Bebeklerimiz ve Biz

cnm benimm nasılsın.
gerilere bakamadım.
Arda'cık hasta sanırım. geçmiş olsun cnm acill şifalar diliyorum..
Balık yağı biz şimdilik kullanmıyoruz..

günaydın güzel anneler
kalkamadınız mı daha yoksa
bizde yeni kalktık sayılır, çay suyu koydum bi günaydın demek istedim
kızım kahvaltı bekler , ben kaçar
gene uğrarım

Günaydın mavilim günaydın dream cim nasılsınız..
Biz iyiyiz çok şükür dün bi cee dedim net gitti..
Esma nın ardası hastalanmış çok çok geçmiş olsun cnm acil şifalar.Kuzenimin çocuğuda aynı sebepden
3 gece yatmıştı hastanede..
Çamaşır olayı daha öncedende dediğim gibi bizdede aynı başına takıp geliyor salona...mazallah misafirin
yanında yapmasınlarda sorun değil :)

günaydın canım yaaa..o kadar yazdım geçmiş olsunlar falan hepsi gitti...
nasılsın denom nasıl?
bende çay içiyoırum..ofiste yine kimsecikler yok bizim...
yalnız başıma oturuyorum

Bende son error vukaatlerinden sonra alışkanlık oldu 2 satır bile yazsam önce copy yapıyorum
sonra yolluyorum baktım error veriyor yapıştırıp tekrar yolluyorum :)
İyiyiz hayatım valla denom da iyi sabah çok zor çıkıyorum evde bu sabah geç geldim işe...
benide kucağına al bende aynaya bakıcam diyor allık sürüyorum fırçayı istiyor saçımı tarıyorum tarağı istiyor.tuvalete oturuyorum ciiiiiş diyooo dişimi fırçalıyorum oda istiyor fırçasını...
siyam ikizleri gibiyiz bu aralar..:)) Sen nasılsın ruze miz nasıl..? Afiyet olsun cnm sabah çayının tadı bir başka geliyor bana

Ekin055 Sanada günaydın
Koli bandı değilde( iz yapmasın diye) kağıt band yapıştırmıştım ben deniz daha emekleme çağındaydı
o kadarken bile tınak takıp sökmüştü...şimdi yalar yutar valla..kilit bakmıştım ama baya maliyetli..
artık umursamıyorum... ben umursamıyınca oda pek kurcalamaz oldu :)

bende copyalamıştım..ama sonra başka bişeyi kopyalayınca gitti...
valla senin yazını okuyunca geleceğimizi gördüm sanki...
ruze sabahları kucağımdan gitmek istemiyor..vuruyor babannesine kızıyor kucağıma geri gelmek istiyor..şimdilik sabah maceramız bu kadar..ama ilerde sizin gibi olacağız galiba...
ruzem iyi çok şükür...
mutfak dolaplarını yeni keşfetti....daha önce açmıyordu..başladık bakalım..cici cici diyip duruyo herkese...
çaya iyice düşkün oldum valla...kupalar kesmiyor....gamyoncuiremsu

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bak sen yaramaz bebislere çekmeleri karıstırırlarmısss ay kızlar bunların yaramazlıkları bile insanı güldüryo

soytarıcım sen nasılısn bi denem denoyu öptümmm
ruzemiz demek babaanneye gitmek istemiyo oda anlıyo artık kime gidilip gidilmeyeceğini :))

Heee anladım canım üzülme aklına gelinde tekrar yazarsın..:)
Emin ol şekerim aynı olacaklar baksana bu modellerin hepsi böyle...
Cicisini yerim onun ben yaaa çokda kıyımsızlar minicik bedenlerinde kocaman bir yürek taşıyor onlar
Geçenlerde k.walidemin kolunu ısırmış morarmış epey..şimdi görünce ooof diyip öpüyor içi acıyor görünce... vukaatlerini ve şirinliklerini buraya anlatmakla bitmez...daha neleeeer nelerrr...
Sen şimdilik kağır bandla önlem alabilirisin cnm ilerde zaten çok dağıtacak..

esmacım nasılsın canım....sana geçmiş olsun yazdım uzun uzun ama error verince kayboldu...
mikrop mu kaptı acaba arda o kadar hasta oldu...
çok geçmiş olsun..allahım beterinden saklasın canım...
ruze aslında sever babannesini ama ben varken gitmez ona....

selam kızlar nasılız bugün bakim
çekmece dolap akşama kadar topla topla yine dağıtıyor hepsi aynı demekki :))) dün telefonun kablosunu çekikliyor ben yapma dedikçe kahka atıyor gene yapıyor bi kaç kez oldu en sonunda ciddi kızdım bikaç adım geldi baktı baktı üüüüüüüüüüü bi büzdü dudaklarını sıpam sonrada gülesim geldi bi tatlı ağlıyor kıyamam kuzuma sabahta anahtarları almış radyatörün akasına atıyor alttan düşünce alıyor derken kafasını bi vurdu azcık morarmış nasıl ağladı ((

esmacım çok çok geçmiş olsun nasıl oldu ardacım?

evet yelizcim öyle valla erkek çocuk daha bi yaramaz oluyor sanırım :))) dün aşıda dr. un çekmecesini bile açtı kaşla göz arası dr.da gülüyor yaramaz seniii diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…