- Konu Sahibi DreamLover
-
- #6.901
cnmcım seninki daha ufak alışır bide beni düşün ben ne edem yatmıyo odasında yaasenağlama
zehracım çok teşekkür ederim hayatım, kaza geliyorum demiyor işte bizde çok üzüldük iki gündür çok acı çekti yavrum zor tabi(( bir an önce iyileşmesini diliyoruz ne yapalım ((
geçmiş olsun dilkekleriniz için teşekkürler,
esmacım size de çok geçmiş olsun, ardamız şimdi iyiymiş çok şükür, çok sevindim
bebeğine balık yağı veren var mı, dr ardaya verdi, bugun başladık, üstünde yazılanlara bakılırsa çok faydalı
Little, zeynep nabıyosunuz kızlar
bş baktım siz varsınız daldım hemen topiğe
özlettiniz kendinizi
kızlar nasıllar
Bende son error vukaatlerinden sonra alışkanlık oldu 2 satır bile yazsam önce copy yapıyorum
sonra yolluyorum baktım error veriyor yapıştırıp tekrar yolluyorum :)
İyiyiz hayatım valla denom da iyi sabah çok zor çıkıyorum evde bu sabah geç geldim işe...
benide kucağına al bende aynaya bakıcam diyor allık sürüyorum fırçayı istiyor saçımı tarıyorum tarağı istiyor.tuvalete oturuyorum ciiiiiş diyooo dişimi fırçalıyorum oda istiyor fırçasını...
siyam ikizleri gibiyiz bu aralar..:)) Sen nasılsın ruze miz nasıl..? Afiyet olsun cnm sabah çayının tadı bir başka geliyor bana
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bak sen yaramaz bebislere çekmeleri karıstırırlarmısss ay kızlar bunların yaramazlıkları bile insanı güldüryo
soytarıcım sen nasılısn bi denem denoyu öptümmm
ruzemiz demek babaanneye gitmek istemiyo oda anlıyo artık kime gidilip gidilmeyeceğini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?