Bebeklerimiz ve Biz

tesekkur ettim semihacım
bu sadece bir tanesi
dedigim gibi bu ara takı olayına taktım,malzeme satan heykelde bir yer keşfettim cok guzel malzemeler war,
ama ben daha cok metal zincir uzerine yapılan we deri malzemeleri cok sewiyorum,
bu klasik gömlekiçi bi kolye...

cekmece bosaltmak mı
biz aştık onu ama bu ara da ben kilit aldım cekmece we dolaplara jokerden cok ta İYİ OLDU...

biz bu ara mutfaktaki en alt çekmeceyi açıp (ki içi bomboş) icine cıkıp tezgah ustunu seyretmek...

bu bebişler ne alem ama değil mi?
benimki çekmeceleri aştı yatağını yorganını, yastığını atıyor aşağı :)))

jegecim hoşgeldin, gerçekten çok şık olmuş kolyen güle güle kullan...

mevcancım geçmiş olsun dr git ihmal etme canım.acil şifalar

tenzilecim çok hoş olmuş kolyen canım
derin rahat veriyormu yapmana

kızlar valla bu çocuklar cin gibi herşeyi taklit ediyolar...ben berfeye aloo babası gel diyorum..hemen elini kulağına koyup ao aoao diyip duruyor...
cadıların bilmedikleri yok..sütü sevmedi..süt kabını elimde görünce hemen ağzını kapatıp ellreiyle sandalyesine vuruyor..nasıl alıştırcam bilmiyorum valla...

şimdiki bebeler çok fena anacım.
oyuncaklar dururken niye çekmece dolap karıştırırlar

kızlar kaç zamandır sorucam unutuyorum
sizin bebeler oyuncaklarla oynuyorlarmı
naz hiç oynamıyor oyuncaklarlla sadece araba birde topu var onlarla oynarsa oynuyor bebek
felan hiç umrunda değil atıyor fırlatıyor bebekleri

anam bu sitenin hatunları ne marifetli valla..kitap okuyanımı desrin..takı yapanımı..valla ben bi kızla baş edemiyorum...

ekincim berfe de aynı..asla oyuncakla oynamaz..yeni bi oyuncak alırız en fazla 1-2 saat oynar..bi daha dönüp bakmaz..oyuncaklarını alıp sağa sola dökmeyi seviyor..ama eline kaşık,tencere ver saatlerce oynuyor:))

slmm
naber hatunlar
mevcan bende önceleri içiremiyordum aptamil junior 1+ var onunla alıştı severek içiyor gerçi hala onu veriyorumda arada bitince normal sütte veriyorum içiyor artık dene istersen onu yada bebek sütleri var ilk adım diye muzlu vanilyalı vs. dene bakalım alışır elbette,
ekin garusu nasılsın bakiim benimki oynuyor arada toplarıyla, arabalarıyla, aktiviteli oyuncaklar var onlarla ama en çok tencere tabakla :)))

Zeynepcim ben netten aldım hayatım... Ben birkaç kere yaptım sorun olmadı çok şükür..
Jege cim o kitap için yorumlar güzel aklımda..
Çekmece içinde almasaydın keşke zaten kısa bir süre sonra bırakacaklar..
Artık herşeyden sıkılmıyacaklar arayış içinde olmayacaklar.. oyuncağıyla yada paybozla daha çok
vakit geçirecekler

mevcancım nazda seviyor bulaşık leğeni kepçe kaşık elindde
yemek yapıyor.

ayşegülcüm bebeğümm iyiyim işlerimi hallettiimm çok hamarat garuyum
senin alişde demek tencere tava işine bayılıyor
bunlar hep aynı anacım

oğlum yine ayağımda ninni söyleyerek uyudu kendi kendine uyuyan çocuğa bi haller oldu yatmıyor yalnız yatağında yine atmış battaniyelerini yastığını ağlamaya başladı ayağıma aldım ninni söylerken yumuverdi gözlerini gülermisin ağlarmısın

uzun süredir mama reyonuna uğramadığım için ne var ne yok unuttum valla..ben hep bebelac kullandım..bu bebelacın da devam sütleri var..onlardan denesem olurmu acaba..bide bu devam sütü normal sütmü oluyor kızlar...bide halen beni copur copur emiyor..bundan da olabilirmirki süt içmemesi...biberonda tutmuyor zaten...

ayşegülcüm bebelerin günü gününe uymuyorki
sıkıntısı vardır belki dişten yapıyordur
yada korkuyormu bişeyden acaba canımm

mevcancım sütün içine cici bebe denesen
naz da ilk başlarda içmedi devam sütü veriyordum
sonra birkaç kez cici bebeyle denedim şimdi içmeye başladı

bebelac da vardır devam sütü ama toz olarak var sanırım ben sıvı formunu birtek milupada gördüm ben pek mama kullanmadım kahvaltı maması dışında ama bebelac pek hoşuma gitmedi devam sütleride süt tabii ama artık 1+ lara bakmalısın canım bi bak dene küçük paketler neyi sevecek bakalım

yok cnm cok fazla ilgilendigi soylenemez
derin de araba ları cok sewiyor

birde cador aldık ona simdi
cok hosuna gitti :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…