Bebeklerimiz ve Biz

nımet nbr cnm hoşgeldın nerelerdeydın..

hulyacım ardaya gecmış olsun şuan nasıl oldu acaba

bızde dun gece çok kötuyduk barım barım bagırdı çınar

canım ya geçmiş olsun kıyamam.eteşlendilermi saralıp soluyorlar
şimdi nasıl canım .inşallah ateşi düşmüştür canım
yapılacakları yapmışsın zati canım.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım... çokom çok üzüldüm canım dilerim şimdi çok çok iyidir kuzuşun... acil şifalar diliyorum tez zamanda...:teselli:

bizde kestane pişirdik çay demledik lüpleteceğiz az sonra bir selam vereyim dedim... görüşmek üzere herkese mutlu bir akşam diliyorummm

Herkese günaydın güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum..
Umarım keyifler yerindedir..
Bütün yavruları kocaman öpüyorum.

Tam çıkıcaz kuzucum sabah beni epey oyaladı kakası yaptı bende taşmamıştır diye bizim yatağın
üstünde açtım yatakda battı kendide geç kalmıştım ama yapacak bişey yoktu
soktum banyoya..yıkadım bir güzel..tabi bende geç kaldım ama arada bir olur dedi ne yapayım..kızım herşeyden önde gelir..
şimdiden özledim yahuu

günaydın kızlar,

yelizci günaydın sabah sabah epey uğraşmışsın oluyor bazen böyled napsın kuzucuklar iki gün önce aynısı benimde başıma geldi yıkamak pakladı tabii :))))

iki gündür oğlumda çok huysuz akşam en geç 9 da uyuyan çocuk 10-11 zor uyutuyorum ağlıyor durduk yere noldu anlamadım çok huysuz çok ((

Günaydın ayşe cim
evet arada bir oluyor ..yapacak bişey yok sadece rahatsızlığı devam ediyor yıkamakda tereddüt ettim
ama başka türlü temizlenmeyecekti..güzelce kuruttum saçını sıkı sıkı giyindirdim... babanesine yolladım..
k.walidemlerde merkezi sistemle ısınıyorlar acaba yanıyormudur diye düşündüm neykesi yakmışlar..
ev sıcak merak etme üşümez dedi...
Neden huzursuz cnm gaz diş vs. olabilirmi acaba..? bazen denizde yatmak istemiyor..çişş çiiş diyor
yatağa girdiğimiz anda" numaracı bezledim altını" diyorum gülüyor :) çok akıllılar çooook

yelizcim valla bilmiyorum diş olabilir belki biliyorsun henüz alt iki dişi var diğerleri yolda olabilir o yüzden huzursuz belkide uyumuyor sabah 7 de kalktı hala ayakta normalde 9 da tekrar yetardı 12 ye kadar gecede yatmıyor gündüzde 2 gündür böyle hayırlısı bakalım,
haklısın çok çok akıllılar maaşallah denizde biran önce tamamen iyileşir inşallah annesi
yaramazıma meyve suyu yapmıştım içerek uyur belki diye içtiğini içmiş içmediğini yatağına dökmüş biberonla battaniyeleri çarşafını batırmış :))) birde battaniyesi olmadan uyumuyor bıdık bakalım kuruyana kadar ne yapacağız aynısından iki taneydi ikisinide batırmış...

günaydın canım Allah bağışlasın yavrunu,
ama üzülme yürür o artık benim eltimin oğlu 15.5 aylık filandı yürüdüğünde
benimkide yaşını geçince yürüdü ama yürüyüncede ararsın bu günlerini yaramazlıklarına yetişemezsin :)))

günaydın kızlarr napıyorsunuz valla ben böle yolalrı zorlayarak buraya giriyorum biliyosunuz
bundada hep hata veriyor ya napalım

nasılsınız iyimisiniz siiz çok özlüyprum vallaa

oo yelizcimmm denom nasıl

valla cadılık hatsafhada aradabi huysuzluğu var ama iyiçok çok şükür

poposu kızarıyor buaralar bide koltuk altları kızardı neden alnlamadık
krem falan sürdüm geçmiyor varmı önerisi olan

selam kızlar....güzel bir hafta diliyorum herkese...
yalnız geçen hafta sonu bitti şükür..eşim şehir dışındaydı geldi..
kızımı soracak olursanız aynı aliş...
ayşegülcüm çok çok huysuz...
12 de zor uyuttum.ağlamaktan helak oluyo çocuk..yemiyo içmiyo...
sabaha kadar kalktığının haddi hesabı yok..
sabah da öyle...
3. diş hala ortada yok..burnuda musluk gibi akıyor...
geçecek inşallah
nimetim çok özledim canım seni....
merak edip duruyorduk...
yelizcim nasılsın canım daha düzelmedi mi fıstığın...

valla bende özledim elifim
evde de başına oturamıyorum pek
kociş kapıyor bilgisayarı oyun oynuyor kapabilene aşk olsun

buarada kızlar ben hiç örgü bilmiyom
içimden örmek geldi buaralar ama nasıl becericem bilmiyorum
nasılda vakit bulacaksam artık

alişim ördüklerine özendim valla
daha ben kızımakendi elimle bişey öremedim be yaaa

mavilim hoşgeldin, çok huysuz valla sorma ruzişde aynı demek napcaz bilmem
nimoomm sende hoşgeldin özledik delüü nasılsın nilim nasıl sende ör bi tane terapi oluyor kız şimdi erkek kardeşimin 12 aylık kızına başladım eğer becerebilirsem çok güzel bişey koyarım resmini

evde zaten oturulmuyor bacım..işlerden kızlaardan vakit mi ar...
üzülme bende hiç bilmiyorum örgü..ah bi bilsem neler yaparım....

tünaydın kızlar
alicik ve ruze huysuzmuş galiba dişten olabiir kızlar
umarım düzelirler.
biz akşam acildeydik.
kulakları iltihaplanmış.
ilaçlarını kullanmaya başladık.bugün biraz daha iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…