebeklerimiz ve Biz

kartalsevil ekinnaz size de marhabala canım. ali's mother geçmiş olsun canımmm . tez zamanda iyileşir inşallah. Allah beterinden korusun
kartal sevil bizde öyleydik iki gün gezdik akşamlara kadar. yorgunluktan ölüyorum resmen ya.. dayak yemiş gibiyim heryerim tutulmuş vs. benim kuzu daha küçük öyle salıncak , kaydırak falan daha uzunnn zaman var. ama ilk defa dün kıkırdattım kızımı. 15 dkboyunca kıkırdadı. oyun öğrendik kızımla. kulağımdan alıyorum başımın üstüne doğru getiriyorum hoop diye o kıkırdıyor. öyleki başımın üstünde geldikçe hep ağzının suyu yıkadı kafamı... salyalar akıyor diş mi çıkarcak ne. alışveriş merkezindeydik bir görmeliydiniz yaaa. kuzumu... evdede öyle oynaşırken kustu yüzüme zaten... ığğğğğğğ... ama kuzu işte seviyorum hemde çok seviyorum ben kuzumu...

sevilcim çok güzel geçmiş haftasonunuz tadını çıkarmışsınız gerçekten
bebişler bayılıyor parka onlar bize dünyanın en güzel hediyesi haklısın :)

drydenis teşekkür ederim canım sağol,
kuzular büyüdükçe hem çok tatlı hemde çok yaramaz oluyorlar Allah bağışlasın hepsini annelik öyle güzel ki, bende deli gibi seviyorum kuzumu :)

slm kızlar
tam kahvaltı yaptık, emire ders çalıştırıyodum ki, telefom çaldı ve misafirrrrrrrrrrrrr
ev dandini, her yer birbirinde malum sabah
koşturuyorum bende işte, bi yandan ev temizliği, bi yandan yemek hazırlığı, bi yandan emiri okula hazırlıyorum

selam herkese iyi geceler yatmadan bir bakayım dedim herkes iyi galiba
ayşegül canım geriye dönük çok fazla sayfa okuyamadım ama geçmiş olsun yinede
ebrar bugün adımlarının sayısını arttırdı 7-8 adım atmaya başladı biraz biraz cesaretleniyor artık
herkese tekrar iyi geceler öptüm mis kokulu meleklerinizi

selam herkese iyi geceler yatmadan bir bakayım dedim herkes iyi galiba
ayşegül canım geriye dönük çok fazla sayfa okuyamadım ama geçmiş olsun yinede
ebrar bugün adımlarının sayısını arttırdı 7-8 adım atmaya başladı biraz biraz cesaretleniyor artık
herkese tekrar iyi geceler öptüm mis kokulu meleklerinizi

slm kızlar
bu hafta kociş evde pek uğrayamam buralara((
herkes iyi maşallah geriye dönük okudumda
ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım.rabbim beterinden korusun.

slm semihacım tşk ederim canım,
kocanla güzel bi hafta geçirirsin işte evde canım gezmelere gidersiniz bol bol
berramı öpüyorum
canım bide sana şu aşının adını sorcaktım neydi su çiçeği aşısısın adı

ayşegülcüm adına bakmıştım ama unuttum be canım.eczaneden kendim alıpta vurdurmuyorum ben.doktorumuz getirttiriyor.o yüzdende çok dikkat etmedim.

Ayşegülcüm Kardeşine çok ama çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..

Benim hiç keyfim yok bir kaç zamandır...Hayır olsun inşallah

anladım canım çok fazla marka varmış sanırım,
bizden dr okavax adlı olanı istedi klinikte bulundurmuyoruz çünkü elk.vs kesintisi olur diye dedi soğuk zincir kırılmaması için sipariş verip ecz.deposundan getircekler ama vaktimiz olmadı aksilikler üst üste gelince inş. bu hafta hallederiz,
peki canım ne kadar ödedin aşı için sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

hoşgeldin yelizcim teşekkür ederim canım Allah hayırlar versin,
sen neden sıkkınsın canım hayır olsun inşallah iyi düşün güzelliklerle karşılaş canım

ayşegül sen yazınca hatırladım canım.aynı markaydı bizimkide.aynı bizde doktor hastanenin anlaşmalı olduğu eczaneden sipariş veriyor.anında getiriyorlar.ücreti 61.50 ytl idi.

yelizcim hayırdır nyin var canım.cumadan beri bende bir tuhafım canım hiç birşey yapmak istemiyor.

ayşegülcüm tatlım geçmiş olsun her nekadar ne olduğunu bilmesemde acil şifalar...
yelizcim senin niye keyfin yok canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…