Bebeklerimiz ve Biz

herkese iyi akşamlar..berfeden vakit bulup nete giremez oldum..son zamanlarda çok huysuzdu..bugün 3 diş birden patlattmış..
sanırım sıkıntısı buydu...

kızlar bi şey sorcam size..
2 gündür deneme amaçlı berfeye azcık süt veriyorum..ama içine ne katarsam katayım kesinlikle içmiyor..zaten biberonda tutmuyor..bardakla denedim..yok içmiyor..
şimdiden sıkıntı yaptım..malum yaşınada gircek acaba halen emdiği içinmi süt içmiyor...

canım öncelikle günaydın her çocuk sütü sevmiyor çağanla tecrübe ettim bunu bende... abisi bayılıyor sıpam sevmiyor bisküvi felan katıyorum öyle içiyor ama seninki iberonda tutmuyormuş zorlanacaksın belki ama şimdiden denemeler yapman güzel azimle devam arkadaşım:1hug::lepi:

günaydın kızlar yağmurlu bir geceden sonra pırıl pırıl güneşi parlayan bir izmir sabahından hepiize günaydın...a.s.

güzelliklerle dolu harika bir gün geçirmeniz dileğiyle.... görüşmek üzereeee

Günaydın kızlar...Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
Bulutlu bir geceden sonra bulutlu bir güne merhaba dedi istanbul..
( il il havadurumu gibi oldu)

Çokocum ve mev.can cım hadi gözünüz aydın dişlerle beraber sıkıntılarda gider inş...
Jege kolye çok şık olmuş güle güle kullan...
Annenin günlüğü nasıl..? tavsiye ediyormusun..?
Evimizdeki terapist yorumlara göre daha çok bize hitap eden bir kitap..

günaydın kızlar hepinize bu soğuk havada sıcacık bir gün geçirmenizi diliyorum,
dün akşamda oğlumu masal anlatarak uyuttum ben odadan çıkınca uykudan uyanıp anında kalkıyor anlamadım korkuyormu ne oluyor 21:30 da benide uyuttu yanında :))) şimdi yatırdım geldim sesi çıkmıyor bakalım uyuyacakmı, bide yatağında yastık, yorgan, battaniye ne varsa aşağı atıyor emzik v.s. en sonunda bişey kalmayınca çıkarıp pijmasının altını atıyor yaaaaa :))))))))))) varmı böyle bişey gelde ısırma o popoyu şimdi...

Günaydın ayşe cim günaydın Frezya cım...
Tam dalmadı demekki aliş oğlan...
O atmaları uyku halindeykenmi yakıyor cnm..çok ilginç.:)

günaydın kızlar
bursa da yağış yok hava çok kapalı
kızım bugün biraz daha iyi.en azından gece çok rahat uyudu.şüküler olsun..

jegecim kolyen çok güzel olmuş.iyi günlerde kullan canım.
mevcan ve çokocum dişler gelmiş.sıkıntılarda gider inşallah
yeliz sen nasılsın canım
mavice ve frezya sizede günaydınnn

maşallah bebelerimiz yavaş yavaş normale sönüyor...
Sevindim semihacım Berra nında iyi olmasın..
Hamdolsun bizlerde iyiyiz hayatım bir sorun yok şimdilik..

+18 de "heyecanlandıran mesajlar"ı okudumda çatlak bu kk kadınları :)

Bak sen sıpa ya...denizde çekmece boşaltmaya bayılıyor...
alıp sağa sola fırlatıyor bana getiriyor cici cici diyor..:) dağıtsınlar bakalım...elbet bundanda sıkılıp unutacaklar.. :)

slm kızlar sabahtan beri koşturmaktan yoruldum 7 de kalktım kahvaltı yaptık
pazara gittik ezgiyle nazı üst komşuma bıraktım geldim pazarlıkları yerleştir nazın karnını doyurdum
ezgiyi okula hazırladım derken bu saat oldu.
birazdan ezgi okula gider sonra nazı uyuturum sonra ev işi yemek of yazarken bile yoruldum

yelizcim dediğin kitabı netten araştırdım fiyatıda uygun sipariş versem eve teslim ederlermiki
netten alışveriş yapmadımda hiç güvenilirmi acaba

semihacım berranın iyi olmasına sevindim canım

mavicem ayşegülcüm başka kimşler varsa sizler nasılsınız herşey yolundadır umarımm

saol yelizcim,
ewinizdeki terapist dedgim gibi psikolog tawsiyesi bi kitap eminim cok guzeldir
annenin gunlugu ise daha eglenceli bi kitap,3 farklı annenin hayatı war,henuz ortasındayım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…