Bebeklerimiz ve Biz

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
ağrı yapıyor sanırım yeliz uzun uzun ağlıyor yavrum.

kitabını çok merak ettim canım.haftasonu dışarı çıkacağım.bakıcam bakalım kitapçıya.ama sende yüklemeye çalışırsan sevinirim.bu arad güzel telaşlarınız varmış.allah tamamına erdirsin.

ekincim merhaba canım.soba olayı kötü olmuş.kışı kolaycacık atlatırsın inşallah

ayşegül ayaklarında sallayarak uyutman daha ilkti.alışmaz daha zannetmiyorum aliş

Canım ya yıkamam Berra ya... annem o zamanlar benim kulağımla teytinyağlı pamuk yokardı iyi gelirdi..
umarım ilaçlar ağrısı keser...acil acil şifalar cnm
hele şu takvimdeki resime bayılıyorum çok güzel çıkmış...
Saol cnm benim valla telaş var onlarda bende bişey yok :)
En kısa zamanda deniyeceğim cnm ekleme işini..eklersem almanıza gerek kalmıyacak..

Slm kızlar nasılsınız bugün niye böle sıkıcı hiç çalışmak istemiyorum uykumda varrr benim cimcime çok huysuz dün tatil günümdü hiç dinlenemedim
sizinkilerde ölemii,,,,,?

Slm Kadiscim şu sıralar çocuklarda genel bir durum bu cnm..! Merak etme..
Bütün anneler hemen hemen aynı dertden müzdarip

soytarı .!.:
Slm Kadiscim şu sıralar çocuklarda genel bir durum bu cnm..! Merak etme..
Bütün anneler hemen hemen aynı dertden müzdarip

galiba öle canım böle bişey olamaz yaaa kucağımdan inmedi hiç bütün gün mızmızlandı durdu ağrısı vardır diye calpolde verdim ama banamısın demediii acaba çalışmaya başladım beni görmüyo gündüzleri dün bütün gün yanımdaydı nazmı yapıyodu cadı kimbilir çocukjlar kadar numaracısı varmııı :1hug:

kızlar fotolarıma yapılan yorumlar için tekrar tşkkürler..
örgülerin içindende( Albinaya şuan fermuarlı yelek örüyorum bitsin )kırmızı elbiseye başlıyacam..
Ekin cim iyiyiz tatlım. Albina uyuyor şuan. bende sabah biraz kötüydüm. halsizlik ve burun tıkanıklığım vardı ama ilaç aldım şimdi iyiyim şükür..
Soyarım kitabı araştırdım cnm. güzel yorumlar var.sağol cnm tavsiyen için. Alacam bende..
Dreamcım ben artık ütü yapmasını sever oldum.. Sürekli yapmaktan bağışıklık kazandım herhalde.. :))Getir bana..

Annesini özlemişde nazda yapıyor olabilir cnm eğer bir sıkıntısı yoksa..onu kucağına alıp şımartmanı istemiş..kıyamam...
Zeynep cim..Sevindim cnm umarım sende faydasını görürsün..Yorumlarını bekliyorum okuyunca..
Ütülü kıyafet giyinmeye bayılıyorum ama yapmasını hiç sev-mi-yo-rummmm..

kızlar bişi sorcam
Albina artık sabah kahvaltısını ve akşam yemeğini bizimle birlikte yiyor...
ama masaya oturnca direkt ekmeye saldırıyor..çok seviyor ekmeği..
şuan için fazla yiyemiyor ama ilerde ekmeğe çok düşkün olurmu acaba..
Elinden alınca ağlıyor kuzum kıyamıyorum..

zeynepcim naz da bizimle yemeye başladığında aynen dediğin
gibiydi ekmek elinde dolaşırdı.kesinlikle elinden alamazdık
ama şimdi zorla çorbalarda anca yedirebiliyorum
zamanla albinada bırakır fazla ekmek yemeyi sanırsam canımm

Zeynep cim denizde epeydir bizimle yiyor aç olsun tok olsun bütün sofralarda bulunuyor..
ona tabak çatal koymazsak istiyor ve ekmek dediğin gibi ekmeğin içini didik didik yapıp yiyor..
bence oyalanıyor küçük deniz çok küçük minik minik atıyor ağzına..albina da öylemi..

selam kızlar iyi akşamlar bugün sabahtan beri bir koşturmacadır gidiyor çok yoruldum:bbo:

çağan ve çağatay hastalıklarını bir türlü atlatamamıştı tam olarak geceleri öksürük oluyordu bu sabah önce çağanı aldım gittim doktora oradan çağatayı almaya gittik birlikte eve döndük çağanı eve bıraktım üzerimizi değiştirdikçağatayın) karını doyurdu kuzum sonra çağatayla birlikte tekrar doktora gittik velasıl kelam git gel git gel tepe sersemi oldum bugün... iki torba şurubu yükleip geldik... inşallah bu kez atlatırlar tamamen... geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.. sizleri ve kuzularınızı çok öpüyorum..

yelizcim o kitabın ismini bende isteyeceğim yakında kitap okumayı çok severim çok güzel dinleniyor kafam kitap okurken hemde çocuklarıma faydası dokunacak bir şeyse okuduğum daha bir keyifleirim...

herkesler iyi akşamlarrr

Yorucu bir gün olmuş cnm senin için..umarım kuzcukların iyileşir bu sefer..acil şifalar memnuniyetle cnm
veriririm istediğin zaman..

Slm kızlar nasılsınız bızım tayın sıırte çıkmıştı bılırsınız hem benım halamın oglu hem esımın halasının ogluda burda asker dun esımın halasın oglu bızdeydı çok yogundum bugunde benım halamın oglu burdaydı vedalasmaya geldı tezkere alıyo yarın ama ben gıtmesıne çok uzuldum aynı sehırde 1 akrabam bıle olması benı çok mutlu edıyordu şimdi yanlızımmış gıbı gelıyo

herkese selam, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler, dün gece arda hiç uyumadı sabaha kadar ağladı, inledi
bakıcıya bıraktıktan sonra hemen uyumuş arda, sabah dokuzdan öğlen bire kadar uyumuş
uyuyunca kendine gelmiş yavrum, çok şükür ateşimiz yok artık
galiba diş geliyor alt damağı nasıl kabarmış, bir patlasa rahatlayacak yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…