Bebeklerimiz ve Biz

Sibel cim çok güzelmiş uyku tulumu..güle güle kullansın büyük olması daha iyi rahat eder.
Efe ne yeni uyku tulumuyla deliksiz uykular dilerim.

slm kızlar
haftasonum yoğundu.
bugünde aynı.pek vakit ayıramadım.
berfinsena kızının doğum günü kutlu olsun.
mavice hoşgeldin canım.
mavili tekrardan geçmiş olsun sana.
soytarı nasılsın canım.deno nasıl
ekinnazım nazına geçmiş olsun
berra da hafif rahatsız
burnıu akıyor ve öksürüğü başladı.

zeyepcimmm canım benim o senin güzelliği danaaaaa kıs ben seni göremedim diye üzüldüm aramammı hiç yeğenime gelince ilk bir kaç gün üzdü bizi ama çok şükür iyi şimdi hayır canım yanlız değil annem yanında kaldı sanırım bir hafta veya on gün daha kalacak

soytarıcım evet canım teyze olmak çok güzel bir duygu anneliğe en yakın duygu diyebilirim. ama tabi anelik gibi olmaz ben bu kadar yoğun bir duygulanma olacağını bile düşünmemiştim ayrılırken gözlerim dolu dolu kırpıştıra kırpıştıra çıktım evdensenağlama

evet canım darısı basına diyelim hayırlısıyla inşallah...

sibelcim güle güle kullansın efe tulumunu benimde anneciğim almış torunlarına ama çağatayınki küçük oldu bende büyükte olsa elini ayağıı kapattığı için çağanınki kirlenirse onu giydiriyorum:ecrin_bebek: çağatay tabi haliyle dana oldu biraz zaten tulumdada yatamıyor beim sıpam sıkıntılı biraz kafamçokkarıştı

kek olayına gelince öyle bildiğin kekler soytaıcım portakallı cevizli kakaolu vs vs ama bayağı güzel oluyor artık keklerim yaa pambık gibi valla öğretmenimiz liste veriyor ben hooooppp internete kafama yatan tarifi deiyorum çok şükür şimdiye kadar yüzümü kara çıkarmadılar:lepi:

merhaba semihacım çok geçmiş olsun berraya canım salgın galiba herkes ayı durumda acil şifalar sen nasılsın bakalım

anneyimben nasılsın canım ardamız nasıl bayağıdır rastlaşamıyorduk öpüyorum tatlımmmŞeniz

merhaba semihacım çok geçmiş olsun berraya canım salgın galiba herkes ayı durumda acil şifalar sen nasılsın bakalım

iyiyim be mavicem ne olsun datlum evlerde işte hava çok güzeldi bu hafta birde eşim 10 gün izne ayrılmıştı.yoğun dolu dolu günler geçiriyorum.
bu arada resim çekmedin mi hiç eklesene mis kokulu bebişi görelim bizde...

sibel tulum içinde ne komik oluyorlar.berra da 3 yaş için var geçen sene almıştım geçen sene büyük geliyordu ama bu sene o kadar farketmiyor.

kızlar ya bu gülten giriyormu siteye tesatüfen gebelik bölümüne baktım anıları tazeledim baktım gültenin profiline 10 ayda girmiş bu yılın bi başlıklar bile acmış sizce bu gültenmi girmicekse niye sildirdiki üyeligini

cnm ya benımde bugun gulden gelmıştıaklıma acaba sıteye gırıyomukı dıye nıye burdan çıktı dıye ıkımızde aynı seyı duşunmuşuz

slm kızlar nasılsınız bakalım iki gündür uğrayamadım bugünde işim vardı şöyle bi bakıp gitcem merak ettim sizi herkes iyidir umarım, hasta olanlar varsa geçmiş olsun der öperim, eylülsenanın doğum günü kutlu olsun nice yaşlara, mavice danam hoşgeldin

kolay gelsin tatar danasıııı ben napayım sabahtan beri çamaşır katla makineye at ayyyyy fenalık geldi valla bu yüzden sevmiyorum seyahatleri yaa gitmesi bir dert gelmesi ise öldürüyor insanı be yawklava:

iyi akşamlar kızlar..çarşı pazar derken bi günüde bitirdik böylece..kendimi bugün nedendir bilmem pek keyifsiz hissediyorum..sizler nasılsınız bakalım...

slm kızlar
mevcancım al benden de o kadar
gün bana yetmiyo kızlar yaa
sizede öylemi bilmiyorum ama her işim yarım kalıyo nerdeyse
koşturmaktan yorgun düştüm artık
dün kuzenler buluşması gerçekleştirdik
her ay birimizde toplanıyoruz
dünde sıra bendeydi
çoluk çocuk, eşler falan derken 20 kişi olduk
kahvaltıdan akşam yemeğide dahil bendeydik , düşünün artık nasıl yorulduğumu

birazdanda eltimler geliyo oturmaya
hiç dinlenemiyorum ben yaaaaaaaa
zeynebi uyttum da yemekleri pişiriyorum bu saat olmuş

BU İNSANLARIN ÜLKELERİNDE Kİ TELEVİZYONLARDATELEVOLE...SABAH PROGRAMLARI.....POPSTAR.....GEL EVLENELİM....GİBİ HAYATİ PROGRAMLAR YOK DEMEK..BUNLARLA UĞRAŞIYORLAR BAYILACAKSINIZ VE SAATLERCE İNCELEYECEKSİNİZ...HARİKA BİR ÇALIŞMA,SEVGİLER

Süper birşey Town of Cochrane Mural Mosaic Bu duvar resmi 216 ressam tarafindan yapilmis.Resmin her karesi ayri bir ressam tarafindan yapildi.
Her karenin ustunu tiklayip o karenin alindigi resmin butununu gorebilirsiniz. Hic bir karedeki resim aslinda buyuk resimle alakasi yok,kareler yerlerine ( renk,sekil,ton. .) olarak yerlestirilmis. Mesela at'in gozune bir bakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…