Bebeklerimiz ve Biz

zeynepcim bilmiyorum ki korkuyor olabilir belkide bikaç gündür böyle akşamda uyumadı yanında kaldım masal anlattım ikimizde uymuşuz :))))

yelizcim bas edilmiyor yoksa ,
yemek kasık ws. olduug cekmece, iç çamasır çekmecesi,kendi camasır cekmecesi,şifonyerin toka,ıwır zıwır koydugum cekmece , bunları kilitledim simdilik
2li satılıyor yapışkanlı we bayaga saglam bi yapışkan, 8ytl :)

Zeynepcim 1-2 yaş gurubu çocuklar herşeyde çabuk sıkılabiliyorlar...
ama 2 yaşından sonra oyuncaklarıyla veya uğraşlarıyla daha fazla vakit geçirip daha çok dikkatli inceliyorlar..(Kaynak sağlam)

valla kızlar..bebek bisküvisi,muz,pekmez,şeker bile denedim..yok anam içmem diyor..bardakla hatta kaşıkla verdim içmiyor..neyse olmazsa alişimin de dediği gibi milıupa alıp deneyeyim...

anlamadım nasıl yapışkanlı jege..varmı nette resmi benim baktıklarım hep içten oturtmalı...
saate bakarsanız anlarsınız zaten gece 03,.. de koymuş kolye resmini :):):)))

Mev.can çok geçmiş olsun cnm acil şifalar berfeye dikkat..ama emdiği içinmi süt içmiyor inan bilmiyorum
hem emziren hem inet sütü veren ark. cvp verse daha doğru olur..

teyzeleri bu arada kuzum cuma günü 1 yaşına giriyor..
halen inanamıyorum zaman ne kadar hızlı geçmiş...
nasılda büyuyorlar böyle..
allahtan bi aksilik olmazsa cumartesi akşamı kalabalık bi doğumgünü düşünüyorum..foto çeker gösteririm size...

ewet benden bahsediyorsun hem emziren hem sut weren olarak :))

walla mewcancim ilkin benimkine de tuhaf gelmişti ama sonra cicibebe ile sewdi,birasda bal koyuyorum,
ama ben 1 yasından sonra wermeye basladım 13 aylık felandı"

Hadi bakalım mev.can o zamana kadar iyi bak kendine de keyfini çıkar kızının ilk doğum gününün...
zaman çok hızlı ilerliyor..dünyaya gelen hakkatten büyüyor..

valla bende hem emzirip hem süt vermedim yaşından sonra istemedi emmeyi bende süte başladım
hala emen bebekler kimler, kimlerinki ne zaman bıraktı kızlar?

slm kızlar

muhabbetiniz koyulaşmış maşallah size
tenzile b.anneler sitesinde senin resmini gördüm 29 ekimde ne yaptık başlığı altında acaba demiştim ama şimdide avatarını görünce kesin dedim.nasılsın derin nasıl?

ayşegül çocuklar dönem dönem değişkenlik gösteriyorlar canım.eski düzenine kavuşursunuz merak etmeyin.

ekinnazım nasılsın tatlım...

jege ben bakıyorum o bölümr canım.güzel oluyor dekorasyona zaten düşkünüm...

Hay maşallah Tenzile
Düşünsene Derin anaokuluna gidecek halen emiyor cimcime...
Uzmanlar çok uzun emen bebekleri en geç 1,5 yaşından sonra kesmeyi öneriyor çünkü artık anneden
gidiyormuş kalsiyum... ilerleyen yaşlarsa sorun yaşanabilirmiş kemikler açısından..
ben demiyorum Uzmanlar diyor..:)

ayşegülcüm naz 4. aydan sonra fazla emmedi sütüm yoktu zati 6. ayda tamamen bıraktı
bazen mememe sarılıyor.2 yaşına kadar emzirmeyi çok isterdim

maşallah 8 online üyesoytarı, Ali's Mother+, ekin naz+, elfidam, Jege+, Mev*Can, semiha+, zeybennep+
rekor kırdın uzun zamandır bu kadar olmamıştı..
Genelde gündüz müdüresi olarak tek ben vardım :)

bende gündüz oğlumdan fırsat buldukça varım soytarıcık unutmaa :)
tenzile e-bebek mağazasında çok güzel şeyler var arada geziyoruz biz ama istanbul mağazası çok daha büyük ve güzelmiş istanbullu gacılar mutlaka bi uğrayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…