Bebeklerimiz ve Biz

slm canım
kız sende bizim gibi ban almayasın bu link ten dolayı

sagol cnm ya ben bu olayı anlayamadım osıteye bıdaha gırmıcekmıydı uyelıgını sıldırmemışmıydı bunlar na nasıl yazabılıyo ıptal olan uyelıgındden

Ooo nabeer kk'nın gülleri?
Güldenin mesajları eski tarih değil mi tatarım? O başka forumda yazıyo, bana facebooktan link vermişti hatta. Sanmam tekrar döneceğini.

kızlar ne oldu bı bılsenız esımle oglan uyumuştu kösem koltugum var onu actım sonra oglan uyandı ben mufaga meyve almaya gıttım ıçerı gırdım oglan yok bı baktımn ses gelıyor bı egıldımkı şok gecırecektım koltugun a koltugun altındacılan kısmından yanı yandan demırlerin arasından girmış gel dıyom gelmem dıyo kafa sallıyo çıkaramadım sonra muzu gösterdım geldı ama cok zor çıkardım kıvrılarak gırmış uff ya ucuz atlattım

sen benzer kadın sitesinin linkinşi mi wermiştin?

o oldugunu nerden biliosun tatarcım

valla hangisi yasak anlamıyom ama link vermek yasakmış o yüzden ban aldık zehra da almıştı belki o bilir o olup olmadıgını bilimiyom canım yani neyin nasıl ldugunu sadece link verdim o yüzden oldu

Ooo nabeer kk'nın gülleri?
Güldenin mesajları eski tarih değil mi tatarım? O başka forumda yazıyo, bana facebooktan link vermişti hatta. Sanmam tekrar döneceğini.

vala baktım gebelik bölümüne eski yazılarımıza güldenin nikini tıkladım bunları buldum yeni 2008 tarihli 2007 de var gültenin gittigi baya oldu

Geçmiş olsun canıım. bunlar çok fena oldular. Ben de geçen evde kaybettim Mert'i. Sesleniyorum yok. Odaları aradım bulamıyom, nasıl korktum anlatamam, Evde nereye gidecek halbuki. Bi baktım sinmiş köşeye ses yok. Oyuna dalmış, tınlamıyo bile.

Son düzenleme:
Tatarım naaber canım? Gizoş nasıl?
ay sorma ya şişti aglarken bi rahat vermedi berkaya ders yapsın oglan nereye gitse oraya gidiyor defterlerini cekeliyor yırtıyor berkayda sinirleniyor ne yapcaz oglanın sınavı var calışamıyoır ya kapılarıda kapıyoz ama aglıyor önunde girecekmiş oda içeri bırakmadı peişini berklayın yatak odasına yolladım gene kapıda aglıyor ne tavsiye edersin canım dunurum

ii gecelr arkideşler sohbetiniz bol olsun

resimlerime yorum yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim saolun var olunnnna.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…