J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #7.121
slm canımBU İNSANLARIN ÜLKELERİNDE Kİ TELEVİZYONLARDATELEVOLE...SABAH PROGRAMLARI.....POPSTAR.....GEL EVLENELİM....GİBİ HAYATİ PROGRAMLAR YOK DEMEK..BUNLARLA UĞRAŞIYORLAR BAYILACAKSINIZ VE SAATLERCE İNCELEYECEKSİNİZ...HARİKA BİR ÇALIŞMA,SEVGİLER
Süper birşey Town of Cochrane Mural Mosaic Bu duvar resmi 216 ressam tarafindan yapilmis.Resmin her karesi ayri bir ressam tarafindan yapildi.
Her karenin ustunu tiklayip o karenin alindigi resmin butununu gorebilirsiniz. Hic bir karedeki resim aslinda buyuk resimle alakasi yok,kareler yerlerine ( renk,sekil,ton. .) olarak yerlestirilmis. Mesela at'in gozune bir bakin..
tatarım nasılsın guldenın msjlarını nerde gördun lınk atarmısın bana
sen benzer kadın sitesinin linkinşi mi wermiştin?slm canım
kız sende bizim gibi ban almayasın bu link ten dolayı
sen benzer kadın sitesinin linkinşi mi wermiştin?
o oldugunu nerden biliosun tatarcım
Ooo nabeer kk'nın gülleri?
Güldenin mesajları eski tarih değil mi tatarım? O başka forumda yazıyo, bana facebooktan link vermişti hatta. Sanmam tekrar döneceğini.
kızlar ne oldu bı bılsenız esımle oglan uyumuştu kösem koltugum var onu actım sonra oglan uyandı ben mufaga meyve almaya gıttım ıçerı gırdım oglan yok bı baktımn ses gelıyor bı egıldımkı şok gecırecektım koltugun a koltugun altındacılan kısmından yanı yandan demırlerin arasından girmış gel dıyom gelmem dıyo kafa sallıyo çıkaramadım sonra muzu gösterdım geldı ama cok zor çıkardım kıvrılarak gırmış uff ya ucuz atlattım
ya bıde gulden fransadamıydı
ay sorma ya şişti aglarken bi rahat vermedi berkaya ders yapsın oglan nereye gitse oraya gidiyor defterlerini cekeliyor yırtıyor berkayda sinirleniyor ne yapcaz oglanın sınavı var calışamıyoır ya kapılarıda kapıyoz ama aglıyor önunde girecekmiş oda içeri bırakmadı peişini berklayın yatak odasına yolladım gene kapıda aglıyor ne tavsiye edersin canım dunurumTatarım naaber canım? Gizoş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?